Jump to content

Διαδοχος του Lian Li 2110.

lazarosleon

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Και πανω που κοιτουσα για το ποιο κουτι να παρω, μιας και θελω λιγο μεγαλυτερο απο το LianLi 2110S το οποιο εχω.

Το οποιο ειναι απροβληματιστο,ποιοτικο,ωραιο κλπ.Θα θελα ομως, κατι λιγο πιο μεγαλο, πιο καλο. Τουλαχιστον οπως φαινεται απο εδω το παρων το οποιο εχει γινει ενα ωραιοτατο Review. Χωρις να πεσω σε ποιοτητα φυσικα, στεκομαι εκει που λεει ενα παιδι οτι ειχε Lian Li, αλλα ειναι καλυτερο ποιο απο τα 2 σε ποιοτητα δεν καταλαβα.

Για να πω την ταπεινη μου θεληση και γνωμη, θελω αλλο κουτι διοτι Θελω να χωραει 8 - 10 δισκους(εχω ηδη 6), 2 DVD, 1 FDD, 1 Card Reader, 1 Multifan Controller, 1 SB Fatality panel, Και να εχω ενα ελευθερο τουλαχιστον. .

Και μιας και ειδα εδω το τελειο Cable Management, μου αρεσε παρα πολυ.

Περιμενω γνωμες και φυσικα την αληθεια, για το αν ισχυει τα περι χειροτερης ποιοτητας απο το κουτακι μου. . :red::red:

Και πανω που κοιτουσα για το ποιο κουτι να παρω, μιας και θελω λιγο μεγαλυτερο απο το LianLi 2110S το οποιο εχω.

Το οποιο ειναι απροβληματιστο,ποιοτικο,ωραιο κλπ.Θα θελα ομως, κατι λιγο πιο μεγαλο, πιο καλο. Τουλαχιστον οπως φαινεται απο εδω το παρων το οποιο εχει γινει ενα ωραιοτατο Review. Χωρις να πεσω σε ποιοτητα φυσικα, στεκομαι εκει που λεει ενα παιδι οτι ειχε Lian Li, αλλα ειναι καλυτερο ποιο απο τα 2 σε ποιοτητα δεν καταλαβα.

Για να πω την ταπεινη μου θεληση και γνωμη, θελω αλλο κουτι διοτι Θελω να χωραει 8 - 10 δισκους(εχω ηδη 6), 2 DVD, 1 FDD, 1 Card Reader, 1 Multifan Controller, 1 SB Fatality panel, Και να εχω ενα ελευθερο τουλαχιστον. .

Και μιας και ειδα εδω το τελειο Cable Management, μου αρεσε παρα πολυ.

Περιμενω γνωμες και φυσικα την αληθεια, για το αν ισχυει τα περι χειροτερης ποιοτητας απο το κουτακι μου. . :red::red:

τοτε το corsiar δεν σου κανει 5x5.25 θηκες και 6 θεσεις για δισκους

Νομίζω με ένα τέτοιο δεν θα έχει πρόβλημα. Ίσως παίζει και 4:3 ανάλογο.

11-999-141-S01?$S640W$

Ακόμα καλύτερα αυτό. http://www.akumen.com/product/313/ είναι και μαυρο και θα παλεύεται με την πρόσοψη του obsidian.

Νομίζω με ένα τέτοιο δεν θα έχει πρόβλημα. Ίσως παίζει και 4:3 ανάλογο.

11-999-141-S01?$S640W$

Ακόμα καλύτερα αυτό. http://www.akumen.com/product/313/ είναι και μαυρο και θα παλεύεται με την πρόσοψη του obsidian.

μα θελει 7 θεσεις 5.25 και τουλαχιστον 8 για δισκους συνφωνα με αυτα που λει

Ισως τα PC-A70F / PC-B71 / PC-A71F

Βεβαια μπορεις πολυ απλα να αλλαξεις τους δισκους με μεγαλυτερους ή/και να βαλεις cage.

Εγω το V2010 δυσκολα το αλλαζω.

Λαζαρε μονο με κανενα τετοιο θα βολεψεις ολα αυτα που θες

+ το κυκλωμα της υδροψυξης

αλλα και με χαμηλο συνολικο υψος λογω γραφειου

δες το και το πολυ καλο configurator τους

U2UFOS.jpg

βαλε και κανα δυο τρια τετοια για τους δισκους και λογικα θα εισαι οκ

120FANHDBW.jpg

Πλακα, πλακα, αν δω καμια φωτο, γιατι δεν βρισκω μαλλον σωστο το Official Site του εν λογω κουτιου, ψηνομαι.

Βεβαια, να μπορω να το δω σωστο, για να ξερω αν θα μπουνε και ολα τα περι καρτων που εχω, και που θελω να βαλω 3χ Sata II Controler, εχω ηδη εναν PCI.

Ηδη εχω παραγγειλει 4χ Western Digital Caviar Black WD2001FASS 2TB HDD 3.5" (64MB Cache, 7200RPM, SATA 3Gb/s) και εχω ακομα 2χ 1.5 σαν τους πανω με 32ΜΒ, και αλλους 2 σαν τους παραπανω ακριβως :)

Αν παρω τετοιο κουτι, τι σοι ανεμιστηρες βαζω????

Εννοειτε πως το 2110 δεν το δινω με τιποτα, μενει παροπλισμενο.

Το κουτι αυτο, ποιος και ποσο το φερνει Ελλαδισταν???? ??????????

Βρηκα φωτο εδω ................ Τερας ειναι. Μου αρεσει που κουμανταρεις και ενα καρο ανεμιστηρες. 2-3 Φαν κοντρολερ θα θελω :p:p:p

post-3286-1416074536,3958_thumb.jpg

Ναι, πολυ καλες οι προτασεις. Αν και τελικα, οπως ολο και διαπιστωνω,η Ελλαδα ειναι πολυ πισω στον τομεα εισαγωγων στα παντα. Το τι κυκλοφορει εξω, δεν φανταζομουνα ποτε. Και Fan extractors, Dusts, ανεμιστηρες πολυ καλυτεροι κλπ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.