madnes Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2010 Γεια σας παλληκάρια, έχω πρόβλημα με τον καινούριο τίτλο της σειράς GTA πιο συγκεκριμένα δεν μπορώ να κάνω sing in στο windows live id με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω save . Στο ίντερνετ μπορώ να κάνω σύνδεση με τον λογαριασμό μου , άρα ο λογαριασμός είναι εντάξει. Όταν πάω να κάνω κανω σύνδεση γράφει download profile please wait και μετά μου βγάζει το μήνυμα : "Can't connect to LIVE. You may be using a Windows Live ID from a region that is not supported by Live". Να σας ενημερώσω ότι το παιχνίδι είναι αυθεντικό (το αγόρασα) και δεν έχει μπει σε άλλον υπολογιστή, επίσης ότι έχω windows 7 ultimate 64bit και antivirus το kaspersky IS 2011. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tazerom Ιούλιος 13, 2010 #2 Ιούλιος 13, 2010 είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μπήκα και άλλαξα τη χώρα στον λογαριασμο mail που δήλωσα οταν εκανα την εγγραφη.....σε Αγγλία ανα θυμάμαι καλά....από τότε όλα οκ!
madnes Ιούλιος 13, 2010 Author #3 Ιούλιος 13, 2010 είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μπήκα και άλλαξα τη χώρα στον λογαριασμο mail που δήλωσα οταν εκανα την εγγραφη.....σε Αγγλία ανα θυμάμαι καλά....από τότε όλα οκ!Φίλε το δοκίμασα και δεν έγινε τίποτα!!!!!!!
tragikos Ιούλιος 13, 2010 #4 Ιούλιος 13, 2010 Έχεις συνδεθεί online με αυτόν τον λογαριασμό σε άλλο GFWL παιχνίδι; Αν όχι και απλά θες να σώσεις, τότε φτιάξε έναν offline λογαριασμό (υπάρχει "tutorial" στο youtube).
madnes Ιούλιος 14, 2010 Author #5 Ιούλιος 14, 2010 Έχεις συνδεθεί online με αυτόν τον λογαριασμό σε άλλο GFWL παιχνίδι; Αν όχι και απλά θες να σώσεις, τότε φτιάξε έναν offline λογαριασμό (υπάρχει "tutorial" στο youtube). Φίλε μου μάλλον αυτό θα κάνω!!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.