zyx Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2004 εβγαλα τους drivers και κανονικα κανω reboot και παω να βαλο τους αλλους και μπαμ. τι κανουμε σε αυτην την περιπτοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2004 lOl, ποιους οδηγούς ωρέ?? μητρικής, κάρτας γραφικών ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 23, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2004 help δεν μπορω να ξανακανω φορματ ολο ετσι την παταω καρτας γραφικον 9800 εβγαλα τους 4.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Φεβρουάριος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από zyxτι κανουμε σε αυτην την περιπτοση Mας λες και λιγες λεπτομεριες !!!!!!!!!!!:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 23, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2004 για λιγο πιο λιανα γιατι απο την βιασηνη μου μανταρα τα εχω κανει. ειπα να βγαλο τους 4.1 γιατι σε 3δ μαρκ 2001 σερνοντουσαν. τους βγαζο κανονικα πρωτα το control panel μετα τους οδηγους. κανω reboot. παω να βαλω τους 3.7 δεν ειχα αλλους ευκαιρους και ειδου το μηνημα. δεν μπορω να κανω τιποτα τωρα. ουτε να βαλω ουτε να βγαλω οτι μου περασε. το ζητημα ειναι οτι την παθενο συχνα και ολο αυτο το μηνυμα μου βγαζει και αναγγαζομαι να κανω φορματ γιατι δεν μπορω να βρω αλλη λυση. τα 65 hertz τωρα σιγουρα rulezzzz τα ματακια μου. παιδια υπαρχει καμια γυσει η ξανα φορματ. εχτες εκανα lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 23, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2004 Κάνε απεγκατάσταση των drivers.Driver Cleaner.Με search google θα το βρεις.Reboot.Κάνε εγκατάσταση.Αν δεν κάτσει έτσι τότε κάνε τα ίδια αλλά πριν πας για εγκατάσταση πέρνα n-force drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 23, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2004 ευχαριστο φιλε με εσωσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 23, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2004 Xαίρομαι.Χρειάστηκαν N-force? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 23, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2004 ναι ναι χαλαρα. μολις τους εβαλα τοτε τους δεχτηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.