Jump to content

PSU πρόβλημα???

γεράκης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδία, στο σύστημα της υπογραφής, όπως καθόμουν ωραία και καλά πίνοντας τον καφέ μου και διαβάζοντας τα νέα, ξαφνικά έκλεισε. Οχι shut down ούτε BSOD. Απλά πάπαλα. Γιοκ. Το σύστημα επίσης, δεν ξαναπόσταρε για κανένα λόγο. Αφού έπεσαν τα δέοντα γαλλικά, τον ανοίγω. Αναβόσβηνε το πράσινο LED της mobo. Αρχισα να τα αποσυνδέω όλα. Αφού λοιπόν τα πάντα πλην δίσκων και CPU έχουν βγει από τη mobo, το λαμπάκι συνεχίζει να αναβοσβήνει και το πισι να μην ποστάρει. Ερωτώ λοιπόν. Πιστεύετε κι εσείς ότι είναι θέμα τροφοδοτικού? Καμία άλλη ιδέα???

Μενα παλι για μητρικη μου κανει...αν ηταν το τροφοδοτικο,φανταζομαι οτι δεν θα εδινε καν ρευμα στη μητρικη.

Διάβασα ονλαιν ότι ένας τύπος με παρόμοιο πρόβλημα στην ίδια μητρική, η γραμμή των 5 Βολτ στο τροφοδοτικό του είχε χαλάσει. Μόνο αυτή. Επίσης, αν ήταν μόνο μητρική, θα αναβόσβηνε έστω το λαμπάκι? Να πω εδώ πως δύο φορές, το πισι πήγε να ποστάρει, αλλά εγκατέλειωε την προσπάθεια μετά από 2-3 δευτερόλεπτα.

Ναι υπαρχει περιπτωση να ειναι η μητρικη και να αναβει το λαμπακι κανονικα...τωρα για δες μηπως εχει σκασει κανας πυκνωτης στη μητρικη και αν μπορεις βρες ενα αλλο τροφοδοτικο να δοκιμασεις.μονο ετσι μπορεις να σιγουρευτεις...

τελικά δοκίμασα με άλλο τροφοδοτικό κι όλα οκ. ευτυχώς ποθ ήταν μόνο τροφοδοτικό γιατί οικονομικά δεν μας επαιρνε για περισσοτερα εξοδα...

4 ετών τροφοδοτικό είναι....ασε που και να μην έχει λήξει, δε νομίζω να μου το άλλαζαν στο Πλαίσιο Λονδίνου :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.