DarkSaga Μάρτιος 1, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 πως τον έβγαλεσ τον αέρα?την ανοίγω και την συναρμολογώ για την εγκοπή μιλάω μέσα στο νερο πως να κρατήσει αέρα????τι άλλο να δοκιμάσω? το κόλλημα στην προπέλα το έχει δοκιμάσει κανείς?αν την διαλύσω θα βρώ ανταλακτικα η παω για νεα?έλυσα και ξαναέβαλα το CPU-BLOCK μετά απο ψύλιασμα του eleven!!!!NAI!!!!! ΚΟΡΥΦΑΙΟ AFTER SALES SUPPORT ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!!πάει πολύ καλύτερα αλλα παρατηρώ ένα μπούκωμα στην περιοχή των 2400Μηζ στόχευα για ψηλότερα αλλα δεν θέλω να τον φρυγανιάαω,δεν δουλέυει 24/7 αλλα θέλω να ξέρω πως δεν θα καει πόσο ρεύμα να δώσω μαξ?11,5χ166=1909 με 1,65 δωμάτιο 23,1 νερό 23,5 cpu 29 system 3511,5x210=2415 me 1,825(BIOS)->1,792(USDM) cpu 32 system 35πόσο να δώσω για να ανέβω η να μην το ταλαιπωρώ παραπάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 1, 2004 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 έστω και μόνο για τεστς, δώσε παραπάνω... μή φοβάσαι τόσο εφώσον έχεις νερό...την φτερωτή την έχω κολλήσει κι εγώ... έχει διαφορά αλλά μικρή...πανεύκολο είναι πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 1, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 για δώσε κανα link voudas το είχα δει απο ένα αγγλο web desinger που δούλευε με εναλλάκτη θερμότητας θαμένο στο χώμα αλλα τώρα οπως πάντα που με ενδιαφέρει δε το βρήσκω.ανέβηκα μέχρι τα 2500 με 1,975->(1,936 στα προγραμματάκια) αλλά δε μου έλεγε και πολλά το κέρδος σε σχέση με την τάσηπαρατήρησα το εξής κουφόδουλέυω μέχρι 215FSB 6-3-3-2 kai225FSB 6-3-3-2.5με αέρα αυτάτώρα στα 215 με 6-3-3-2,5 ενώ με 6-3-3-2 δουλέυει ρίξτε καμμί ιδέακαλυτερα είναι Υ*215 6-3-3-2 orZ*225 6-3-3-2.5 ???τα MHz του γινομένου ίδια προφανώς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza1980 Μάρτιος 1, 2004 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Οτι και να σου πούμε θα είναι λάθος κανε κανενα bench και πές μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Μάρτιος 1, 2004 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Νομίζω οτι στο έχω πει ήδη , αλλά here goes.Εγώ δεν μπορούσα με ΤΙΠΟΤΑ να κάνω το NB block να πατήσει σωστά πριν μοντάρω τα "αυτάκια" του , ώστε να μπορώ να βάλω παξιμάδια στην πάνω πλευρά του motherboard.Συνολικά το block μου έδωσε ~10 mhz σε σχέση με την stock ψύξη , αλλά δεν αντέχουν οι μνήμες.225 με 2-2-2-11 236 με 2.5-3-3-11Πάντα με 3V στις μνήμες.Φαντάζομαι οτι το 225 με 6-3-3-2.5 θα είναι καλύτερο , αλλά δοκίμασέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Μάρτιος 1, 2004 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 02:35] πως τον έβγαλεσ τον αέρα?την ανοίγω και την συναρμολογώ για την εγκοπή μιλάω μέσα στο νερο πως να κρατήσει αέρα????τι άλλο να δοκιμάσω? το κόλλημα στην προπέλα το έχει δοκιμάσει κανείς?αν την διαλύσω θα βρώ ανταλακτικα η παω για νεα?έλυσα και ξαναέβαλα το CPU-BLOCK μετά απο ψύλιασμα του eleven!!!!NAI!!!!! ΚΟΡΥΦΑΙΟ AFTER SALES SUPPORT ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!!