Jump to content

Μας εφαγαν τα κυκλωματα..............

greekfragma

Recommended Posts

Χαιρετω για αλλη μια φορα και παραθετω γρηγορα το 2 μικροπροβληματα που εχω με τον υπολογιστη..............

1)Τον τελευταιο καιρο μολις παω να κλεισω τον υπολογιστη,και κατα την διαρκεια της διαδικασιας logging off-saving your settings που κανουν αναγκαστικα τα windows, αργει υποδειγματικα το συστημα(πανω απο 25δευτερα....παλια εκανε ουτε 15) και βγαζει ενα παραθυρακι πριν βγει απο το desktop λεγοντας οτι κανει κλεισιμο του προγραμματος ccapp.exe

δεν γνωριζω ποιο ακριβως ειναι αυτο το exe αλλα απο οτι θυμαμαι εχει να κανει με προγραμμα administrator

επισης πηγα στο task manager μπας και υπηρχε κανα γνωστο spyware αλλα εχω και το utility για τετοιου ειδους προγραμματα και βρισκει τον υπολογιστη καθαρο.

μια και ειπα task manager....................ειναι φυσιολογικο να τρεχουν 2 ιδια ή και παραπανω exe με την ιδια ονομασια?????υπαρχει για παραδειγμα το svhchost.exe που ηταν το μονο πολλαπλο exe σε εμφανιση.......(το ειχα παρατηρησει απο τοτε που εβαλα το λογισμικο)

υπαρχει ομως και το cidaemon.exe που και αυτο βγαινει διπλο...............

2)Αν δυναμωσω αρκετα τα ηχεια χωρις να παιζει κατι εχω παρασιτα.......ακουστε το γελοιο της υποθεσης........τα παρασιτα ειναι ελαφρυ βουητο με τη μορφη των στροφων ανεμιστηρα της CPU...........!!!!

δηλαδη οπως ακριβως αυξομειωνει στροφες το ανεμηστηρι της CPU(εχω σενσορα θερμοκρασιαςπου αναλογα αυξομειωνει τις στροφες της ψυκτρας) ετσι ακριβως ακουγονται και τα ηχεια........ημαρτον ρε γμτ!!!!:confused: :confused: :confused:

Ελεγα οτι ισως κανα καλωδιο ηχου βρισκεται πολυ κοντα με αυτα του ανεμηστηρα(τρελη φαντασια αλλα οχι)......κατι τετοιο δεν ισχυει..........

Που θα παει δεν θα βαλω την υδροψυξη σε καμια 10αρια μερες?

Θα χωσω τετοιο σιγαστηρα στο pc που δεν θα ξερει τι το βρηκε.......:devil:

Για πειτε καμια γνωμη ρε παιδια σχετικα με τα παραπανω προβληματακια....

Τα *.exe δεν τρέχουν απαραίτητα από τον administrator.

Το ccapp.exe είναι του Νόρτονα..

Το cidaemon.exe είναι του Microsoft Indexing Service.

Είναι λογικό να τρέχουν περισσότερα από ένα instances ενός service.

Όσο αφορά το θέμα του θορύβου από τα ηχεία, λογικό είναι, αν σκεφθείς το τι ρεύματα και τι συχνότητες τρέχουν μέσα στο κουτί του υπολογιστή μας.... Θα πρέπει να φροντίσεις να συμμαζέψεις τα καλώδια, να βάλεις νερό :p.... γίνεται ψιλοχαμός από παρεμβολές στο κουτάκι μας.... όσο ποιο μαζεμένα και απομακρυσμένα από την μητρική είναι τα καλώδια, τόσο καλύτερο.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:D:tomato: :tomato:

ευχαριστω root........χοοχοχοχοχοχοχοχοοοοο

θα σου πω τι ειχα κανει και αφου το εκανα ακουγα οτι ακουγα και μαλλον εχεις δικιο.......

αφου συμμαζεψα προχθες τα καλωδια........2καλωδια ηχου για να μην τα εχω μεσα στη μεση......τα εχωσα κατω απο τη μητρικη σε μια γωνια για να εχω καλυτερο αισθητικο αποτελεσμα(η αισθητικη μας μαρανε)

ευχαριστω και παλι φιλε μου που απαντησες τοσο γρηγορα.......

τι να κανετε και σεις με μας που εχετε μπλεξει.........ασ προσεχατε:devil: :nuke: :nuke: :nuke:

τελικα δεν φταινε τα καλωδια........:mad:

τα κουνησα και τα πηγα εκει που τα ειχα παλια αλλα ακομα το κωλοβουητο......

χμμμμ........δοκιμασα ακομα και να αλλαξω θεση το βυσμα των ηχειων μπας και επαιζα καμια βλακεια και εκει αλλα τιποτα.........

αααααααααααααααααααα!!!!!!καλα ε θα μας κουλανουνε τα windows.......βρηκα τι εφταιγε φιλε root...........Απιστευτο!!!!!!!!!!!!!!

πατησα ενα mute στον πινακα ελεγχου στην θεση auxiliary και βουητο τελος!!!!!!!!!!!

παει θα το χασουθμε το μυαλουδακι μας.........εχει και ενα κωλοκαιρο εξω........(αερα με συννεφια)

χαλιιιιιιιιιιι......

περιμενω και απο ωρα σε ωρα την web camera της creative(θα σου στειλω φωτο απο το κουτι να μου πεις τη γνωμη σου(αλλα και οποιος αλλος θελει) σχετικα με βελτιωσεις που μπορω να κανω σε καλωδια και ψυξη.....θα ανοιξω thead αργοτερα

Φιλε μου καλως ήρθες! Είναι πολύ λογικό να γίνεται αυτό αφού η κάρτα ήχου σου δεν γείωνε σωστά και το Aux έπαιρνε τις παρεμβολές του ανεμιστήρα χοντρικά. Είναι σαν μερικά αυτοκίνητα που όσο πατάνε γκάζι τόσο ακούγεται ένα σφύριγμα στα ηχεία.

Όσο για το ccapp έχω το ίδιο πρόβλημα... πότε θα το κάνει πότε δεν θα το κάνει. Ο παλιο norton είναι και η παρέα του...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.