Jump to content

Ομάδα πάχυνσης για τον Ιούλιο.

Dolly

Recommended Posts

γι αυτό ζηλεύω...:(

μπορεί βέβαια να κάνω μια στάση με το ποδήλατο μιας και θα περάσουμε από Νέα Σμύρνη :whistle2:

Φαντάζομαι ένα φράγμα να σκάει μέσα στη ταβέρνα με το ποδήλατο να βουτάει το ψαρονέφρι και να φεύγει ορθοπεταλία:hehe:

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

4 πρόβατο

5 Λέβελ - 5

6 Καράφλας

Σίγουρα.

7? Τζιπάβλις (δεν ξέρει ακόμα)

8? Νο-Πι-Ες-Τι-Εν ? (θα τον τηλ).

9 Ιάσονας (σίγουρος).

Άρα στα 7 ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΤΜ.

πάμε για το 10άρι απο σήμερα μην πάθουμε καμιά ζημιά και δεν βρούμε και το κάνουμε 12άρι+ αν χρειαστεί.

Κλείστο για να είμαστε σίγουροι.

4 πρόβατο

5 Λέβελ - 5

6 Καράφλας

Σίγουρα.

7? Τζιπάβλις (δεν ξέρει ακόμα)

8? Νο-Πι-Ες-Τι-Εν ? (θα τον τηλ).

9 Ιάσονας (σίγουρος).

Άρα στα 7 ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΤΜ.

πάμε για το 10άρι απο σήμερα μην πάθουμε καμιά ζημιά και δεν βρούμε και το κάνουμε 12άρι+ αν χρειαστεί.

Κλείστο για να είμαστε σίγουροι.

Εμενα δε με βανεις μαρη? Κριμα και ελεγα να σε κανω βολτα με το καρο :whistle2:

ρε παρασκευη βραδυ,και 9 ναμαστε πειτε του 12 ατομα λεω εγω μπας και μας ερθει τελευταια στιγμη κανας αναποφασιστος...στο κατω κατω και 9 αντι για 12 ναμαστε,θα του κανουμε λογαριασμο ζημια...τραστ μι...

ρε παρασκευη βραδυ,και 9 ναμαστε πειτε του 12 ατομα λεω εγω μπας και μας ερθει τελευταια στιγμη κανας αναποφασιστος...στο κατω κατω και 9 αντι για 12 ναμαστε,θα του κανουμε λογαριασμο ζημια...τραστ μι...

Καλά εγώ μία μοσχαρίσια θέλω μόνο... :to_pick_ones_nose:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.