socratis10 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2010 Καλησπερα παιδια Χρειαζομαι την βοηθεια σας.Λοιπον ειμαι αναμεσα σε αυτες και οποια μου πειτε εσεις θα αγορασω[αμα γνωριζετε εσεις τιποτα αλλο,κατι se samsung πολυ ευχαριστως].Οι τηλεωρασεις ειναιhttp://www.plaisio.gr/Sound-Vision/H...-LCD-TV-32.htmΔεν ξερω αν εχει 100hz και δεν ξερω τι παιζει με την ποιοτητα εικονας κτλΜετα παμε σε αυτην[εχει wireless και συνδεεται με το pc?http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/H...32-32LD550.htmΜε 100hz και usb αλλα δεν ξερω αμα παιζει mkv[πολυ συμαντικο],επισης εχει πολυ μεγαλυ τυπικη αντιθεσηΚαι τελος αυτηhttp://www.plaisio.gr/Sound-Vision/H...32-32LD750.htmΠαρα πολυ ακριβη,αλλα εχει 200hz οθονη και το θεμα ειναι οτι η usb θυρα βλεπει hd[μαλλον mkv ενοει]και εχει κατι εξτρα οπως το ασυρματο,Κατα κυριο λογω ειμαι αναμεσα στην δευτερη και την τριτη αλλα αν και η πρωτη εχει 100ghz θα το σκεφτω.Εσεις τι θα λεγατε.Λογω οτι δινω τοσα πολλα χρηματα σε 32 θα ηθελα να εχει 100 hz και πανω και να βλεπει mkv απο την usb θυρα[Μαλλον πολλα ζηταω αλλα οκ] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούλιος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 μην πληρωνεται μκν πανω σε τηλεοραση ειναι τζαμπα λεφταπαιρνεις την δευτερη σου προταση στα 100hz και χτυπας και ενα wd liveαυτοhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303577παρεα με ενα εξωτερικο σκληρο για ολα τα υπολοιπα[φωτο mkv kai divx]και εισαι αρχοντας αυτο κανω εγω τουλαχιστον πανω απο ενα χρονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
socratis10 Ιούλιος 17, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Και εγω αυτη ελεγα.Μηπως μπορεις να μου εξηγησεις τι ρολο βαραει αυτο το wireless ready που λεει?Υπαρχει περιπτωση να συνδεθει η TV με υπολογιστη ασυρματα και οτι παιζει το πc να το βλεπω στην TV? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούλιος 17, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 λιγο που το ειδα μιλαει οντως για ασυρματη συνεργασια ΑV δεν το εχω ξανασυναντησει αλλα με προαιρετικο πομπο δεκτη τωρα φαντασου κανα 300αρικαι δεν ξερουμε σε τι επιπεδο συνδεσης παντως για hdmi δεν το κοβωκαμμια απλη av θα ειναι ..θελει λιγο ψαξιμο στο gogle παντως κατι θα βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
socratis10 Ιούλιος 23, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Λοιπον παιδια ,πηρα τελικα την αποφαση να παω σε 42αρι μονιτορ.Το θεμα ειναι με το 42αρι θα μπορω να βλεπω full hd[για την 550ld μιλαω παντα ],γιατι μου ειπαν οτι σε 32αρι δεν μπορεις να βλεπεις full hd ενω καταλαβενεις full hd αν πας σε κατι πανω απο 42 .Τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούλιος 23, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Λοιπον παιδια ,πηρα τελικα την αποφαση να παω σε 42αρι μονιτορ.Το θεμα ειναι με το 42αρι θα μπορω να βλεπω full hd[για την 550ld μιλαω παντα ],γιατι μου ειπαν οτι σε 32αρι δεν μπορεις να βλεπεις full hd ενω καταλαβενεις full hd αν πας σε κατι πανω απο 42 .Τι λετε?οχι ειναι λαθος να πιστευεις οτι στην 32αρα δεν θα δεις full hdολα εχουν να κανουν με την αποσταση θεασης[μεγεθος οθονης] ακομα να γνωριζεις οτι σε μεγαλες αποστασεις θεασης εξανεμιζεται η υψηλη αναλυση και δυσκολα βλεπεις διαφορες απο μια hd ready[720p] Link to comment Share on other sites More sharing options...
socratis10 Ιούλιος 23, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Ειμαι αναμεσα σε 2.Την lg 550 [42 ιντες]και την led 42αρα sl9000.Πια να παρω?Και τις δυο τις παιρνω στην ιδια τιμη[εχω εναν φιλο που δουλεει σε ενα καταστημα και θα μου κανει τρελη τιμη]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούλιος 23, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Ειμαι αναμεσα σε 2.Την lg 550 [42 ιντες]και την led 42αρα sl9000.Πια να παρω?Και τις δυο τις παιρνω στην ιδια τιμη[εχω εναν φιλο που δουλεει σε ενα καταστημα και θα μου κανει τρελη τιμη].εννοειται πας για την led οταν ειναι και τα χρηματα ιδια:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.