pelekanos92 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2010 Όπως λέει και ο τίτλος, ο υπολογιστής μου δε συνδέεται στο internet :nada:. Αν και τα λαμπάκια του router είναι πράσινα (όπως πρέπει), ο PC μου λέει "δεν υπάρχει σύνδεση internet":nono:. Αυτό το πρόβλημα μου το έβγαλε σήμερα το πρωί ξαφνικά. Μέχρι χθες λειτουργούσε μια χαρά. Το router είναι ένα NETGEAR DGN2000 και λειτουργεί κανονικά σε άλλο υπολογιστή. Έχω κάνει reset το router, επανεκινήσεις τον υπολογιστή, έχω βγάλει-βάλει όλα τα καλώδια, αλλά τίποτα:cry:. Μάλλον φταίει ο υπολογιστής, αλλά πως τον φτιάχνω;;;:flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 14, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2010 Η κάρτα δικτύου σου δείχνει να λειτουργεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelekanos92 Ιούλιος 15, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2010 Τελικά η HOL το είχε κόψει προσωρινά. Τώρα είναι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.