ea6gka Ιούλιος 16, 2010 #22 Ιούλιος 16, 2010 Ελεος..Παιρνω στις 9 το βραδυ τηλεφωνο, ρωτάω για την gtx280 και την black ops και υπήρχαν στο στοκ. οπως μου λένε.Ξεκινάω από τη Γλυφάδα, τρώω όλη την κίνηση σε παραλιακή και ποτάμι και φτάνω 9 παρά 10 στο στοκ. Τα παντα είχαν εξαφανιστεί!!!Τα φάγανε οι ποντικοί μήπως το βράδυ? έχω απίστευτα νεύρα...ενα 20ευρω χαμένο σε βενζίνη και 3 ώρες από τη ζωή μου...για την κοροιδια του πλαισίου...και εμενα ετσι ακριβως μου εκαναν, εγω το εκανα κρατηση βεβαια αλλα δεν ειχε καμμια σχεση με αυτο που ειχαν στη σελιδα.
speedster Ιούλιος 16, 2010 #23 Ιούλιος 16, 2010 και εμενα ετσι ακριβως μου εκαναν, εγω το εκανα κρατηση βεβαια αλλα δεν ειχε καμμια σχεση με αυτο που ειχαν στη σελιδα.Ζήτησα κράτηση χθες βράδυ, για μια ώρα το πρωί..μέχρι τις 10.. Μου απαντησαν οτι δεν γίνεται...
jeeper Ιούλιος 16, 2010 #24 Ιούλιος 16, 2010 Πλαισιο = πολυ σικέ εκπτωτικές πολιτικές στην ιστοσελίδα. Οτι είναι στο κατάλογο ΟΚ, ότι είναι απόθεμα σε κατάστημα = ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ FAIL.Έχασα μια ώρα απο τη ζωή μου άδικα για να πάω Μεταμόρφωση για να ακούσω με ύφος βασιλέα ότι ξέρετε κύριε ότι έχουμε εδώ. Η ιστοσελίδα που είδατε δεν υπάρχει και ότι βλέπει στο ράφι. Δλδ αντε και γά.... και απο εκεί που ήρθες. Ένα έχω να πώ, ότι πήρα απο Multirama σε εκπτώσεις ήταν αληθινό. Οτι προσπάθησα να πάρω απο Πλαίσιο, ποτέ δεν κατάφερα να πάρω έστω ΕΝΑ πράγμα που είχαν στο site. Συγνώμη αλλά ΠΟΤΕ ξανά απο Πλαίσιο. Είναι το απόλυτο χάσιμο χρόνου και μεγαλύτερη ψευτιά το να βλέπεις το site τους. Flame over.Και συνεχίζετε παρόλα αυτά να πηγαίνετε στα μεγάλα μαγαζιά.Μην παραπονιέστε λοιπόν..Οι καλές αγορές θέλουν ψαξιμο και όχι απαραίτητα από γνωστό μαγαζί μεγάλο....:sick:Στα μικρά μαγαζιά είναι οι προσφορές...
akilleas Ιούλιος 17, 2010 #25 Ιούλιος 17, 2010 Και συνεχίζετε παρόλα αυτά να πηγαίνετε στα μεγάλα μαγαζιά.Μην παραπονιέστε λοιπόν..Οι καλές αγορές θέλουν ψαξιμο και όχι απαραίτητα από γνωστό μαγαζί μεγάλο....:sick:Στα μικρά μαγαζιά είναι οι προσφορές...Πολύ καλά τα λες φίλε μου...αλλά έλα να ζήσεις στην επαρχία.
