Jump to content

Καλοκαιρινές φωτογραφίες

Recommended Posts

Ρε μαγκες .. Στις underwater δν μου παει η καρδια να φτιαξω το whitebalance...

τι λετε ??

Το wb ηταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, δοκίμασε να το αλλαξεις και βαλε μια να την συγκρίνουμε :)

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Αν πας για scuba βλέπεις τέτοιες ψαρούκλες; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ (ήθελα να κλείσω σε 2 βδομάδες)

Ωραιες φωτο!!!Στις Underwater μεχρι ποσο βαθος αντεχει η μηχανη?

Στην τελευταια μου αρεσαν οι 2 τυποι στα δεξια...χαχαχαχ

Αυτο εχω: WP-DC17

40 μετρα

προ wb correction

IMG_7945wide.jpg

Τις αλλες δν τις δοκιμασα..

Απλα μου φαινεται οτι δν εισαι σε θαλασσα αμα βγαλεις ολο το μπλε

Αν πας για scuba βλέπεις τέτοιες ψαρούκλες; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ (ήθελα να κλείσω σε 2 βδομάδες)

Βλεπεις διαφορα.. ειδικα αμα βγαινεις απο παραλια καλοκαιρι :p

Παντως οποτε δν παιρνω την cam μαζι ειναι ολα τα καλα :fist:

DSC_0210bw.jpg

Τήν βρίσκω καταπληκτική σάν φωτογραφία.

Δέν ξέρω εάν είναι όλα ηθελημένα ή απλά σού έκατσε έτσι,αλλά όπως καί νάχει μπράβο,μοναδική στιγμή.

Τήν βρίσκω καταπληκτική σάν φωτογραφία.

Δέν ξέρω εάν είναι όλα ηθελημένα ή απλά σού έκατσε έτσι,αλλά όπως καί νάχει μπράβο,μοναδική στιγμή.

Και εγω πιστευω οτι ειναι απο τις καλυτερες που εχω βγαλει ( Noob ειπαμε εβγαλα και εγω μια καλη και χαρηκα :p )

Συνηθως δν τολμαω b&w .. αυτην οταν την ειδα b&w πραγματικα μου αρεσε

εδιτ : Οι " περιττοι" δν με χαλανε .. αλλα θα το δοκιμασω

συγνώμη ρέ παιδιά γιατ΄νά φύγουν οί περιτοί;τά σπάει όπως είναι...

44c40431b1cd7e.jpg

(oversharpenned i know)

κ στον πλανήτη "βόλλευ" ακόμα παίζουν...

44c4047bad620c.jpg

και μια καλοκαιρινή "καταστροφή" aka "ήμουν και εγώ στον γάμο/beachelor"... φιλαράκι που δεν άντεξε τα ξύδια....:giveup:

ελπίζω να βγάζετε τα γράμματά μου:hehe:

44c40431b0d761.jpg

44c40431ad79e7.jpg

44c40431aec9c5.jpg

όχι... μονο LR3... οι μαλάκες έβγαλαν το defringe ή είμαι τυφλός? απλά έδωσα φουλ clarity για να ζωντανέψει κ σε συνδυασμό με το resize to web action που κάνει κ sharpen βγήκε too much ίσως...

edit...

πάρε κ sns έκδοση μιας κ το ανέφερες...

44c404c2897622.jpg

Ξερω οτι η οθονη ειναι ψιλο-off πλεον αλλα σιγουρα κατι δεν παει καλα με αυτη τη φωτογραφια οσον αφορα τα χρωματα της.

Μ2. Ή πρέπει να φύγει το ηλιοβασίλεμα ή να αλλάξουν τα χρώματα των κοριτσιών/βοτσάλων.

βασικά έχετε δίκιο. επειδή έίμαι με τον φορητό (του οποίου η οθόνη είναι χειρότερη από αυτή που έχω σπίτι) έκανα απλά ένα auto color στο PS και λεω ότι βγει. Πιο πολύ για το στιμιότυπο την έβαλα. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.