πάει πολύ καλύτερα αλλα παρατηρώ ένα μπούκωμα στην περιοχή των 2400Μηζ στόχευα για ψηλότερα αλλα δεν θέλω να τον φρυγανιάαω,δεν δουλέυει 24/7 αλλα θέλω να ξέρω πως δεν θα καει πόσο ρεύμα να δώσω μαξ?11,5χ166=1909 με 1,65 δωμάτιο 23,1 νερό 23,5 cpu 29 system 3511,5x210=2415 me 1,825(BIOS)->1,792(USDM) cpu 32 system 35πόσο να δώσω για να ανέβω η να μην το ταλαιπωρώ παραπάνω? Εκτος απο την αντλια κραταει αερα το ψυγειο και οι σωληνωσεις στις γωνειες που τυχων εχεις κουνα το ψυγειο σαν σεικερ και φραζε την εξωδο του ψυγειου και αφηνετη αποτομα να δημιουργει αποροφιση και σε λιγο θα εχει φθγει ολος ο αερας Την κολανε περιμετρικα γυρο στην πατουρα που δημιουργει αλλα προσεξε να το κολησεις εξωτερικα και οχι με λογο για να μπορεσεις να την ξεκολησεις ευκολα σε περιπτωση που χριαστει.Καλη επιτυχια.!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 1, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 λύθηκε η αντλία κολήθηκε το προπελάκι μπήκαν τα λστιχάκια πάλι στη σωστή θέση και ο θορυβος ΠΕΘΑΝΕ!!!!!!!!!! η αντλία άντεχε τα λάστιχα,το κύκλωμα και τα πάντα κάτι άλλο έπαιζε αλλα λύθηκε ότι ήταν χαπι τουμπι γουετ thank you all !!!!!! πάμε για μετρήσεις και τσίτωμα τώρα αν και νομίζω στα 2300 θα τον έχω για να μην θέλει ρεύμα απο εκει και πάνω ζητάει δυσαναλογα πολύ ρεύμα για να ανέβει επίσης με το παρόν τανκ (ΓΙΓΑΣ) δεν χρειάζομαι ανεμιστήρες καθόλου ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 2, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 δεν είναι και ο καλύτερος πίνακας αλλα ανφέρει τις τάσεις και τα mhz χωρίς να ζορίζεται τίποτα άλλο πλην CPU εσείς που θα τον δουλεύατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 2, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 αν υποθέσουμε οτι τον δουλέυω στα 2500 με 2 Vολτ και τεμπς κοντά στους 40+ σε πόσο καιρό κατα πάσα πιθανότητα θα ακούσω τσουββββββ????είναι ψηλά οι 40 για τόσο ρεύμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 12, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2004 αυτη η ρημάδα η απόσταση... με ΤΣΑΚΙΣΕ μεταφορικά και κυριολεκτικα! απο το CPU-->Chipset απίστευτα κλειστή δεν βρήκα λάστιχο να την αντέχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 12, 2004 Author #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2004 ιδου το αποτέλεσμα!!!! επιστρατεύθηκαν δεματικά και συνδετήρες σημειώσεων (επιτέλους πιάσαν τόπο) αλλά δεν... έτσι μου μηδένιζε τη ροή σχεδόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 12, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2004 σκατολάστιχο σε άυθονη ποσότητα και ας λυυγίσει με το ρυθμό που θέλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 12, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2004 στην ένθετη μικρη φαίνετια και η έξοδος απο το κουτί τελικά χρησιμοποιώ τάπερ 4λίτρα αλλα απο τα νούμερα δεν είμαι ευχαριστημένος π.