Billys Ιούλιος 17, 2010 #26 Ιούλιος 17, 2010 Εχθες πηγα στο Πλαισιο(καταστημα Καλαμαριας)και τσιμπησα αυτην εδω http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-27-M-2794D-PZ.htm στα 249ε και μια Prolimatech Megahalems στα 45ε..:whistle2:
yanni Ιούλιος 18, 2010 #28 Ιούλιος 18, 2010 :OT: :sorry:http://www.thelab.gr/showthread.php?p=1062856204#post1062856204Twintech GeForce GTX275 1792MBσφραγισμενη με αποδειξη εγγυηση 2 ετηειναι με την διπλασια μνημητιμη 140 evro αρχισαμε τα περσινα...απογοητευση...Αγνόησε το τότε. Διότι τα περσινά είναι και να αρχίσουμε να βάζουμε ταμπέλες σε ανθρώπους που βάζουν αγγελίες. Και πριν βιαστείς να πεις με σιγουριά ότι έχω μια ντουζίνα έτοιμες αγγελίες, εχτές πέρασα από το Πλαίσιο Περιστερίου στα 100μ και ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό να πάω να ψάξω αν έχουν κάποια προσφορά. Αν κάποιος πήγε και βρήκε 275 με 100€ με γεια του με χαρά του ας την βάλει στα 140€. Απλά να δηλώσει τι τιμή γράφει πάνω η απόδειξη αν είναι να την πουλήσει λέγοντας ότι δίνεται και απόδειξη. Η απόδειξη δεν μπορεί να είναι με μικρότερη τιμή από αυτή που πωλείται το προϊόν.
thor Ιούλιος 18, 2010 #29 Ιούλιος 18, 2010 :OT: :sorry:Αγνόησε το τότε. Διότι τα περσινά είναι και να αρχίσουμε να βάζουμε ταμπέλες σε ανθρώπους που βάζουν αγγελίες. Και πριν βιαστείς να πεις με σιγουριά ότι έχω μια ντουζίνα έτοιμες αγγελίες, εχτές πέρασα από το Πλαίσιο Περιστερίου στα 100μ και ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό να πάω να ψάξω αν έχουν κάποια προσφορά. Αν κάποιος πήγε και βρήκε 275 με 100€ με γεια του με χαρά του ας την βάλει στα 140€. Απλά να δηλώσει τι τιμή γράφει πάνω η απόδειξη αν είναι να την πουλήσει λέγοντας ότι δίνεται και απόδειξη. Η απόδειξη δεν μπορεί να είναι με μικρότερη τιμή από αυτή που πωλείται το προϊόν. για να ξεκαθαρισω κατι, ουτε εγω στεναχωρηθηκα που δεν την πηρα γιατι πολυ απλα δεν την χρειαζομαι. απλα το βρισκω θλιβερο να εκμεταλευομαστε εδω μεσα ο ενας τον αλλο. στο κατω κατω ειμαστε μια οικογενεια
yanni Ιούλιος 18, 2010 #30 Ιούλιος 18, 2010 για να ξεκαθαρισω κατι, ουτε εγω στεναχωρηθηκα που δεν την πηρα γιατι πολυ απλα δεν την χρειαζομαι. απλα το βρισκω θλιβερο να εκμεταλευομαστε εδω μεσα ο ενας τον αλλο. στο κατω κατω ειμαστε μια οικογενεια Εξαρτάται πως το βλέπεις. Μπορεί ο άλλος Πέμπτη 9 το πρωί να έκανε αγώνα δρόμου από κατάστημα σε κατάστημα για να βρει 2-3-10 πράγματα. Αρχικά να βρήκε μια 275 μετά μια 285 και μετά μια 5850 π.χ. Επειδή δεν του χρειάζονται οι 3 πουλάει τις δύο κρατάει την 5850 και με τα έξτρα λεφτά που θα πάρει από αυτές που θα πουλήσει θα καλύψει και τα έξοδα και την ταλαιπωρία που έφαγε, ίσως και μέρος από την αγορά της 5850. Δεν είναι ανάγκη κάθε - και τονίζω το κάθε - περίπτωση να την θεωρούμε ως "είναι υπάλληλος και την καβάτζωσε μαζί με άλλες 10", "είχε γνωστό που του την καβάτζωσε μαζί με άλλες 10". edit Ούτε συμφωνώ για τα περί εκμετάλευσης αλλά ούτε προσωπικά το πάω τόσο μακριά ώστε να μιλήσω για οικογένεια 15000 μελών.
