Dagalidis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2004 Η γκαντεμιά συνεχίζεται...... Είχα κάποια προβλήματα μικροαστάθειας σε μεγάλο FSB και τελευταία μερικά προβλήματα στο RAID 0 που έχω αλλά ποτέ δεν έδωσα σημασία μιας και πάντα δούλευα σε οριακές καταστάσεις Fsb & CPU..... Προχθές που άνοιξα το Case είπα να ρίξω μια ματιά για αυτούς τους περιβόητους ελατωματικούς πυκνωτές και ανακάλυψα ότι και εγώ είμαι ένας από αυτούς που έχουν ΒΒΒΒΒΙΙΙΙΙΙΙΙΙGGGGGGG Problem....... Tο κακό είναι ότι έχω κάνει MOD σε VCORE / VDDR και έχω κολλήσει τα τριμεράκια με LOGO και δεν μπορώ να κάνω RMA...... Eτσι το μόνο που μου μένει είναι να αλλάξω εγώ τους πυκνωτές που έσκασαν με άλλους του εμπορίου......... Ακόμη και τώρα πάντως δουλεύω το Board με σκασμένους πυκνωτές και πάω 245 Χ 10 = 2450 ΜΗΖ ....... Λέτε εαν τους αλλάξω να κάνω καλύτερο Oveclock ???????? :woot:
Dagalidis Φεβρουάριος 22, 2004 Author #2 Φεβρουάριος 22, 2004 Εδώ ο ίδιος πυκνωτής από άλλη γωνία...... Συνολικά έχω 4 σκασμένους πυκνωτές και όλοι είναι γύρω από τις μνήμες.......
Vagouridis Φεβρουάριος 22, 2004 #3 Φεβρουάριος 22, 2004 Εαν βαλεις αλλους πυκνωτες καλυτερα βαλε τους παραλληλα και απο την κατω μερια.Εαν μπορεις να βρεις απο αλλη ασους καλο ειναι.Εαν οχι πες μου να σου στειλω μερικους.
Dagalidis Φεβρουάριος 22, 2004 Author #4 Φεβρουάριος 22, 2004 Νά'σαι καλά ρε VAG ....Θα περιμένω να γυρίσει πρώτα το RMA ενός συναδέλφου μου με το ίδιο πρόβλημα για να δώ τι πυκνωτές χρησιμοποιούν και θα σου πώ τι χρειάζομαι.......Θα τους κολήσω από την πάνω μεριά αφού πρώτα με προσοχή κα με ένα ξυράφι ξυλώσω τους καμμένους και αφήσω όρθια μόνο τα ποδαράκια τους πάνω στα οποία θα κολλήσω τους καινούργιους.....
Vagouridis Φεβρουάριος 22, 2004 #5 Φεβρουάριος 22, 2004 Επειδη οπως με ειχε συμβουλεψει και ο μαιτρ του ειδους ενδεχεται να υπαρχουν κολλησεις μεσα στο pcb αυτο που λες ειναι καλη λυση η δοκιμασε να τους βαλεις παραλληλα.....παντως και η logo φευγει.....πιστολακι γαι τα μαλλια.....
Spyrus Φεβρουάριος 22, 2004 #7 Φεβρουάριος 22, 2004 Καλά που έχουν ασπίδα οι Mushkin και σώθηκαν του ΄σκασίματος΄!
Dagalidis Φεβρουάριος 23, 2004 Author #8 Φεβρουάριος 23, 2004 Πάντως σκυλί η ASUS ρε παιδί μου....Ακόμη και τώρα που σας γράφω είμαι με το χαλασμένο Board και το δουλέυω κανονικά στα 225X10 1:1 5-2-2-2-2 οι μνήμες και όλα μοιάζουν να είναι κανονικά.....Δεν θα φανταζόμουν με τίποτα ότι έχω 4 πυκνωτές σκασμένους στο Board....
OverFlow Φεβρουάριος 23, 2004 #9 Φεβρουάριος 23, 2004 Ρε DAG για κοιτα καλυτερα , μηπως εχεις κανενα Prescott επανω: Oσο για το ποσο σκυλι ειναι η Asus,μαλλον θα το ελεγα αν δεν ειχε σκασμενους πυκνωτες. Υγ.Σου ευχομαι την γρηγορη αποκατασταση της μητρικης σου
soki Φεβρουάριος 23, 2004 #10 Φεβρουάριος 23, 2004 Dagalidi ειναι γνωστο το προβλημα με μερικες Asus Κ8V και ελλατωματικους πυκνωτες, αν καταφερεις και βγαλεις τα Mod δεν θα εχεις προβλημα στο rma.
Dagalidis Φεβρουάριος 24, 2004 Author #12 Φεβρουάριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 22:40] Βαλε Intel ρε!!!!!!!!!! Intel rulezzzz!!! Mπουχαχα... :laughing: Καλό ..... Αλλά το άλλο με τον ΤΟΤΟ είναι καλύτερο.........
Daidalos Φεβρουάριος 24, 2004 #13 Φεβρουάριος 24, 2004 Ολο ζημιες εισαι ρε dag! Τι ειναι αυτο με εσενα πια! Στο θεμα μας! Αυτα να τα βλεπουν αυτοι που βριζανε τις abit για τους πυκνωτες! Μπορει και η asus να το κανει! :p
voudarxos Φεβρουάριος 24, 2004 #14 Φεβρουάριος 24, 2004 Ρε φιλαρακο περαστικα σου τι να πω ολη η γκαντεμια επανω σου επεσε????????:'( Τωρα αν εχεις καποιο καλο σταθμο αποκολλησης τους αλλαζεις αν οχι παιζει ξυραφακι και οπως τα ειπες παραπανω νομιζω οτι ειναι ο ασφαλεστερος τροπος... Καλα ξεμπερδεματα
Dagalidis Φεβρουάριος 25, 2004 Author #15 Φεβρουάριος 25, 2004 Nα βάλω αφρό - after shave για το ξύρισμα ??? Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην μείνουμε χωρίς Board - CPU... :whistling :...:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.