palavomaras Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2010 Καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα στο οποίο δέν μπορώ να βρώ τη λύση.Πρίν μία εβδομάδα περίπου εγκατέστησα μία gtx280.Με το παλιό τροφοδοτικό μου (Premier 550w) τίς πρώτες μέρες έτρεχε μία χαρά.Μετά όμως φαίνεται ότι δέν άντεξε και τα έπαιξε και έτσι πήγα για αντικατάσταση στο πλαίσιο όπου και μου έδωσαν της Chieftec Α135 550w το οποίο για λίγο καιρό την έτρεχε πολύ άνετα.Εχθές όμως πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή κάι με το που πάτησα το κουμπί έπεσε η ασφάλεια του δωματίου μου.Δοκίμασα άλλες δυο φορές ώσπου τελικα κάηκε η ασφάλεια και ήρθε ηλεκτρολόγος και έβαλε καινούργια.Πήγα το pc για έλεγχο στο πλαίσιο όπου το κοιταξαν και μου είπαν ότι εκεί τους τρέχει κανονικά και το psu δουλεύει άψογα.Όταν όμως επεστρεψα σπίτι και το ξανασυνέδεσα τις δύο πρώτες φορές μου postare,έμπαινε στα windows και μετά από λίγο έσβηνε και την τρίτη έπεσε η ασφάλεια με το πρώτο πάτημα του κουμπιού.Τί ακριβώς συμβαίνει πιστεύτε?Υ.Γ: Σκέφτομαι μήπως το βάλω σε κάποια άλλη μπρίζα του σπιτιού αλλά φοβάμαι μήν γίνει καμία στραβή.Τί θα προτείνατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιούλιος 14, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2010 Υ.Γ: Σκέφτομαι μήπως το βάλω σε κάποια άλλη μπρίζα του σπιτιού αλλά φοβάμαι μήν γίνει καμία στραβή.Τί θα προτείνατε?Για αρχή ακριβώς αυτό θα πρότεινα, να το δοκιμάσεις σε άλλη πρίζα σε άλλο δωμάτιο κατα προτίμηση. Κάνε και έναν έλεγχο σε καλώδια, πολύμπριζα κτλ. (ό,τι ξεκινάει από την πρίζα αυτή) για τυχόν φθορές και σπασίματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
palavomaras Ιούλιος 14, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2010 Λοιπόν μετά απο λίγο κουβάλημα το πήγα σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού και το συνέδεσα με ένα πολύμπριζο και ώς δια μαγέιας όλα δούλευαν κανονικά :happy2: !!!!Το δοκίμασα όμως και σε μία διαφορετική μπρίζα του δωματίου μου πρίν το μεταφέρω και δέν δουλεψε!!!Φάντάζομαι ότι κάτι τρέχει με τις ασφάλειες του δωματίου μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιούλιος 15, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2010 ...Φάντάζομαι ότι κάτι τρέχει με τις ασφάλειες του δωματίου μου :yes4::yes4::yes4::T: Ηλεκτρολόγο για να δει την ηλεκτρολογική εγκατάσταση χρειάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.