morfeas-dsl- Ιούλιος 18, 2010 #31 Ιούλιος 18, 2010 κατι τετοιο πιστευω και εγω. Εαν δηλαδη καποιος εμεινε στο πλαισιο απο τις 7 το πρωι για να παρει μια καρτα απο 100 πχ και να τη δοσει 140 κανενα προβλημα. Εαν φυσικα εμεινε για να την παρει 100 και να τη δοσει 200 τοτε ναι ειναι ρεζιλι και δε θα ασχοληθω καν.
astrolabos Ιούλιος 18, 2010 #33 Ιούλιος 18, 2010 κατι τετοιο πιστευω και εγω. Εαν δηλαδη καποιος εμεινε στο πλαισιο απο τις 7 το πρωι για να παρει μια καρτα απο 100 πχ και να τη δοσει 140 κανενα προβλημα. Εαν φυσικα εμεινε για να την παρει 100 και να τη δοσει 200 τοτε ναι ειναι ρεζιλι και δε θα ασχοληθω καν.Αν ζητάτε αποδείξεις κατά τις συναλλαγές σας, τότε αυτά τα φαινόμενα θα εκλείψουν.
morfeas-dsl- Ιούλιος 18, 2010 #34 Ιούλιος 18, 2010 αν ο αλλος μου δοσει πχ gtx 285 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ στα 140 ευρω και εχει αποδειξη χαμηλοτερης αξιας να μην την παρω δηλαδη ? :baby: Αν οπως ειπα μου πει καπελο αλλα 100 δηλαδη στα 200 δε θα ασχοληθω καθολου και ας εχει και αποδειξη! Δεν αναφερομαι στη συγκεκριμενη αγγελια
astrolabos Ιούλιος 18, 2010 #35 Ιούλιος 18, 2010 Γιατί κάποιοι το έχουν δεί επάγγελμα να πουλάνε χωρίς απόδειξη, μιας και η αγορά με σκοπό την μεταπώληση χωρίς την απόδοση των νόμιμων φόρων είναι παρεμπόριο. Επίσης, καιρός είναι να αλλάξουμε και να βαλουμε στην άκρη το προσωπικό μας συμφέρον προς χάρη του γενικού καλού.
morfeas-dsl- Ιούλιος 18, 2010 #36 Ιούλιος 18, 2010 Αν εννοεις οτι καποιος πουλαει αβερτα συμφωνω να κοβει! Εννοουσα για καποια μεμονωμενη πωληση .
papatsonis Ιούλιος 18, 2010 #37 Ιούλιος 18, 2010 μετα απο αρκετα τηλεφωνα για το αν υπαρχουν οντως διαφορα προιοντα σε εκπτωση, σε διαφορα πλαισι-α, καιαπο μενα και απο φιλους,τα μονα που "προλαβαμε" ηταν μια 4830/30€ και μια Rampage formula/60€, (στο 1 απο τα αλλα 2 καταστηματα που την ειχαν δε διστασε στο τηλεφωνο ο πωλητης να μου πει οτι το μοναδικο κομματι το πηρε αυτος), οποτε δεν εχω πολυ παραπονο, γιατι αρχικα πιστευα οτι δε θα εβρισκα τπτ/(δεν υπηρχε πραγματικο στοκ..)
Angel!!!! Ιούλιος 18, 2010 #38 Ιούλιος 18, 2010 Εγώ πρόλαβα μία GΤX 280 στα 70Ε στο Πλαίσο Μαγούλας. Αχρησιμοποίητη με 3 χρόνια εγγύηση αλλά χωρίς παρελκόμενα. Το μόνο που μένει τώρα είναι ένα τροφοδοτικό που να τη σηκώνει γιατί το δικό μου με τα 430W δε νομίζω να την παλέψει...
FANISTELROOY Ιούλιος 19, 2010 #40 Ιούλιος 19, 2010 Aπο 89€ μονο 89€http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Sattelite-Equipment/Receivers/Fastnet-Radio-FTR-300-MPEG4-HD-Digital-Terrestrial-Receiver-FTR-300.htmκαι απο 59€ μονο 59€http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Sattelite-Equipment/Receivers/Fastnet-Radio-Set-Top-Box-Dvb-T-Ftr-100S.htm:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.