angel_f Σεπτέμβριος 1, 2010 #221 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 Τα ειπαν ολα ο Sakis & NTG Nα προσθεσω κατι που ειπε εχθες ο emmanuel coupe "Όσο αφορά την ερώτηση περί 3D απόδοσης μιας εικόνας. Η επεξεργασία δεν είναι κάτι που πρέπει να σκέφτεσαι ότι δημιουργεί την αίσθηση αυτή. Ας πάρο τα πράγματα εξ αρχής, ζούμε σε ένα κόσμο 3D και τον αποδίδουμε φωτογραφικά σε 2D. Για να κάλυψης αυτή την διαφορα- χωρίς αυτό να είναι και απαραίτητο για μια την δημιουργία ενός δυνατού τοπίου- θα πρέπει να λάβεις υπόψιν the following : θα δημιουργήσεις βάθος στην εικόνα με το φως και την σύνθεση τις εικόνας (όχι με το Photoshop). Το χαμηλό angled φως νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Επίσης βοηθάει να τοποθετηθούνε σταδιακά τα οποια θέματα περιέχονται στο κάδρο. Το επίπεδο φως (μεσημεριανό) τονίζει την 2D αίσθηση, όχι σε απόλυτο βαθμό, αλλα είναι καλή βάση να το γνωρίζεις αυτό. Μπορεί βέβαιος κάποιος να χειριστεί το μεσημεριανό φως ακριβώς για αυτή την ισοπεδωτική του δράση εάν θες να το πούμε έτσι. Αλλα με ρώτησες για 3D επόμενος φαντάσου μια σύνθεση με θέματα σε layered διάταξη- ο βράχος που τον ακουλουθεί η λίμνη που τον akoulothei το βουνό στο βάθος- και σκεψου τα όλα αυτά τα στοιχεια με ένα φως που είναι gradual και άρα τονίζει την ήδη υπάρχουσα αίσθηση βάθους που έχει το composition σου. Effectively είναι ο βάση της θεωρίας για δημιουργία 3D illusion σε ένα 2D medium όπως η φωτογραφία. Είναι λίγο περίπλοκα όπως τα γράφω είναι πολλή πιο απλά τα πράγμα on the field." Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 1, 2010 #222 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 ρε μεγάλε(angelF) πες του ανθρώπου να χρησιμοποιήσει μακριές σκιές....το πας απο δω το πας απο εκεί και στοιχεία σε διάφορα βάθη από πολύ μπροστά εώς πίσω πέταξες και κάτι ορθογραφικά έκανες ουσιαστικά κάτι επιρήματαουαου δλδ ακόμα και εγώ που τα ξέρω όλα δυσκολέυτηκα να σε νιώσω....:smoke:έχει ανέβει πολύ το επίπεδο μπράβο ρε παιδιά!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 1, 2010 #223 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 Moνο εμενα οι φωτο του φαρμα, απο τις διακοπες του, θυμιζουν καρτ ποσταλ αφημενες στον ηλιο?Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολες σχεδον ειναι ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 2, 2010 Author #224 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ παιδιά.Τα των φακών κλπ στα ανάλογα threads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 20, 2011 #225 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Καλοκαιρινή, με λίγο θριλερ-ικό look Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 20, 2011 #226 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 απιστευτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούλιος 4, 2011 #227 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Επιτρέψτε μου να σας δείξω μερικές από πρόσφατη καλοκαιρινή εξόρμιση a little nsfw Link to comment Share on other sites More sharing options...
creye Ιούλιος 10, 2011 #228 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 μιας και ανυπομονώ για τις φετινές διακοπές , ας ανεβάσω μια περσινή έχει υποστεί αρκετή επεξεργασία αλλά τι βρίσκω ομορφούλα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
g1ann1s Αύγουστος 3, 2011 #229 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Μερικές φωτογραφίες από τις φετινές διακοπές :bigsmile: Nikon d3100 + 18-55 VR + 70-300 VR 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Αύγουστος 4, 2011 #230 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 4, 2011 #231 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Στην προτελευταία, πραγματικά η χρήση του ανοιχτού διαφράγματος για μικρό βάθος πεδίου, την κάνει να ξεχωρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Αύγουστος 4, 2011 #232 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 να πω εδώ πως όλες είναι με d7k, και από φακούς, η τρίτη με 35αρι και όλες οι άλλες με 80-200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 5, 2011 Author #233 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2011 Τα κουτσομπολιά να τα κάνετε με PM ή στο MSN παρακαλώ. Τα τελευταία μηνύματα διαγράφηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 8, 2011 #234 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 Photo->Bro edit->me Nikon Coolpix s710 f 5,6 iso 100 t 1/160 focal length 21,6mm FULL AUTO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 8, 2011 #235 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 τεμπέλικο crop (μπορούσες καλύτερα αλλά δεν εχω δει κ το αρχικό καρρέ), υπέροχα χρώματα... κ περιττό το βραχάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
argiris3 Αύγουστος 8, 2011 #236 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 δεν ήθελα να τα πειράξω (διότι δεν κατέχω) όπιος θέλει μπορεί να τις πειράξει και να μου στήλει πμ. Οι φοτο απο την όμορφη Λευκάδα και την παραλία Κάθισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 8, 2011 #237 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 τεμπέλικο crop (μπορούσες καλύτερα αλλά δεν εχω δει κ το αρχικό καρρέ), υπέροχα χρώματα... κ περιττό το βραχάκι thats all folks δεν είναι crop ρα αυτό μου φέρανε αυτό καλώπισα η αρχική Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 8, 2011 #238 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 thats all folks δεν είναι crop ρα αυτό μου φέρανε αυτό καλώπισα η αρχική εδώ θα έπαιζα σαν κάδρο, στο δικό σου είναι νομίζω πολύ κάτω το σαγόνι... χρώματα πάντως σούπερ καλοκαιρινά και ευχάριστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 8, 2011 #239 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 η φωτό σου δεν φαίνεται, το γυαλί καλώς το άλλαξα?κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 8, 2011 #240 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 τώρα πρέπει να φαίνεται... ναι ταιριάζει πολύ , μπάλωμα από τη θάλασσα, μάσκα στα γυαλιά και vivid light blending? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.