nikpoth Σεπτέμβριος 2, 2010 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 αυτό λέω και εγώ.έχει αέρα μέσα. δεν έχει τιγκάρει που λέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Σεπτέμβριος 2, 2010 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Εκτως του οτι πρεπει να αφησεις την αντλια να δουλεψει λιγο μονη της για να κανει εξαερωση θα πρεπει να κουνας και το κουτι να να την βοηθησεις..γιατι ως γνωστων ο αερας παει πανω..οποτε καθεται πανω στο ψυγειο σου..αρα θελει ταρακουνιμα για να κανεις σωστη εξαερωση! οπως και να χτυπας λιγο τους σωληνες για να μην μενουν φυσαλιδες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memphis Σεπτέμβριος 2, 2010 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Τελικά η εξαέρωση είναι μεγάλος μπελάς. Βέβαια είναι και η πρώτη μου απόπειρα συνεπώς λογικά να μου φαίνεται δύσκολο. Τελικά έβγαλα το ψυγείο ενώ δούλευε το κύκλωμα, ακολούθησα την συμβουλή του nikpoth και τώρα δεν ακούγεται τίποτα από το ψυγείο όταν το κουνάω. Η φασαρία ήταν να βγει και να γυρίσει ανάποδα με τους σωλήνες επάνω του. Ίσως έκανα και εγώ λάθος εκεί. Μάλλον έπρεπε να έχω το σύστημα εκτός κουτιού (αφού το έχω βάλει επάνω δοκιμαστικά και έχω κόψει σωλήνες και τα σχετικά), να το δοκιμάσω, να το εξαερώσω και ύστερα να το βάλω επάνω μια καλή με πάστες στα απαραίτητα σημεία. Θα το αφήσω να δουλέψει αρκετά, προς το παρ;oν δεν υπάρχουν διαρροές. Επίσης πρέπει να αγοράσω heatsinks για mofset και για κάτι άλλα μέρη προς ψύξη. Αν έχετε υπόψιν σαν κάνενα μαγαζί που τα έχει άμεσα έχει καλώς αλλιώς θα περιμένω να τα πάρω από aquatuning. Εκτως του οτι πρεπει να αφησεις την αντλια να δουλεψει λιγο μονη της για να κανει εξαερωση θα πρεπει να κουνας και το κουτι να να την βοηθησεις..γιατι ως γνωστων ο αερας παει πανω..οποτε καθεται πανω στο ψυγειο σου..αρα θελει ταρακουνιμα για να κανεις σωστη εξαερωση! οπως και να χτυπας λιγο τους σωληνες για να μην μενουν φυσαλιδες!! Θα το φροντίσω και αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.