jpavly Ιούλιος 18, 2010 Author #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Δεν ξέρω τι κάνουν στο dpgr, εγώ λέω τη γνώμη μου σαν Γιάννης. Μου φαίνονται πιο πολύ σαν προσπάθειες paparazzi, παρά για φωτογραφία με θέμα "καλοκαίρι". Θέλετε να δείξετε καλοκαίρι ή γκόμενα με μαγιό? Αν δεν ήμουν ήρεμος, θα τα είχα ήδη μεταφέρει πχ, συζήτηση κάνουμε, απλά η κριτική είναι αρνητική Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 18, 2010 #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Το καλοκαίρι πιστεύω ότι δεν είναι βρεγμένες κορασίδες, είναι πολλά περισσότερα, σαν αυτά που έβαλε παραπάνω ο Γιάννης. Βέβαια η θεώρηση του τι είναι τι αλλάζει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Προσωπικά θα ήθελα να βλέπω περισσότερο τοπία λιγότερο κρέας. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 18, 2010 #63 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 παρακαλω να σβηστουν τοτε.προφανως ο σκοπος του Σταυρου δεν ηταν για να ζηλεψετε το καλοκαιρινο τοπιο ,ιδρωμενοι κατω απο τα βασανα της δουλειας.Πιστευω ηταν (επειδη ελειπα δεν ημουν μπροστα οταν τις ανεβασε) πιο πολυ για χαβαλε.Αν ενοχλουνε τοσο μη το κανουμε θεμα λοιπον ουτε να μπλεκουμε θεματα ηθικης μεταξυ μας.Ας σβηστουνε για να μη χαλασουμε τη ζαχαρενια μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούλιος 18, 2010 #64 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Αν και διαφωνώ κάθετα 90 μοίρες με jpavly και Αστρολάβο, δυστυχώς κατά βάθος (σχεδόν άπατο βέβαια) έχουν ένα μικροσκοπικό δίκιο (μετρημένο σε nm)... καλοί και οι πόλοι, αλλά όντως θα καταντήσει espresso και δεν λέει...Σε 3 δευτερόλεπτα το μήνυμα ειλικρίνειας θα αυτοκαταστραφεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 18, 2010 Author #65 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Βρε δεν είπα ούτε να τις σβήσετε, ούτε να κάτι άλλο. Απλά, δεν μου αρέσουν οι paparazzi pics. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 18, 2010 #66 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Να βάλω και 'γω μία... η photo βέβαια δέν είναι της προκοπής λόγω μηχανής. Τοποθεσία: Φιλιατρά Μεσσηνίας - λιμάνι Αγίας Κυριακής. Το κτίριο στο βάθος είναι πάνω απο 100 ετών, και ήταν παλιά τελωνείο. (και κατοικία του τελώνη.) Η Μεσσηνία παλιά παρήγαγε κυρίως σταφίδα, και απο το λιμάνι αυτό γίνονταν εξαγωγές προς Γαλλία και Ιταλία. Σήμερα είναι κατοικία κάποιου τυχερού, και είναι διατηρητέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 18, 2010 #67 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Μια χαρα ειναι Απλα λιγακι ίσιωμα θελει ο ορίζοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 18, 2010 #68 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Δέν έχω ασχοληθεί ποτέ με φωτογραφία.Με μιά Kodak απλή είναι τραβηγμένη, χωρίς τρίποδα και photoshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 18, 2010 Author #69 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Ανεμελιά... Ενώ το θέμα είναι υπέροχο, το PP την χαλάει πολύ. Το αρχικό πως είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 18, 2010 #70 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 θα ανεβάσω και την αρχική όποτε βρεθώ κάπου με καλή σύνδεση γιατί τώρα τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα.