Κοπρίτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2004 μηπως ξερει κανεις εαν εχει λυθει το προβλημα με το Nero ( εκδοσεις 5.9 και ανω) στο 875 chipset?Υπαρχει κανενα link, καποιο patch??
Κοπρίτης Φεβρουάριος 23, 2004 Author #3 Φεβρουάριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Stratos [Σήμερα, στις 09:06] Δηλαδη???Ποιο προβλημα?? συχνο -"could not read memory at........" Error message & random rebootsπαρακολουθουσα αρκετο καιρο το θεμα με το Nero στο 875 αλλα το εγκατελειψα και εγκατεστησα το alcohol...τωρα ομως που πρεπει να βαλω το Nero σε ενα pc ενος φιλου αντιμετωπιζω τα ιδια @##$%Stratos θες να μου πεις οτι δεν εχεις ακουσει τπτ??
DJD Φεβρουάριος 23, 2004 #4 Φεβρουάριος 23, 2004 Μια από τα ίδια κι εδώ.. Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το Nero σε 3 διαφορετικές 875 μητρικές..
vaios Φεβρουάριος 23, 2004 #5 Φεβρουάριος 23, 2004 ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ iNTEL APLICATION ACCELERATOR RAID EDITION ( ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ .3,5 ΕΧΩ ΕΓΩ) ΚΑΙ ΤΟ NERO ΜΕΤΑΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ PROB.ΟΠΟΤΕ Η ΤΕΛΑΥΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ
Κοπρίτης Φεβρουάριος 23, 2004 Author #6 Φεβρουάριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από vaios [Σήμερα, στις 10:08] ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ iNTEL APLICATION ACCELERATOR RAID EDITION ( ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ .3,5 ΕΧΩ ΕΓΩ) ΚΑΙ ΤΟ NERO ΜΕΤΑΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ PROB.ΟΠΟΤΕ Η ΤΕΛΑΥΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ θα το δοκιμασω thanks..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.