bleo8onhs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2004 Όχι δεν είναι δικό μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 πωπω μπιχλαααααααααααααααααααααααααααααααααα....... πανω που ελεγα οτι πιο μπιχλιαρης απο τον BillyVan(no offense Billy) και το ψυγειο του δεν υπαρχει............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 Βασικα δεν ειναι μπιχλα! Παγος ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ε ρε γλεντια!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 Τι εννοεις παγος??????? Ημαρτον.............................. τι ψυξη ηταν αυτη....................................Στο βορειο πολο μενει το παιδι? :confused: :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 21, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 Βασικα αν δεν με γελουν τα ματια μου ειναι ψυξη με αζωτο η ξηρο παγο και ετσι καταφερε στερεοποιηση της υγρασιας του ατμοσφαιρικου αερα! Δηλαδη μιλαμε για πολλους βαθμους υπο το μηδεν! Εκτος και αν κανω λαθος!ΥΓ: Ετσι ακριβως ειχαμε κανει και ενα ολοκληρομενο πριν κατι μηνες στο φυσικο για μελετη αγωγημωτητας σε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες! Το ειχαμε ουσιαστικα λουσει με υγρο αζωτο!!!:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Φεβρουάριος 21, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 Και οταν τελοιωσει το αζωτο ,ειναι αναμνιση παλεια καμενο board μες στο ντουλαπη μου :jump: :jump: τουλαχιστο -150 ειναι.!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 21, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 Mπα οχι απαιραιτητα υπαρχει ενα ειδικο υγρο που αν την βουτηξεις μεσα την board πριν κανεις τη τερατουργια της φωτογραφιας δε παθαινει τπτ απ το πάγο.Αρκει να την στεγνωσεις αμεσως και καλα μολις τελειωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 21, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 Κι αυτη εδω δεν ειναι ασχημη Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Φεβρουάριος 21, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 Τι εχει κανει ο ανθρωπος σελατινα εχει βαλει στο M.Board????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 21, 2004 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 Λαδοκολλα.........Αυτα ειναι ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 21, 2004 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 το υγρο αυτο που χρησιμοποιουν για αδιαβροχωποιησεις ηλεκτρονικων εξαρτηματων ειναι σπρει teflon.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Φεβρουάριος 21, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 Το ειδικό υγρό Helly λέγεται FLUORINERT και πρέπει να προσέχεις για να μην γίνει gel. Σε καμία περίπτωση δεν φτάνει τους -196 της φωτογραφίας... Μέχρι -57 πάει, αλλά -57 σε όλο το board όμως...Η φωτογραφία έχει custom block από dangerden για LN2 για chipset, GPU & CPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 21, 2004 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 http://www20.tomshardware.com/cpu/20031230/index.htmlκοιτα αυτο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 22, 2004 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 Τι αριβως να προσεξουμε στον Θωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigas Φεβρουάριος 22, 2004 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 ’ζωτο είναι :worship: Θέλω και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
circular Φεβρουάριος 22, 2004 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 Εγω παλι δε θέλω να κάνω τον Athlon μου παγωτο!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 22, 2004 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από shidokanjohn [Σήμερα, στις 01:13] Τι αριβως να προσεξουμε στον Θωμα? ;) ;) ;) ;) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Φεβρουάριος 23, 2004 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2004 καλα μαγκες πωρωθηκα με το αρθρο του τομ....παω να αγορασω ενα τετοιο!!!!!!αφου ληστεψω καμμια τραπεζα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panigrc Φεβρουάριος 24, 2004 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Αυτό θα πει extreme cooling ! Τι αλλαγή φάσης και παπαριές ! Αυτό είναι η καλύτερη ψύξη που έχω δει μέχρι τώρα, ίσως άμα πάγωνε και λίγο η κάρτα γραφικών να ήταν ακόμη καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 24, 2004 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Η οποια ψυξη δεν ειναι για καθημερινη χρηση ομως..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.