Jump to content

nero problem on 875??

Κοπρίτης

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Stratos [Σήμερα, στις 09:06]

Δηλαδη???Ποιο προβλημα??

συχνο -"could not read memory at........" Error message & random reboots

παρακολουθουσα αρκετο καιρο το θεμα με το Nero στο 875 αλλα το εγκατελειψα και εγκατεστησα το alcohol...

τωρα ομως που πρεπει να βαλω το Nero σε ενα pc ενος φιλου αντιμετωπιζω τα ιδια @##$%

Stratos θες να μου πεις οτι δεν εχεις ακουσει τπτ??

Μια από τα ίδια κι εδώ.. Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το Nero σε 3 διαφορετικές 875 μητρικές..

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ iNTEL APLICATION ACCELERATOR RAID EDITION ( ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ .3,5 ΕΧΩ ΕΓΩ) ΚΑΙ ΤΟ NERO ΜΕΤΑ

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ PROB.ΟΠΟΤΕ Η ΤΕΛΑΥΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Αρχική απάντηση από vaios [Σήμερα, στις 10:08]

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ iNTEL APLICATION ACCELERATOR RAID EDITION ( ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ .3,5 ΕΧΩ ΕΓΩ) ΚΑΙ ΤΟ NERO ΜΕΤΑ

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ PROB.ΟΠΟΤΕ Η ΤΕΛΑΥΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ

θα το δοκιμασω thanks..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.