Jump to content

Ομάδα πάχυνσης για τον Ιούλιο.

Dolly

Recommended Posts

Ανέστη, επέστρεψα μετά απο 3ήμερο οπότε τώρα που το βλέπω οι 9 που είχα βγάλει ακόμα ΟΝ είναι, οπότε μπορούμε να κάνουμε μια κράτηση για 10άρι και κοιτάμε μήπως το μεγαλώσουμε μέσα στην βδομάδα.

+1

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Imma back biatch. Μην δω καμια σαλατα οπως την προηγουμενη στο τραπεζι, θα γινει σκοτωμος.

ROTFL.

Παρακαλώ να μην φοράτε καν πράσινη μπλούζα την Παρασκευή!

σαλάτα σε αυτό το μαγαζι παιρνουμε μόνο όταν πάμε με τις γυναίκες μας :hehe:

+1 :happy2:

δε το κανουμε σημερα γιατι πειναω ; :p

j/k ofc.

περιμενω πως κ πως την παρασκευη να βρεθουμε ολοι μαζι

9 να τρώμε βασικά, γιατί αν βρεθούμε 9 θα φάμε καλές 10... Μήπως να βρεθούμε 8-8.30; :)

Θα έχω κάνει και κράτει όλη μέρα, θα πεινάω σα λύκος.

Επειδή μερικοί δουλεύουν μέχρι αργά για αυτό το είπα 9.00, εγώ πχ θα πάω απο κέντρο βόρεια και μετά θα κατέβω κάτω πάλι.

Κράτηση για 8.30-9.00, για 10 άτομα.

Junior / P70 Μπορείτε να ρίξετε το τηλέφωνο ή να μου το στείλετε να το αναλάβω εγώ?

Γράψε πάλι τη λίστα με τα άτομα, το χώρο-διεύθυνση και την ώρα, να υπάρχουν και με τις νέες συμμετοχές.

γι αυτό ζηλεύω...:(

μπορεί βέβαια να κάνω μια στάση με το ποδήλατο μιας και θα περάσουμε από Νέα Σμύρνη :whistle2:

γι αυτό ζηλεύω...:(

μπορεί βέβαια να κάνω μια στάση με το ποδήλατο μιας και θα περάσουμε από Νέα Σμύρνη :whistle2:

εχω και φιλες στο freeday που τους το χω ταξει!

περαστε! :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.