DarkSaga Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2004 χαχα επιτέλους χανιά κι με τα blocks του eleven (Τhanx Μιχάλη) μέχρι τρίτη που θα πάρω λάστιχα(Αργίες γκρρρ) και θα στηθεί είπα να άνω καμμία "χαζή" μέτρηση so.... μπορώ να γυαλίσω παραπάνω τα blocks? απο λείανση ειναι άψογα,καμμία σχέση ούτε με την slk, το χρώμα λαμπρό όπου δεν έχει δαχτυλιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 22, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 κάτι νουμεράκια είναι λογικό το chipset block να "στενεύει" περισσότερο απο ότι το cpu τη ροή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 22, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 φύγαμε με τρέλλα και κορδέλα και ροδέλα.... και ελατήρια!!! προφέσορας σου λέω ο μιχάλης με τα λύπης μου παρατήρησα πως με το νερό της βρύσης τώρα και με θερμοκρασία χώρου ~25 έχω υγροποίηση στο 5λεπτό αρε λευκα όρη...... ποτε θα λιώσουν τα χιόνια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 Οταν θα στησεις το κυκλωμα το νερο σιγα-σιγα θα φτασει την θερμοκρασια του χωρου οποτε υγροποιησει ΔΕΝ θα υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 22, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 λογικό jax ελεγα να είμαι έτοιμος οταν έρθουν τα μπλοκια και σηκώθηκα έφυγα αθήνα έμεινα απροετοίμαστος τώρα αναμονή μέχρι τρίτη παντως το νερό ρέει πολύ πιο ελεύθερα απο οτι περίμενα απο τα μπλοκς και οι επιφάνειες αυτη τη στιγμή παγώνουν λες να κάνει δουλεια τελικά το όλο κύκλωμα????? ω ρε και να μη βγει πατατα ο barton...... γλέντια..... κάτι που πρέπει να προσέξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 22, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 Δεν υπαρχει κατι να προσεξεις αν 1ον) εχεις μιλησει με τον Μιχαλη2ον) στησεις πρωτα το συστημα προχειρα για να δεις τυχον διαρροες και μετα απο 3-4 ωρες το βαλεις πανω στο PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 23, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2004 καλοφορετο το συστημα κοπελι....... ελπιζω να μας δειξεις και καμια φωτογραφια απο το κουτι με το συστημα ετοιμο. ερωτηση:τι αντλια χρησιμοποιεις? προκειται σε λιγες μερες να στησω και τη δικια μου υδροψυξη ........... ιδωμεν φιλε μου αναμενουμε τα νεοτερα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 24, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 δεν βρήσκω στα χανιά σωλήνα 12mm μόνο 10,14mm τι κάνω? μπορω να σφίξω με ρακορ την 14άρα και να έχω στεγανότητα? απο cpu σεchipset πως μπορώ να γλυκάνω την καμπύλη? τη να βάλω για να "ανοιξει" η γωνία ωστε να μην έχω αντιστάσεις 1.λόγω σχήματος 2.τσάκισμα σωλήνα και μικρότερη διατομή? κανας νερουλας στα χανια με τίποτα περισσέυματα? :whistling αντε και κάνας αθηναίος???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 24, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Για σωληνες και εγω δεν εβρισκα πατρα αλλα μου εστειλε ο 11 απο σαλλονικα! Τωρα να εχεις στεγανοτητα δεν νομιζω.. Ισως μπορεις να ζεστανεις τα 10αρια και να μπουν στα 12αρια ρακορ οπως εχω κανει εγω με το ψυγειο που εχει 14 αρηδες σωληνες(αν δεν κανω λαθος!) και μετα σφιγκεις με σφιχτηρες! Αλλα καλυτερα να πει καποιος πιο ειδικος!Εγω εκει που τσιτωνει το λαστιχο και παει να τσακισει εχω βαλει δεματικα για να ενισχυσω το λαστιχο! Ακομα η χρηση γωνιων και καμπυλων βοηθαει πολυ θα βρεις στα μαγαζια με υδραβλικα ειδη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 24, 2004 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Κοιτα παρε δοκιαμστικα κανα 2 μετρα σωληνα και δες αμα σφιγγει η οχι.Προσπαθησε να βρεις λαστιχα εχειμ ειναι και φτηνα και αρκετα καλα.Στις λουπες που κανει το λαστιχο ειτε βαζεις γωνιουλες ειτε δεματικα ειτε βαζεις σπυραλ απο ελατηριο στυλου.Γενιακ προσπαθησε να να μην κανεις και πολυ μικρες γωνιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Φεβρουάριος 24, 2004 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Καλοφορετα πατριωτη !