uNick Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2010 Ψαχνω να βρω καποιον που να παρεχει server TeamSpeak 3 δωρεάν. φυσικα θα εχει τις διαφιμησεις του.. αλλα θελω σερβερ για να ειναι αποκλιστικα δικος μου. Ξερετε καποιον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2010 http://tinyurl.com/2behso2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούλιος 15, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2010 http://tinyurl.com/2behso2already done that!αλλα βρισκω μονο για να αγορασεις.. :/ και για να κανεις channel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 15, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2010 already done that!αλλα βρισκω μονο για να αγορασεις.. :/ και για να κανεις channel.Ναι ε?http://www.freeteamspeak.org/listing.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούλιος 15, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2010 δεν ψαχνω για channels... θελω σερβερ... να μην μπαινει καποιος αλλος.*εχω βρει εναν αλλα δεν εχει αλλους σερβερ διαθεσιμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιούλιος 16, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2010 Στήσε μόνος σου. Εγώ έχω βάλει server beta και παίζει οκ :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούλιος 16, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2010 Στήσε μόνος σου. Εγώ έχω βάλει server beta και παίζει οκ :jump1:το σκεφτηκα.. αλλα δεν κανει για την δουλεια που τον θελω... θελω να ειναι συνεχεια ανοιχτος... με καλες ταχυτητες ωστε να μην κολαω ουτε εγω αλλα ουτε τα ατομα που θα μπενουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιούλιος 17, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Μήπως το Ventrilo θα σε βόλευε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούλιος 17, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 δεν ξερω απο ventrillo και γενικα τι παιζει. το teamspeak το χρησιμοποιω αρκετο καιρο και ξερω να το χειριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούλιος 17, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Μάλλον έχεις μπερδέψει το "κανάλι" και τον "server"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούλιος 17, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 δεν τα εχω μπερδεψει ... θελω δικο μου client. δηλαδη να διευθηνω ολοκληρω τον client/server. το channel ειναι μεσα σε σερβερ... σου δινουν channel σε σερβερ που εχουν και αλλοι channel, εγω θελω ολοκληρω server. μπορει να βαλω σε dedicated server, client του TS3. γιατι θελω καλη συνδεση και ανοιχτο 24/7. και με το PC μου δεν τα εχω αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούλιος 17, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Θεώρησε ότι είναι αδύνατο να βρεις δωρεάν dedicated server...Πάντως και στο channel μπορείς να κάνεις ένα τυπικό administration που μάλλον αρκεί για την χρήση που το θες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούλιος 17, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 dedicated server machine για να στησω τον σερβερ μπορει να βρω. ts3 servers αυτο που ζηταω υπαρχουν. Αδυνατο δεν ειναι, απλα δυσκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.