Jump to content



Φωτεινότητα Οθόνης


Cuore Sportivo

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω ένα θέμα με τη φωτεινότητα της οθόνης ενός laptop. Πιο συγκεκριμένα...

Το laptop έχει περασμένα Windows 7. Χθες, το είχα ξεχάσει αναμμένο μέχρι να φτάσει η μπαταρία του στο περίπου 5%. Όταν πήγα να το κλείσω, είδα τη φωτεινότητα της οθόνης να βρίσκεται σε εμφανώς χαμηλά επίπεδα. Σκέφτηκα ότι θα ήταν λογικό, προκειμένου να μειωθεί η κατανάλωση.

Αφού το έκλεισα, άφησα λίγο το laptop να φορτίσει, και μετά από κανα μισάωρο το άνοιξα. Η φωτεινότητα όμως, παραμένει στα ίδια χαμηλά επίπεδα. Άλλαξα το Power Plan στο Performance, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Πήγα στο Control Panel της Nvidia για να πειράξω από εκεί το brightness, αλλά όσο κι αν προσπαθήσω το αποτελέσμα δεν είναι το επιθυμητό.

Με λίγο ψάξιμο στο Google δεν βρήκα κάτι που μπορεί να βοηθήσει.

Το μόνο που παρατήρησα, είναι ότι στο More Power Options (που εμφανίζει όταν πατήσεις το εικονίδιο της μπαταρίας), και συγκεκριμένα στο δεξί μέρος του παραθύρου που ανοίγει, μου εμφανίζει σε ένα εικονίδιο ένα φεγγάρι, αντί για τον ήλιο που έδειχνε τόσο καιρό.

Μέχρι και Επαναφορά Συστήματος έκανα, μπας και άλλαζε κάτι, αλλά τίποτα....

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή...!

Link to comment
Share on other sites

Στο δικό μου το laptop (toshiba) μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο:

Η φωτεινότητα έπεσε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αλλά δεν έφταιγε το επίπεδο της μπαταρίας. Πάτησα κατά λάθος ένα συνδιασμό FN keys (special key της τοσσσιμπα) που μείωνε την φωτεινότητα. Ψάξε στο manual σου μήπως υπάρχει και στο δικό σου κάτι αντίστοιχο, και μπορείς να την ανεβάσεις με κάποιο συνδιασμό πλήκτρων.

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με τα Fn Keys, βρήκα αυτό εδώ, χωρίς όμως να γίνεται κάτι.

Μάλιστα στην εικόνα που υπάρχει στην παραπάνω σελίδα, φαίνεται και ο ήλιος που ανέφερα σε προηγούμενο post (βέβαια το άλλο δεν είναι φεγγάρι όπως νόμιζα αλλά δεν νομίζω να υπάρχει θέμα).:p

Θα δοκιμάσω μία να ξαναπεράσω τους drivers της κάρτας γραφικών, γιατί δυστυχώς το manual δεν είναι διαθέσιμο...

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά η λύση βρέθηκε αφού επικοινώνησα με τον varelasj (και πρώην κάτοχο του laptop) τον οποίο και ευχαριστώ για ακόμα μία φορά!

Όντως έπρεπε να πατήσεις έναν συνδυασμό κουμπιών (Fn + F9) όπως έγραψε ο Volrath.

Aααα btw, με επανεγκατάσταση των drivers δεν άλλαξε κάτι...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.