γεράκης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2010 Παιδία, στο σύστημα της υπογραφής, όπως καθόμουν ωραία και καλά πίνοντας τον καφέ μου και διαβάζοντας τα νέα, ξαφνικά έκλεισε. Οχι shut down ούτε BSOD. Απλά πάπαλα. Γιοκ. Το σύστημα επίσης, δεν ξαναπόσταρε για κανένα λόγο. Αφού έπεσαν τα δέοντα γαλλικά, τον ανοίγω. Αναβόσβηνε το πράσινο LED της mobo. Αρχισα να τα αποσυνδέω όλα. Αφού λοιπόν τα πάντα πλην δίσκων και CPU έχουν βγει από τη mobo, το λαμπάκι συνεχίζει να αναβοσβήνει και το πισι να μην ποστάρει. Ερωτώ λοιπόν. Πιστεύετε κι εσείς ότι είναι θέμα τροφοδοτικού? Καμία άλλη ιδέα???
Dant3 Ιούλιος 13, 2010 #2 Ιούλιος 13, 2010 Μενα παλι για μητρικη μου κανει...αν ηταν το τροφοδοτικο,φανταζομαι οτι δεν θα εδινε καν ρευμα στη μητρικη.
γεράκης Ιούλιος 13, 2010 Author #3 Ιούλιος 13, 2010 Διάβασα ονλαιν ότι ένας τύπος με παρόμοιο πρόβλημα στην ίδια μητρική, η γραμμή των 5 Βολτ στο τροφοδοτικό του είχε χαλάσει. Μόνο αυτή. Επίσης, αν ήταν μόνο μητρική, θα αναβόσβηνε έστω το λαμπάκι? Να πω εδώ πως δύο φορές, το πισι πήγε να ποστάρει, αλλά εγκατέλειωε την προσπάθεια μετά από 2-3 δευτερόλεπτα.
Dant3 Ιούλιος 13, 2010 #4 Ιούλιος 13, 2010 Ναι υπαρχει περιπτωση να ειναι η μητρικη και να αναβει το λαμπακι κανονικα...τωρα για δες μηπως εχει σκασει κανας πυκνωτης στη μητρικη και αν μπορεις βρες ενα αλλο τροφοδοτικο να δοκιμασεις.μονο ετσι μπορεις να σιγουρευτεις...
γεράκης Ιούλιος 13, 2010 Author #5 Ιούλιος 13, 2010 τελικά δοκίμασα με άλλο τροφοδοτικό κι όλα οκ. ευτυχώς ποθ ήταν μόνο τροφοδοτικό γιατί οικονομικά δεν μας επαιρνε για περισσοτερα εξοδα...
γεράκης Ιούλιος 14, 2010 Author #7 Ιούλιος 14, 2010 4 ετών τροφοδοτικό είναι....ασε που και να μην έχει λήξει, δε νομίζω να μου το άλλαζαν στο Πλαίσιο Λονδίνου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.