dimitris_s Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2010 Χαιρετώ,Έχω το Αsus f3sc, το οποίο μου είχε γίνει δώρο πριν 3 χρόνια περίπου. Λογικά είμαι εκτός εγγύησης, αλλά το θέμα μου δεν είναι αυτό.Έχει σπάσει η πίσω αριστερή βάση της οθόνης, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κλείσει σωστά η οθόνη. Τα πάντα δουλεύουν κανονικά, το θέμα είναι στο σασί, όπου πιθανότατα θα πρέπει να αλλαχτεί όλο. (τουλάχιστον το bottom assembly)Έχει κανείς εμπειρία με το Ελληνικό Asus tech support (00800-44142044); Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2010 κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις....http://www.thelab.gr/showthread.php?t=69962&highlight=asusκαλό κουράγιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιούλιος 15, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2010 καλό κουράγιο Πωωω, μας μ..ησες... :flag: Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, μα ακριβώς το ίδιο. Μου φαίνεται πρώτα θα επικοινωνήσω με efpolis, και μετά με την Asus... Το καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν είναι εργαλείο δουλειάς το φορητό. Θα τους πάρω τηλ σήμερα και θα ενημερώσω. EDIT: Μέγιστον Άκυρον! Μόλις είδα το εξής εδώ : Bulgaria Most Computers Ltd. * +359 700 144 11 (09:30-18:30, Mon.~Fri.) Sofia Bl. 240, Blv. Shipchenski prohod, 1111 Sofia, Bulgaria Το συγκεκριμένο είναι κατάστημα πληροφορικής (mr. obvious), και το ξέρω, και είναι καλοί και έχουν και τεράστιες αποθήκες. Θα πάρω σε αυτούς πρώτα τηλ, μπας και γλυτώσουμε την ταλαιπώρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 15, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2010 να μας πεις αν όλα τελειώσουν καλά να ξέρουμε να προτιμούμε τους Βούλγαρους για support Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιούλιος 15, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2010 να μας πεις αν όλα τελειώσουν καλά να ξέρουμε να προτιμούμε τους Βούλγαρους για support Sure thing, σ' ευχαριστώ πολυ για το link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.