Jump to content

intel postville 80gb

NooDle

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετά απο πολλά κολλήματα του υπολογιστή και χωρίς να μπορώνα εντοπίσω την βλάβη του άρχισα να στέλνω ένα ένα τα κομμάτια του για rma

Τελικά το πρόβλημα βρέθηκε στον φίλο μας τον intel που απο την πρώτη μέρα δεν τον χάρηκα καθόλου..

Στο θέμα μας....

Μετά απο 25 μέρες ταλαιπωρίας μου έστειλε σήμερα το e-shop μήνυμα οτι το προιν πιστώθηκε στα 194.94 ευρώ

Στο σαιτ βλέπω οτι ο συγκεκριμένος ssd έχει 228 ευρώ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305109

Δηλαδή για να καταλάβω τώρα περίμενα που περίμενα σαν μ@3@κ@ς για να τον ξαναπάρω τώρα πρεπει να πληρώσω και απο πάνω?

ΕΛΕΟΣ

Επειδή μαλλον δεν προκειται να βγάλεις ακρη..καταγγελία στο ΙΝΚΑ αμέσως και ο θεός βοηθός...

μπα θα το εκαναν για να μην χρεωθούν την διαφορα:whistle2: (διαφορα τιμής τοτε με τωρα)

Δεν έχουν δικαίωμα να ζητήσουν την οποιαδήποτε διαφορά, όπως δεν θα είχες και εσύ εάν σήμερα ήταν φθηνότερος. Έχουν την υποχρέωση να τον αντικαταστήσουν.

παιδιά μίλησα με τα κεντρικά με ενα τυπάκο απο το σερβις ο οποίος μιλούσε με ενα στυλάκι και τι να κάνω εγώ...

Παίρνω τηλέφωνο και του λεω οτι απο την πρώτη μέρα ο δίσκος δεν δουλεύει και κολλάει..

αφου κανατε 25 μέρες μου τον βγάλατε πιστωτικό 194 ευρώ (οσο τον πήρα τότε) τώρα βλέπω οτι έχει 228 και μου λέτε να πληρώσω και απο πάνω για ενα προιόν το οποίο δεν το δούλεψα 5 μέρες....

τον ρωτάω υπάρχει απόθεμα? και μου λεει ναι!

Ωραία θέλω αντικατάσταση και οχι πιστωτικό απο την στιγμή που υπάρχει ο ιδιος δίσκος ειστε υποχρεωμένοι να μου τον αντικαταστήσετε και οτι κόλπα του τύπου πιστωτικό για να βγάλατε επιπλέον λεφτα...

ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΩΦΕΊΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ Φ.Π.Α!!!

Του είπα οτι θα το ψάξω με ΙΝΚΑ και μέσα απο φόρουμς..

δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω και μου είπε κατι και το έκλεισε...

Τα συμπερασματα δικά σας...

Όπως είπε και ο dimgr

Αν είχε μειωθεί η τιμή του ssd (έστω και λόγω φπα πχ) αναρωτιέμαι αν

θα σου έδιναν το πιστωτικό 194 ευρώ,

όσο τον είχες αγοράσει !

δισκος in.. δισκος out... , το η-τσοπ οταν τον δωσει στην ιντελ για rma δισκο θα παρει πισω.. εσυ δεν κτλβ γιατι να παρεις πιστωτικο λιγοτερης αξιας κιολας.. και την επομενη φορα που ο τσαμπουνοχαζοσαυρος σου τραγουδησει περι αυξησης του φπα... πεστου του π@π....α οτι 194*1.23/1.21=197.. παρασαγγας απο τα 228...

ρε σεις ???

Την παλεύουν αυτοί εκει κάτω??

παιρνω τηλέφωνο στο σερβις και μου λενε δώστε μας ενα τηλέφωνο επικοινωνίας και θα σας καλέσει ο τεχνικός..

Λεω δεν έχω κάποιο πρόβλημα, πρόβλημα με το πιστωτικό και την πολιτική της εταιρείας σας έχω..

Μου ξαναλέει δώστε μου ενα αριθμό κύριε..