χ. τώρα σε 11χ166@1,65 έχω απο 23 την εκκινηση μέχρι 33 δε λέω είμαι κάτω απο αέρα κατα 10+ και χωρίς κανένα ανεμιστήρα στο ψυγείο αλλα δε μου λέει και πολλά.... ο ανεμιστήρας πόσο μπορεί να ωφελήσει? το ψυγείο δε το βλέπω να ζεσταίνεται 8ερμοκρασίες χώρου 19,9 και νερού 25,7 η μέγιστη μέχρι τώρα που έχω δει με διαφορά +6 στο νερο πόσο μπορει να κατεβάσει ο ανεμιστήρας? εσεις τι διαφορες έχετε απο το δωμάτιο στο νερό? και απο το νερο στο cpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Μάρτιος 12, 2004 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga στην ένθετη μικρη φαίνετια και η έξοδος απο το κουτί τελικά χρησιμοποιώ τάπερ 4λίτρα αλλα απο τα νούμερα δεν είμαι ευχαριστημένοςπ.χ. τώρα σε 11χ166@1,65 έχω απο 23 την εκκινηση μέχρι 33δε λέω είμαι κάτω απο αέρα κατα 10+ και χωρίς κανένα ανεμιστήρα στο ψυγείο αλλα δε μου λέει και πολλά....ο ανεμιστήρας πόσο μπορεί να ωφελήσει?το ψυγείο δε το βλέπω να ζεσταίνεται8ερμοκρασίες χώρου 19,9 και νερού 25,7 η μέγιστη μέχρι τώρα που έχω δειμε διαφορά +6 στο νερο πόσο μπορει να κατεβάσει ο ανεμιστήρας?εσεις τι διαφορες έχετε απο το δωμάτιο στο νερό?και απο το νερο στο cpu? 3-4 βαθμους κατω με ανεμιστηρα στο ψυγειο ειμαι γω και φανταζωμε το ιδιο θα συμβει πανω κατω και στο δικο σου συστημα (εχω το δυπλο ψυγειο του hac και 2 ανενιστηρες enwmax 12ρηδες στις 1700 στροφες/λεπτο). Η διαφορα idle - full ειναι 8 βαθμοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Μάρτιος 12, 2004 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga αυτη η ρημάδα η απόσταση... με ΤΣΑΚΙΣΕ μεταφορικά και κυριολεκτικα! απο το CPU-->Chipset απίστευτα κλειστή δεν βρήκα λάστιχο να την αντέχει Αν ερχεσαι Ηρακλειο καμεια φορα να σου πω που θα βρεις ΕHEIM να αγωρασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάρτιος 14, 2004 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2004 Μια καλή και φτηνή λύση είναι να χρησιμοποιήσεις αυτά Μπορείς να τα βρειθς σε μαγαζιά με είδη υδραυλικών και εχουν διαστάσεις 14 μμ στο πιο χοντρό σημείο και 10 μμ εσωτερικά δεν κόβουν την ροη οσο οι 90 μοιρών γωνίες και είναι πολύ βολικά στην τοποθέτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάρτιος 14, 2004 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2004 και φτιάχνεις αυτό Μπορείς εύκολα αλλάζοντας το μήκος του ενδιάμεσου σωλήνα να το τοποθετήσειςστο σημείο που θες Με αυτό το μηκος για χρήση μεταξύ chipset-Vga Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Μάρτιος 14, 2004 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2004 Σε τόσο κλειστή γωνία, ακόμα και με tygon δύσκολα θα καταφέρεις να μην τσακίσει (πάντως οι eheim θα είναι σίγουρα καλύτεροι από αυτούς που έχει τώρα)... EDIT: Τώρα είδα τα post του eleven :whistling Ωραία ιδέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Μάρτιος 14, 2004 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2004 Και εγω κατι γωνιες εβαλα και ενα λαστιχο που δεν λυγιζει με ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Μάρτιος 16, 2004 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2004 ΜΗΝ παρετε ποτε λαστιχο που να μην λυγιζει...Θα βλαστημησετε να το βαλετε πανω στο πισι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.