Jump to content

NF3 Vs. VIA KT800 (Επειγον)

Vadergr

Recommended Posts

Αντε και καλό OC.....

Mην φοβάσαι τόσο πολύ ......

Εγώ πιστεύω ότι τα 2230 (223 ΦΣΒ) τα έχεις σύγουρα με default Vcore.....

Από εκεί και πάνω μακάρι να πάς και 2500 ΜΗΖ .... στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά......

Το άσχημο βέβαια είναι ότι παίζουμε με Χ10 multi ενώ ο Φάνης με Χ11 Μulti.......

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Dagalidis

Μέχρι τα 2450 μπορούσα και εγώ με Stock Cooler αρκεί να μην ξεπερνούσε η CPU τους 56 C μέγιστο......

Μάλιστα το μεγαλύτερο FSB που μπόρεσα να δουλέψω μέγιστα είναι 246 χ 10 = 2463 ΜΗΖ και πήρα και AQUAMARK 2003 Bench .....

Και όλα αυτά χωρίς ΑGP/PCI Lock και επιπλέον με ελατωματικό Board....

Δηλαδη dag υπαρχει διαιρετης η ησουν με τρελο pci?

Αρχική απάντηση από Vadergr

Χαχαχαχαχαχαχα! Ακομα ψαχνομαι!,και μπορω να εχω στην διαθεση μου ανα πασα στιγμη σε τρελλες τιμες τις asus,abit!

Δεν την σταματας την πιπιλα με την ιντερσετ?Καλο θα σου κανει παρα κακο.Αντε γιατι αρχιζω και τα παιρνω , και σιγουρα οχι γιατι αγοραζεις φτηνα.

VAG σε εμένα το πρόβλημα ήταν πάντα το AGP και ΟΧΙ το PCI........

Δεν ξέρω γιατί αλλά όλα ήταν οκ μέχρι τα 246 FSB....

Aπό τα 255 και πάνω άρχιζαν τα προβλήματα με το USB και στα 253 ήταν αδύνατο να έχω 3D.....

Είμαι ο μόνος κρυόκωλος ρε παιδιά εδώ μέσα, ή όλα αυτά δίνουν τα σημάδια ανώριμης πλατφόρμας; Αν δε βγάλει κάποια εταιρία ένα chipset που να τα έχει τα ρημάδια κλειδωμένα, προτιμώ να πάρω τοστ.... εεεε prescott

Αρχική απάντηση από LL_NEO [Σήμερα, στις 17:02]

Είμαι ο μόνος κρυόκωλος ρε παιδιά εδώ μέσα, ή όλα αυτά δίνουν τα σημάδια ανώριμης πλατφόρμας; Αν δε βγάλει κάποια εταιρία ένα chipset που να τα έχει τα ρημάδια κλειδωμένα, προτιμώ να πάρω τοστ.... εεεε prescott

;) Μην ανυσηχεις υπαρχουν κι αλλοι:shifty:

Αρχική απάντηση από LL_NEO

Δεν θα την χαρακτήριζα ανώριμη... μη φιλική για overclocking μπορεί(αν και δεν τα πάει καθόλου άσχημα εκεί)... ανώριμη πάντως, δεν θα το έλεγα.

Eιμαι ηδη 2350 με 1.55v και δεν δοκιμασα παραπανω!

Το κριμα ειναι οτι με 2.85 δεν μπορω να βαλω τις μνημες μου 1/1 στα 234 και ανω που θελω οποτε παιζω ασυγχρονα... Αλλα και παλι φυσαει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.