το κακό είναι πως εκείνη την στιγμή δεν ηταν και πολύ καλές οι συνθήκες λήψεις δυστυχώς με αποτέλεσμα και η αρχική να μην ειναι τόσο καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 18, 2010 #71 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 θα ανεβάσω και την αρχική όποτε βρεθώ κάπου με καλή σύνδεση γιατί τώρα τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα.το κακό είναι πως εκείνη την στιγμή δεν ηταν και πολύ καλές οι συνθήκες λήψεις δυστυχώς με αποτέλεσμα και η αρχική να μην ειναι τόσο καλή.Εκτος και αν σε κυνηγουσε ενας αραπης να σε φυστικωσει καθως κομητες επεφταν σε αποσταση 50 μετρα απο σας δεν εχεις δικαιολογια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 18, 2010 #72 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 απ'εξω από το χορό όλοι ωραία τραγουδάνε τεσπα, δεν έχει σημασία, δεν θα χαθεί το σημείο, ούτε το ηληιοβασίλεμα ούτε τα πιτσιρίκια. θα ξαναπάω κάποια στιγμή ξανά Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 18, 2010 #73 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 19, 2010 #74 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2010 jpavly δεν βρήκα ούτε ένα κάδρο αυτή τη φορά που να μου αρέσει τη λουλού την βαρέθηκα την έχω δει σε άλλα 3 Threads1ηπολύ άδειο το κάδρο ψάχνω το θέμα,δεν βρίσκω σημείο ηρεμίας 4η έχεις ένα τεράστιο λευκό βέλος που με οδηγεί α)εκτός καρέ β)σε κενό η βάρκα δεν είναι όλη μέσα. η αφαίρεσε όλο το τεντάκι ή δεν ξέρω 5η θα ήθελα όλο το παγκάκι ή κάτι παραπάνω μοιάζει περισσότερο με αστοχία παρά με επιτηδευμένο κόψιμο.Δεν δίνεις αρκετες γραμμές για να φανταστώ το υπόλοιπο αδιάφορη μου περνάει για τις φωτογραφίες του κώλου,άγχος πολύ του καλλιτέχνη διακρίνω, και αν σου πόζαραν κιόλας χάλια τα κάδρα...όχι άλλη κυτταρίτιδα!!!!! θέλω κάρτες για τους άσχημους πάτους.....Ας κάνουμε το Λάμπη μας καλύτερο :mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 19, 2010 Author #75 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2010 1ηπολύ άδειο το κάδρο ψάχνω το θέμα,δεν βρίσκω σημείο ηρεμίας Έχεις δίκιο σ'αυτήν, έπρεπε να έχω εστιάσει απ' ευθείας πάνω στον ήλιο και να περιέχει μόνο τον φάρο και όχι το κάστρο αριστερά. 4η έχεις ένα τεράστιο λευκό βέλος που με οδηγεί α)εκτός καρέ β)σε κενό η βάρκα δεν είναι όλη μέσα. η αφαίρεσε όλο το τεντάκι ή δεν ξέρω Το τεντάκι όντως θέλει αφαίρεση, ο ορίζοντας είναι στο κέντρο που είναι κάπως λάθος. Το λευκό βέλος που λες ποιο είναι; Για τις άλλες δεν έχω κάτι άλλο να πω, περσινές είναι, έχω μάθει κάτι παραπάνω από τότε. Thanks για τις κριτικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 19, 2010 #76 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2010 το βέλος είναι η γωνία του κυματοθράυστη (λευκό σχήμα),δες τη αφαιρετικά ή σε thumbnail Και θα καταλάβεις,οτι με οδηγείς σε λάθος σημείο.είναι αστοχία σύνθεσης αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 19, 2010 Author #77 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2010 Δεν το πιάνω, δεν μπορώ να το "δω" σαν βέλος που σε οδηγεί κάπως. Ίσως επειδή έχω μεγαλώσει εκεί, βλέπω απλά ένα γνώριμο μώλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 19, 2010 #78 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 19, 2010 #79 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2010 Δώσε info. Που είναι εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 19, 2010 #80 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2010 Σαντορίνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.