Jump to content

Windows Remote Access

psycoclan1

Recommended Posts

Παιδια να κανω μια ερωτηση? Επειδη θελω να εχω απομακρυσμενη βοηθεια σε εναν υπολογιστη που δε θα εχω προσβαση φυσικη πως μπορω να το κανω αυτο? Δοκιμασα το UltraVNC αλλα κολαει πολυ, οπως κ μερικα αλλα προγραμματα. Η απομακρυσμενη βοηθεια των windows ομως δουλευε σχεδον απροβληματιστα. Ενω η μεταδοση δεν κολουσε καθολου, σε περιπτωση που επεφτε το συστημα κ γινοταν reboot, επειδη η απομακρυσμενη βοηθεια απαιτει κωδικο χρηστη δλδ user : Administrator pass : 1 τα windows δεν εκαναν boot στον χρηστη administrator αν δεν εβαζες το κωδικο 1 απο το πληκτρολογιο του pc. με αλλα λογια αν επεφτε το pc επρεπε να παω κ να βαλω χειροκινητα το κωδικο κ να κανω Login.

Επειδη προτιμω το vnc υπαρχει τροπος να το κανω πιο γρηγορο ωστε να μη κολαει στη προηγουμενη κατασταση για αρκετα δευτερολεπτα?

Teamviewer = τρύπα ασφαλείας αν σε ενδιαφέρει αυτό.

Μπορείς να βάλεις τα windows να φορτώνουν αυτόματα τον χρήστη που θέλεις με το password που έχεις ορίσει.

Αν μου πεις έκδοση Windows θα σου πω και που ακριβώς θα το βρεις, αλλά κατά κανόνα το βρίσκεις στο panel UserPasswords2 το οποίο σε μη-domain περιβάλλον είναι κρυφό.

Για να το δεις, πατάς στο PC Start -> Run > control userpasswords2 και αποεπιλέγεις την επιλογή "Users must enter a username and password to use this computer", μόλις πατήσεις το ΟΚ, θα σου ζητήσει το password του Administrator.

Teamviewer = τρύπα ασφαλείας αν σε ενδιαφέρει αυτό.

Μπορείς να βάλεις τα windows να φορτώνουν αυτόματα τον χρήστη που θέλεις με το password που έχεις ορίσει.

Αν μου πεις έκδοση Windows θα σου πω και που ακριβώς θα το βρεις, αλλά κατά κανόνα το βρίσκεις στο panel UserPasswords2 το οποίο σε μη-domain περιβάλλον είναι κρυφό.

Για να το δεις, πατάς στο PC Start -> Run > control userpasswords2 και αποεπιλέγεις την επιλογή "Users must enter a username and password to use this computer", μόλις πατήσεις το ΟΚ, θα σου ζητήσει το password του Administrator.

Φίλε επειδή το χρησιμοποιώ για ευκολία αυτό το προγραμματάκι (επειδή είναι crossplatform και τρέχει κομπλε στο linux) μήπως μπορείς να μου πεις με ποιον τρόπο δημιουργεί τρύπα ασφαλείας στα windows? Δηλαδή όταν το χρησιμοποιείς ή απλά και όταν υπάρχει εγκατεστιμένο στο pc και ας μην τρέχει?

Thanks!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.