τον δίνω και παω να ξαναμιλήσω και μου το κλείνει κατάμουτρα....

Αρχίζω να φορτώνω άσχημα όμως...

Πόσο τον είχες πληρώσει το δίσκο;

194 ευρω και υπάρχει διαθέσιμος...

και απ όσο ξέρω αντικατάσταση κάνουν οχι πιστωτικό...

θα μας τρελάνεις ρε φιλαράκι?......προσπαθώ να ψάξω μήπως είσαι ο ίδιος που και παλαιότερα είχες κάνει παρόμοιο θέμα με κάρτα γραφικών και στα βγάζαμε με το τσιγγέλι και τελικά ήσουν και παράλογος..........

αν κάνω λάθος προκαταβολικά συγγνώμη.

194ευρώ τον αγόρασες και παίρνεις πιστωτικό 194 ευρώ και κλαίγεσαι?

αν δεν έχουν διαθέσιμο καλά σου κάνουν και σου δίνουν πιστωτικό.......εκτός αν θες να περιμένεις πότε θα ξαναφέρουν δίσκο.

θα μας τρελάνεις ρε φιλαράκι?......προσπαθώ να ψάξω μήπως είσαι ο ίδιος που και παλαιότερα είχες κάνει παρόμοιο θέμα με κάρτα γραφικών και στα βγάζαμε με το τσιγγέλι και τελικά ήσουν και παράλογος..........

αν κάνω λάθος προκαταβολικά συγγνώμη.

194ευρώ τον αγόρασες και παίρνεις πιστωτικό 194 ευρώ και κλαίγεσαι?

αν δεν έχουν διαθέσιμο καλά σου κάνουν και σου δίνουν πιστωτικό.......εκτός αν θες να περιμένεις πότε θα ξαναφέρουν δίσκο.

fragma οχι φίλε μου πρώτη φορά αγοράζω απο το κατάστημα..

pavly 2 μήνες μαν

με πήραν τώρα τηλέφωνο μίλησα με ενα παλικάρι ήταν πολύ ευγενικός

απλα του είπα αυτο που είπε πιο πάνω ενας λαμπήτης..

οτι αμα έπεφτε η τιμή του στα 100 ευρώ θα μου έδιναν 194?

και μου λεει ναι!

τλπ του είπα οτι απο την στιγμη που με ενημέρωσαν οτι υπάρχει ο δίσκος θέλω να γίνει αντικατάσταση

και μου λέει θα προωθήσει το αίτημα στους ανώτερους του και μέχρι αύριο θα έχω απάντηση..

Τον ευχαριστησα όπως και αυτός εμένα και το κλείσαμε :)

μόλις με πήρε το ίδιο το παλικάρι που μίλησα και πριν και μου είπε οτι αν υπήρχε ο δίσκος θα μου τον κανανε αντικατάσταση δεν ύπηρχε λόγος για πιστωτικό..

θα μου τον παραγγείλουν και δεν θα χρεωθώ τίποτα μόνο να έχει λεει απόθεμα η intel αλλιώς πιστωτικό και παίρνω κάποιον άλλο ή θα περιμένω μέχρι να ξαναφέρουν τον ίδιο..

ΥΓ o χθεσινός τύπος έκανε λάθος οτι υπάρχει στην απόθηκη διαθέσιμος.

Παιδια να ρωτησω κατι κ εγω?Μολις μου εδωσαν πιστωτικο απο το eshop για ενα wd raptor 150gb στα 228 ευρω!!!Τι δισκο μου προτεινετε να αγορασω με αυτα τα χρηματα???

Παιδια να ρωτησω κατι κ εγω?Μολις μου εδωσαν πιστωτικο απο το eshop για ενα wd raptor 150gb στα 228 ευρω!!!Τι δισκο μου προτεινετε να αγορασω με αυτα τα χρηματα???[/QU

αν έχεις σκληρό για χώρο

και θες μονο win κ προγραμματα και θα δεις τεραστια διαφορα στο σύστημα σου..

postville με κλειστά μάτια..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.