Diona Ιούνιος 9, 2011 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Γεια σας θα ήθελα να ρωτησω σχετικά με το τελωνέιο τι παίζει,,ενοώ σε ποια περίπτωση γίνεται να πρέπει να παραλάβω το πακέτο απο το τελωνέιο και να πληρώσω τα τριπλάσια όπως πχ.διάβασα!! Βασικά ενδιαφέρομαι να αγοράσω παπούτσια από ebay γύρω στα 30 ευρω...από αμερική,,γνωρίζει κανείς αν παίζει να κάτσουν τελωνείο και να τα πληρώνω διπλάσια μετα? δεν έχω ιδέα αν μπορεί κάποιος ας με ενημερώσει!!Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!:thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 9, 2011 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Σημασία έχει καταρχήν με τι θα στα στείλει. Με ταχυδρομείο (aka USPS--> ΕΛΤΑ) ή με κούριερ;Στην δεύτερη περίπτωση δεν το γλύτώνεις το τελωνείο ενώ στην πρώτη είναι μάλλον απίθανο.Βέβαια δεν νομίζω πως θα πληρώσεις τα τριπλά από την αξία του δέματος σε καμία περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diona Ιούνιος 9, 2011 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Με USPS FIRST MAIL INTERNATIONAL τα στέλνει και στα 30 περιλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής. Επίσης θα έρθει συστημένο η θα το βρω σα δέμα εκεί που βρίσκω και τα άλλα? Ρωτάω επειδή θα ναι ολόκληρο κουτί :thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 9, 2011 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 To αν θα είναι συστημένο εξαρτάται από τον αποστολέα απ'ότι καταλαβαίνω από αυτό: Extra Services - Registered Mail service without insurance is available for a fee. (USPS - First-Class Mail International)To πιθανότερο στην πράξη είναι να σου αφήσουν ειδοποίηση για να περάσεις να το πάρεις από το ταχυδρομείο της περιοχής σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diona Ιούνιος 9, 2011 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Αν πάω να το παραλάβω πληρώνω κάτι? Δηλ υπάρχει και περίπτωση να το βρω απλά στο σπίτι μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 9, 2011 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Να στο φέρουν σπίτι σου δεν το θεωρώ πιθανό γιατί είναι και λίγο δύσκολο να το κουβαλάει ο ταχυδρόμος (ο οποίος αν πάρει το δικό σου θα πρέπει να πάρει και των υπολοίπων οπότε είναι απίθανο). Να πληρώσεις κάτι δεν νομίζω. Σε κάποιες περιπτώσεις βάζουν ένα τέλος 6€ (το οποίο πληρώνεις στο ταχυδρομείο αλλά δεν το αναφέρει η ειδοποίηση) αλλά συνήθως νομίζω είναι για μεγάλα ή/και ακριβά πακέτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 9, 2011 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Αν θες παπουτσια κοιτα εδωAthletic Shoes Online - Sneakers - Casual Shoes | Eastbayεχει αυθεντικα παπουτσια, εγω μολις πριν 2 μερες παρελαβα την πρωτη μου παραγγελια και ειμαι ευχαριστημενος 100%. Τα δικα μου κοστιζαν 87€ και πληρωσα 3€ τελωνειο στο ταχυδρομιο που πηγα να παραλαβω μετα απο ειδοποιηση (usps-elta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 9, 2011 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 έτσι από περιέργεια, αν όταν τα παραλάβετε διαπιστώσετε ότι θέλατε ένα νούμερο μεγαλύτερο/μικρότερο τι κάνετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιούνιος 10, 2011 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2011 Η τα γεμιζουν με μπαμπακια η κοβουν τα νυχια..:p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 10, 2011 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2011 εχεις δοκιμασει απο πριν το ιδιο παπουτσι σε ενα καταστημα ελληνικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.