Jump to content

Best Memory Database

Spyrus

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Είχα τεστάρει κατι ch-5 που είχα κ ήταν πολύ γρήγορες στο unbf!Ρώτα κ τον hipro θα στο πει!

Κ με settings 2-3-2-5

δεν θυμάμαι τώρα αλλα υπήρχε αισθητή διαφορά εικά σε 2-3-2-5. Ο Στελλάρας είχε κ αυτός κατι φωτό αλλά δεν ξέρω αν τις έχει ακόμα!

Νομίζω πως οι CH-5 έχουν καλύτερο Sandra unbuferd απο τις ΒΗ-5 κάνω λάθος?

Δεν νομίζω οτι έχουν καλύτερο. Τις corsair με CH-5 που είχα τεστάρει και μάλιστα με 5-2-2-2 στα 253fsb αλλά και με 3,5V σε unbuferd έδωσαν 3412 περίπου ,ενω αντίστοιχα οι BH-6 με 3,2V έδωσαν 3490. Και φυσικά πιστεύω ότι με 3,5V υπολογίζοντας περίπου 260fsb θα πρέπει να δώσουν πολύ παραπάνω.

Hipro βγες και πες την αληθεια. Ολα αυτα τα screenshots ειναι ψεματα.λοοοοοοολ

και γιατι δεν θελεις να ρωτησουμε για max screenshot? μηπως δεν εχεις??λολιτα....

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 10:55]

Hipro βγες και πες την αληθεια. Ολα αυτα τα screenshots ειναι ψεματα.λοοοοοοολ

και γιατι δεν θελεις να ρωτησουμε για max screenshot? μηπως δεν εχεις??λολιτα....

:D:p

Kαλά ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗIPRO τον φώναξε κανείς;

Όλο πετάγεται ... και χώνεται όπου ΄να ναι...

Και ξέχασε να πει τι τσιπάκια είναι και με πόση τάση έβγαλε τα screenshots...

Α...για να σοβαρευτούμε...εντάξει;

:D Γιώργο σίγουρα είσαι άπιαστος αλλά και γώ κάνω προσπάθεια. Οι μνήμες όσο πάνε και στρώνουν. Στα 3,5V και με timings 5-2-2-2 στα 254fsb αλλά με streetracer, ench, 4, enable, enable...

post-118-1416070798,6992_thumb.jpg

με ενα ταπεινο 2,4 στα 3100 260 fsb1:1

Mushkin 3200 lvl2 BH-5 2x256@ 3,38v 5-2-2-2. ,inf.,7,8msec

προς αναζητηση cpu με μεγαλυτερο multi.....

post-144-1416070798,7366_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.