Jump to content

Προτάσεις Μπλοκς για πλήρη υδρόδυξη Asus Rampage Formula

speedster

Recommended Posts

Θέλω να ψύξω εξ'ολοκλήρου την Asus Rampage Formula (X48) που έχω.

Ποια εξαρτήματα προτείνεται να χρησιμοποιήσω;

Διαθέτω ήδη μπλοκ CPU (το μπλοκ του eleven) και η κάρτα γραφικών μου είναι ήδη υδρόψυκτη.

Αναζητώ μπλοκ για το Northbridge κυρίως γιατί χτυπάει 55-60 βαθμούς και για το Southbridge αν κρίνετε ότι χρειάζεται. Όσον αφορά τα mosfets την κάθετη συστοιχία θα ήθελα να την έχω με μπλοκ ενώ την οριζόντια ενδεχομένως να έχω πρόβλημα με το ψυγείο οπου έχω στην κορυφή του Lian Li V2010.

Σκέφτομαι να τα πάρω από την EK καί είμαι μεταξύ των:

ΕΚ ΝΒ ASUS ΗΡ http://www.coolingconfigurator.com/upload/pictures/EK-NB-ASUS-HP.jpg

EK NB/SB 5

EK NB - SMAX

Δεκτές και άλλες προτάσεις άλλων εταιρειών. Επίσης αν υπάρχει κάποιο μπλοκ που να περισσεύει ή το full block της bitpower για τη μητρική, ενδιαφέρομαι να το αγοράσω.

Για την υδρόψυξη χρησιμοποιώ ήδη σωλήνες 1/2.

αν βαλεις το μπλοκακι της ek, δεν χρειαζεται να ξηλωσεις τιποτε αλλο! την ειχα τη μητρικη αυτη, με το εν λογω μπλοκακι (ek hp) και ειχαν πεσει παντου οι θερμοκρασιες! δεν χρειαζεται να βαλεις μπλοκ στα μοσφετ!

Για πόσους βαθμούς χαμηλότερα μιλάμε; σε στοκ το ΝΒ χτυπάει 60άρια με ανεμιστήρες...θα μου άρεσε να το είχα αν ειναι δυνατόν ακόμη και χωρίς ανεμιστήρες. Θα επαρκεί το μπλοκ?

Γράφει ότι μπαίνει πάνω στο heatpipe... ειναι ο αποδοτικότερος τρόπος ή καλύτερα να βάλω ξεχωριστά μπλοκς;

Για πόσους βαθμούς χαμηλότερα μιλάμε; σε στοκ το ΝΒ χτυπάει 60άρια με ανεμιστήρες...θα μου άρεσε να το είχα αν ειναι δυνατόν ακόμη και χωρίς ανεμιστήρες. Θα επαρκεί το μπλοκ?

Γράφει ότι μπαίνει πάνω στο heatpipe... ειναι ο αποδοτικότερος τρόπος ή καλύτερα να βάλω ξεχωριστά μπλοκς;

δεν αξιζει να δοσεις τοσα χρηματα για fullcover για τη μητρικη ή για μεμονομενα μπλοκ για μητρικη! ελαχιστα κερδιζεις! καλυτερα βαλε της ek to hp και τελειωνεις! εγω ειχα 500fsb και πανω απο 40 βαθμους δεν θυμαμαι να ειδα ποτε με το μπλοκακι! + το οτι ολη η ψυκτρα της μητρικης ηταν παντα δροσερη! παντου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.