kolofagos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2010 Λεπόν,πρίν λίγο έκανα ενα βιντεάκι χησιμοποιόντας το fraps, και χρησιμοποιησα το windows movie maker για να ενώσω τα 3 κομμάτια και να τα κάνω σε 1080p και μετά να το ανεβάσω στο youtube..αλλα στο 50% του editing για 1080p μου βγάζει το error αυτο Μπορείτε να μου πείτε πιό πρόγραμμα είναι καλύτερα να χηρσιμοποιήσω για να κάνω την δουλειά μου? Ή αν μπορώ να διορθώσω αυτό το error Γιατι δεν ξέρω την τύφλα μου απο video editing :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούλιος 16, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2010 δοκιμασε με το staxrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 16, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2010 Μετατροπή σε format που υποστηρίζει το virtual dub με το mediacoder και μετά τα ενώνεις με το virtual dub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούλιος 16, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2010 Το staxrip δεν το κατάφερα..Με μπέρδεψε αρκετά @unstoppable Aν μπορείς..πές το και μια στα Ελληνικά.. :whistle2: Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σαν το fraps,το οποίο να "βγάζει" ποιότητα σε 1080p και να μπορώ να το κάνω upload στο youtube απευθείας..γιατι αλλιώς είναι λιγο μπέρδεμα (Έχω ακούσει κάτι για το sony vegas pro..Κάνει τέτοια δουλεία..??) Θα κατεβάσω το trial του sony vegas pro (να το αγοράσω δεν παίζει..κοστίζει το ίδιο με την κάρτα γραφικών μου.. ) και με την βοήθεια του [ame=http://www.youtube.com/watch?v=OOmDS5Fs4YY&feature=player_embedded]βιντεο[/ame] θα προσπαθήσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούλιος 17, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Τελικά τα κατάφερα,με πίσμα και υπομονή όλα τα καταφέρνεις....Να 'ναι καλα το sony vegas pro και το youtube για τα tautorials.. :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo106 Ιούλιος 24, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2010 Το fraps νομιζω βγαζει το video σε avi αλλα δεν θυμαμαι ακριβως.Στην περιπτωση του avi, κανεις ολα κομματια join με το avimux gui και το τελικο encode σε x264 με megui.Αν δε βρεις ακρη στειλε μου pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.