Jump to content

First-Class Mail International

paris_rx8

Recommended Posts

Guys καλησπέρα.Ξέρω οτι το topic που ανοίγω είναι χιλιοεξηγησμένο σε παρόμοια topic,όμως με έχει φάει η αγωνία.

Εχω κάνει μιά παραγγελιά απο αμερική στις 5/7/2010 κ το status απ το traking number εδώ κ 7 μέρες δέν λέει να ανανεωθεί με τίποτα.

Η αποστολή έχει γίνει με First-Class Mail International κ σάν gift.H αξία του δέματος 45$ σύν μεταφορικά.

Your item was processed through and left our GAINESVILLE, FL 32608 facility on July 6, 2010. The item is currently in transit to the destination. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.

Processed through Sort Facility, July 06, 2010, 6:38 pm, GAINESVILLE, FL 32608

Acceptance, July 06, 2010, 5:33 pm, GAINESVILLE, FL 32605

Electronic Shipping Info Received, July 05, 2010

Πώς το βλέπετε,είναι εφικτό να κάνει εώς τώρα 7 μέρες να φύγει απο αμερική το δέμα?

Τα φώτα σας.........

Εστειλα mail στην usps κ μου απάντησε οτι δέν μπορεί να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του πακέτου λόγω του οτι η αποστολή με First-Class Mail International δέν παρακολουθείται.Το status λέει ακόμα

Processed through Sort Facility

κ το δέμα μου το φέρανε το πρωί σπίτι.:happy2:Συνολο 8 μέρες (όχι εργάσιμες)

Ευχαριστώ πάντως...

Συνήθως τα μικρά δεματάκια από USA, έρχονται σε 2 εβδομάδες αλλά και παραπάνω να κάνει μην ανησυχεις .

Το σύστημα με το tracking number είναι λίγο αργό :p Συνήθως πρώτα σου έρχεται το αντικείμενο και μετά ανανεώνεται lol

• 10 months later...

Γεια σας ο λόγος που γράφτηκα στο forum είναι ο εξής προβληματισμός! λοιπόν αγόρασα κάτι από το ebay αξίας 5.30 ευρω στισ 26/5 στο usps υπάρχει το εξής status :

Class: First-Class Mail International

Service(s): International Letter

Status: Electronic Shipping Info Received

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on May 27, 2011 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.

Αυτό δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα κ επίσης δεν έχω λάβει και το αντικείμενο! έστειλα mail στον πωλητή ο οποίος μου λέει να περιμένω 7 με 14 μερες! επίσης έλαβα την εξής ενημέρωση από το usps

Shipment Activity Location Date & Time

--------------------------------------------------------------------------------

Electronic Shipping 05/27/11

Info

Received

--------------------------------------------------------------------------------

USPS has not verified the validity of any email addresses submitted via its

online Track & Confirm tool.

Το ξέρω ότι το ποσό είναι ελάχιστο για να ανησυχώ δεν με πειράζει αυτό ούτε βιάζομαι αλλά αναρωτιέμαι τι συμβαίνει

γιατί είναι η 1 φορά που αργεί απο αμερική τόσο! Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει?? θα το εκτιμούσα πραματικά. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!:hmm:

Ευχαριστώ πολύ αλλά μια απορία. Αφού δεν έχει tracking γιατί δίνουν το tracking number τότε? Επίσης κάτι άλλο επειδή μεχρι πρόσφατα οτι έπαιρνα από το ebay το έπαιρνα μέσω κάρτας άλλου πρόσφατα έβγαλα δικιά μου κ παρατήρησα ότι όλα καλά μου στείλαν το δέμα αλλά κάπου είδα ότι η διεύθυνση είναι uncofirmed και σκέφτομαι μήπως παίζει κάτι με αυτό γιατί είναι πρώτη φορά που κάνει πάνω από βδομάδα να ρθει δέμα από αμερική!!:o

Δοκιμαστε να στειλετε ενα γραμμα απλο απο Αθηνα για θεσσαλονικη για να δειτε ποσες μερες θα παρει....και μετα οι 10 εργασιμες απο Αμερικη θα σας φαινονται express.

