vouvouvou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΘΑ ΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΧΑ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ netfaster iad pstn Κ ΛΟΓΩ ΠΡΟΩΛΗΜΑΤΟΣ(ΠΕΘΑΝΕ) ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η HOL ΤΟ netfaster iad 2 pstn.ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΑ ΤΟ netfaster iad 2 pstn ΤΠΤ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕςΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΡΥΘΜΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΡΟΥΤΕΡ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Κ ΜΟΥ ΟΤΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΩΑΛΑ ΤΟ ΝΕΟ ΡΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΑΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 14, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2010 Καλησπέρα και καλώς ήρθες, μετέφερα το θέμα στη σωστή κατηγορία. Επίσης, όταν γράφεις με κεφαλαία στη γλώσσα του ιντερνετ είναι σαν να φωνάζεις, οπότε τα αποφεύγουμε Δώσε λίγες παραπάνω πληροφορίες για τον υπολογιστή σου, τι λειτουργικό έχεις; Μάλλον είχες σταθερή IP πριν και τώρα με το νέο δεν το βλέπεις καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 16, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2010 Ρύθμισε την κάρτα δικτύου σου να παίρνει αυτόματα ρυθμίσεις. Το netfaster έχει ένα βιβλιαράκι με οδηγίες για αρχάριους. Ρίξε του μια ματιά και θα βγάλεις άκρη πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.