astrolabos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2010 Σκέφτομαι φέτος διακοπές Πράγα. Εισιτήρια βρίσκω με Malev. Την ξέρει κανείς αυτήν την εταιρία; Είναι καλή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2010 Ναι, αστέρια. Από τις λίγες αεροπορικές που εμπιστεύομαι, μαζί με την Swiss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Ιούλιος 15, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2010 Τον χειμώνα είχα πετάξει με την malev. Γύριζα από Βαρσοβία μέσω Βουδαπέστης στην Αθήνα. Στην Βαρσοβία μου κάνανε ένα χουνέρι… έδειχνε το σύστημα ότι είχα ήδη κάνει check in για την δεύτερη πτήση στην Ουγγαρία! Είχε πολύ γέλιο να ακούω την κοπέλα να μου λέει πως «δεν μπορώ να σας εγγυηθώ ότι θα πάτε Ελλάδα.. αλλά μέχρι Ουγγαρία πάτε σίγουρα!!!!»Τελικά λύθηκε μετά από μισή ωρίτσα όταν «ξαφνικά» το check in που έβλεπε ακυρώθηκε. Αν βγάλω αυτό από το μυαλό μου δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την πτήση. Βέβαια μόνο μία εμπειρία ίσως να μην λέει πολλά, αλλά διάφοροι συνάδελφοι που έχουν πετάξει μαζί της περισσότερες φορές, δεν έχουν παραπονεθεί ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 15, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2010 Όπως τα είπε ο Τσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 15, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2010 Αρκας FTW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 15, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2010 αυτο ηθελα να γραψω και εγω αλλα εγω θα παιρνα κιτρινη καρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 16, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2010 Σκέφτομαι φέτος διακοπές Πράγα. Εισιτήρια βρίσκω με Malev. Την ξέρει κανείς αυτήν την εταιρία; Είναι καλή; Πάρε Ceska aerolinie ρε αρχιτσίπη να πας χωρίς μετεπιβίβαση! Η Malev είναι φανταστική εταιρία, την είχα πάρει κι εγώ για το Πράγα - Αθήνα, το κάνει μέσω Βουδαπέστης. Πρόσεξε να μην είναι κουκουρούκου η ανταπόκριση γιατί σου προτείνει μερικά Βουδαπέστη - Πράγα 12 ώρες μετά (εκτός αν θες να δεις και Βουδαπέστη). Στο αεροδρόμιο Βουδαπέστης μόνο πιστωτική γιατί έχουν άλλο νόμισμα και από Τσεχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 17, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Ψιλο-offtopic, αλλά είμαι στο Τσούρικ έρπορτ, με ταχύτατο γουίφι (€4/24 ώρες) και βλέπω τη βροχή να σκάει στο γυάλινο ταβάνι. Από τα τελευταία αεροδρόμια που έχουνε ακόμα δωμάτια για καπνιστές (γυάλινα, καθαρά, με A/C), πολλές επιλογές για ίντερνετ και δωρεάν παιδικό σταθμό (γελάτε, θα έρθει και η δικιά σας ώρα ) Swiss ftmfw λέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 18, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Αν δεν είχε καλό αεροδρόμιο το πλυντήριο ποιος θα είχε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 19, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2010 Πρέπει να δεις το νέο terminal 3 του Dubai για να πεις για καλό αεροδρόμιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 19, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2010 Είναι καλή ΑΛΛΑ έχει ΚΟΥΛΑ connect flights.Το Πάσχα μου έβγαζε να περιμένω 14 ώρες για την επόμενη πτήση και φυσικά πήρανε τα φρύδια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.