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 29, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 το έστησα επιτέλους!!!!!! έχω κάνει αρκετά πρωτοποριακά πράγματα και τα αποτελέσματα αναμενόμενα αν και όχι τόσο καλά. χρησιμοποιω μια μεγάλη λεκάνη και οι διαφορες σε θερμοκρασία νερού είναι αμελητέες!!!! το ψυγείο χωρις ανεμιστήρες και το κύκλωμα κλείνει με κάπου 12μέτρα σωλήνες με σκοπό το σύστημα ψυγείο αντλία να εξοριστεί!!!!!! δε θέλω να ακούω τίποτα! το γαμώτο είναι πως με τόσες μαμακίες που έκανα ανέβασα την αντίσταση μάλλον του κυκλώματος και τ΄΄ωρα η αντλία βουίζει περισσότερο,θα δοκιμάσω και ένα "κοντό" συνδιασμό να δω αν φταίει αυτό. επίσης επειδή το ψυγείο έχει άκρες για 14mm λάστιχο έχω βάλει μια συστολή απο 14-->12 αλλά απο τη 12άρα μεριά έχει διάμετρο μόλις 8mm σωστό πνίξημο για όλο τον κύκλο ε? επίσης παρατήτρησα πως δεν μπορω σε FSB να φτάσω ούτε τα νούμερα που έφτανα με τη στοκ ψύξη στο chipset που όπως μου έλεγε ο φίλος voudas ΔΕΝ ΠΑΤΑΓΕ παρα ελάχιστα!!!! να σφίξω και άλλο τα block? κάνω superPI 2M,4M με διαφορα idle load 1-2Celsiou!!!! φρίκαρα! γενικα θέλει πολυυ ψάξιμο ακόμα και το κύκλωμα του νερού και το πως θα ανέβω ψηλότερα δέχομαι προτάσεις κάποιος με EPOX αν ξέρει CPU INTERFACE--> optimal / AGGRESIVE για να ανέβει περισσοτερο? MEMORY PRECHARGE? ENABLE /DISABLE πάλι για να ανέβει περισσότερο? Thanx Μιχάλης για τις πληροφορίες π.χ. σεσουαρ στην τσίχλα το είχα διαβάσει πάλι αλλα μέσα στον πανικο δεν σκέφτεσαι Τhanx again για τα blocks!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 29, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 πως μπορώ να μειώσω το θόρυβο της αντλίας? είναι ήδη βυθισμένη αλλα γκαζώνει άγρια!!!! όταν την δοκίμαζα χωρίς φορτίο (μόνο λάστιχα) δεν έκανε τόσο θόρυβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 29, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 eleven RulezzzzzZZZzz σιγά μη δεν ερχόταν το FSB τελικά αυτέ οι transced πάνε καλα.... για να ανεβαίνουν 7-4-4-2.5 235!!!! με μόλις 2,8Volt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 29, 2004 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga πως μπορώ να μειώσω το θόρυβο της αντλίας? είναι ήδη βυθισμένη αλλα γκαζώνει άγρια!!!! όταν την δοκίμαζα χωρίς φορτίο (μόνο λάστιχα) δεν έκανε τόσο θόρυβο Tι αντλια εχεις και κανει θορυβο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Φεβρουάριος 29, 2004 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 Με 12 μέτρα σωλήνες (+ Blocks + ψυγείο) μου φαίνεται λογικό να μουγκρίζει η αντλία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 29, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 Hydor L30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 29, 2004 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 Καλοφόρετα και μεγείεςΤΑ 12 μέτρα + τις συστολές δυσκολεύουν την αντλία και είναι φυσικό να διαμαρτύρεται.Βαλε τώρα και την αντίσταση των μπλόκ και του ψυγείου οπως είπε και ο georgeadams :'( Εχεις μετρήσει την ροή με το μεγάλο κύκλωμα? Με τα τα επιμέρους κομμάτια ?Μπορείς να κολλήσεις την φτερωτή της αντλίας σαν ύστατη λύση για να μειωθεί ο θόρυβος αλλα δεν το έχω κάνει εγώ και δεν ξερω πως ακριβώς γίνεται Καποιος πιο έμπειρος πάνω στο θέμα μπορεί να βοηθήσειΤι διαφορές έχεις σε σχέση με την αερόψυξη σε θερμοκρασίες ,FSB και λοιπές παραμέτρουςπου αφορούν το o/c ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 29, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 αρκετά χαμηλότερες θερμοκρασίες αλλά΄έφαγα φλασία το νερό τώρα περνάει λιγότερο απο το ψυγείο και περισσότερο στο γύρω γύρω θερμοκρασία νερού χτες που προσπαθούσα να κλοκάρω σε 4 ώρες έφτασε 25,7 οπότε το νερο η η βελτίωση του ψυγείου είναι ψιλοάχρηστη για τα πόλοιπα ψάχνομαι γιατι δεν παμε καθόλου καλά... νούμερα σε ΜΗζ που έπιανα τωρα δεν έρχονται αρα κάπου κολλάμε δαι δεν είναι η θερμοκρασία το πρόβλημα γαμώτο!ροή με το κύκλωμα όλα απάνω εκτος απο τη συστολή και με 10 μέτρα λιγότερο λάστιχο είχα γύρω στα 5,5-6λίτρα το λεπτό τώρα έχω λιγότερο αλλα πόσο ακριβως πρέπει να μετρήσω πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Φεβρουάριος 29, 2004 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga πως μπορώ να μειώσω το θόρυβο της αντλίας? είναι ήδη βυθισμένη αλλα γκαζώνει άγρια!!!! όταν την δοκίμαζα χωρίς φορτίο (μόνο λάστιχα) δεν έκανε τόσο θόρυβο Αυτο το θορυβο μου τιν εκανε εμενα οταν ειχε ακομα αερα μετα που τον εβγαλα ολα ησυχα. 12 μετρα σωληνα !!! γιατι χρησιμοπιεις τοσα,μπορει γι αυτο να κανει θορυβο. Εαν εχεις λ30 μηπως δεν εχει κατσει η φτερωτη στην βαση της σωστα (εχει μια πατουρα.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.