Jump to content

βγαζει πολυ ζεστη η οθονη μου

def

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια εχω μια 24αρα samsung αν πλησιασω το χερι μου κοντα στο πανελ νιωθω να βγαζει μεγαλη θερμοκρασια.Ειναι φυσιολογικο αυτο?

Μήπως το καταλαβαίνεις, επειδή απλά είναι καλοκαίρι; (αν έχεις air-condition, άκυρο)

Μαλλον εχεις πολυ ψηλα το brightness...

Παίζει ρόλο αυτο? Γιατι στην δικιά μου το έχω 100% και είναι απλά ζεστή (στο πάνω μερος)... και κρύα στα πλάγια..

Αλλα για να το λές κάτι θα ξέρεις...

Παίζει ρόλο αυτο? Γιατι στην δικιά μου το έχω 100% και είναι απλά ζεστή (στο πάνω μερος)... και κρύα στα πλάγια..

Αλλα για να το λές κάτι θα ξέρεις...

Λογικα θα τραβαει περισσοτερο ρευμα το backlight αρα και θα ζεσταινεται περισσοτερο...λεω εγω τωρα :mamba:

Εγώ απο την SM 2693 έχω πάρει χρώμα :laughing:

Solarium φάση :hehe:

Εγω που τις εχω και διπλές κάρβουνο έχω γίνει :dance3:

Είναι και τα χαρακτηριστικά των τρανζίστορ ή ακόμη και της πλακέτας τροφοδοσίας, πόση θερμοκρασία δηλαδή έχει, λέω μήπως αντικειμενικά είναι ΟΚ και σου φαίνεται κάπως ανεβασμένη λόγω καλοκαιριού κιόλας.

παιδια εχω μια 24αρα samsung αν πλησιασω το χερι μου κοντα στο πανελ νιωθω να βγαζει μεγαλη θερμοκρασια.Ειναι φυσιολογικο αυτο?

Μην πλησιαζεις το χερι σου τοτε.

Ναι ειναι φυσιολογικοτατο.

Φυσιολογικοτατο ειναι... Εγω καταλαβαινω ζεστη με πανω απο 50% brightness. Εννοειται οτι το καλοκαιρι το καταλαβαινεις πιο ευκολα. Οσο ανεβαινει το brightness το backlight βγαζει περισσοτερο φως αρα και περισσοτερη ζεστη.

Ας μην ξεχνούμε ότι είναι καλοκαίρι....Και μένα είναι αρκετά ζεστή...

Μην πλησιαζεις το χερι σου τοτε.

δεν ειρωνευομαι.

Ναι ειναι φυσιολογικοτατο.

Εγώ απο την SM 2693 έχω πάρει χρώμα :laughing:

Solarium φάση :hehe:

Καλά αυτή η οθόνη δεν υπάρχει.. Καλοριφέρ κανονικό :hehe::p

Εγώ λόγω ζέστης εγκατέλειψα την LG με το καλό πάνελ, και πήγα στην T260HD samsung.

Παιδες η δικια μου Dell με 76% brightness ειναι κρυα... και απο πισω δεν διακρινω μεγαλη θερμοτητα..φυσιολογικα επιπεδα..!

Παραξενα πραγματα..! :flag:

Παντως και μενα η dell s2309w που εχω,με 60% ειναι κρυα...

εγω λεω να μετρησουμε θερμοκρασιες και να τις ανεβασουμε :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.