Απο Αμερικη και ebay συνηθως παραλαμβανω σε 5-7 εργασιμες.Εχει τυχει ομως και 3 εβδομαδες σε 2-3 περιπτωσεις.

τα ελτα ΔΕΝ ειχαν απεργια. ελαβα μικροπραγματα απο το ebay τις μερες δευτερα,τεταρτη και σημερα.επισης πηγα ταχυδρομειο να πληρωσω μια κληση την τριτη και λειτουργουσε κανονικα!(τριτη απογευμα!):p

Μάλιστα.. απογοητεύτηκα πάλι.. μήπως γνωρίζει κανείς αυτό με το uncofirmed adress? Μήπως παίζει τπτ εκεί και δν μου το στειλαν ακόμα?? τη προηγούμενη πέμπτη στησ 12 τ βράδυ προς παρασκευή έκανα τη παραγγελεία!! θα πρέπε να ταν εδώ ......σημερα!

τα ελτα ΔΕΝ ειχαν απεργια. ελαβα μικροπραγματα απο το ebay τις μερες δευτερα,τεταρτη και σημερα.επισης πηγα ταχυδρομειο να πληρωσω μια κληση την τριτη και λειτουργουσε κανονικα!(τριτη απογευμα!):p

οι οδηγοι τους ειχαν! τα δικα σου προφανως ειχαν φτασει στον προορισμο τους πιο πριν και στα παρεδωσε ταχυδρομος.

ΕΛ.ΤΑ. πέντε 24ωρες,Στο χορό των απεργιακών κινητοποιήσεων μπήκαν από το βράδυ της Κυριακής οι οδηγοί των ΕΛ.ΤΑ. και όπως επισημαίνουν σε σχετική τους ανακοίνωση θα συνεχίσουν και τις επόμενες πέντε ημέρες.Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μάη 2011, αποφάσισε να προκηρύξει πέντε (5) συνεχόμενες 24ωρες απεργίας, αρχής γενομένης από σήμερα Κυριακή 29 Μάη ώρα 22:00 – ώρα που ξεκινά η νυκτερινή βάρδια.Στα αιτήματα μας, που επανειλημμένα έχουμε διατυπώσει είτε προφορικά, είτε εγγράφως, η Διοίκηση του ΕΛΤΑ όχι απλά δεν τα έλυσε, αλλά δεν μπήκε στον κόπο ούτε να μας απαντήσει στην από 23.05.2011 εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία μας.

αποδειξη το δικο μου πακετο:

Sun May 29 2011 09:54:59 GMT+0300 (GTB Daylight Time) ` ` ` `

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Αντικείμενα σε Συσκευασία

Sun May 29 2011 10:24:02 GMT+0300 (GTB Daylight Time) ` ` ` `

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Αποστολή Συσκευασίας

Sun May 29 2011 10:59:07 GMT+0300 (GTB Daylight Time) ` ` ` `

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Αποστολή Συσκευασίας

Thu Jun 02 2011 01:52:57 GMT+0300 (GTB Daylight Time) ` ` ` `

ΚΔ ΔΕΜΑΤΩΝ ΡΟΥΦ

Αντικείμενα σε Συσκευασία

Thu Jun 02 2011 02:04:37 GMT+0300 (GTB Daylight Time) ` ` ` `

ΚΔ ΔΕΜΑΤΩΝ ΡΟΥΦ

Αποστολή Συσκευασίας

oh yes ετσι ειναι....ετσι καθυστερησε κι εμενα ενα δεματακι και πηγα στο κεντρο διαλογης κατευθειαν και το πηρα...

η υπευθυνη μου ειπε πως μετα το τελος της απεργιας θα ακολουθησει πανδαιμονιο δεματων κλπ κλπ..οποτε λογικα θα καθυστερησουν ολα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.