SirDiman Ιούλιος 14, 2010 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2010 Ρε μαγκες .. Στις underwater δν μου παει η καρδια να φτιαξω το whitebalance... τι λετε ?? Το wb ηταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, δοκίμασε να το αλλαξεις και βαλε μια να την συγκρίνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 14, 2010 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2010 Αν πας για scuba βλέπεις τέτοιες ψαρούκλες; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ (ήθελα να κλείσω σε 2 βδομάδες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilakis Ιούλιος 14, 2010 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2010 Ωραιες φωτο!!!Στις Underwater μεχρι ποσο βαθος αντεχει η μηχανη?Στην τελευταια μου αρεσαν οι 2 τυποι στα δεξια...χαχαχαχ Αυτο εχω: WP-DC17 40 μετρα προ wb correction Τις αλλες δν τις δοκιμασα.. Απλα μου φαινεται οτι δν εισαι σε θαλασσα αμα βγαλεις ολο το μπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilakis Ιούλιος 14, 2010 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2010 Αν πας για scuba βλέπεις τέτοιες ψαρούκλες; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ (ήθελα να κλείσω σε 2 βδομάδες) Βλεπεις διαφορα.. ειδικα αμα βγαινεις απο παραλια καλοκαιρι Παντως οποτε δν παιρνω την cam μαζι ειναι ολα τα καλα :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Ιούλιος 14, 2010 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2010 Τήν βρίσκω καταπληκτική σάν φωτογραφία. Δέν ξέρω εάν είναι όλα ηθελημένα ή απλά σού έκατσε έτσι,αλλά όπως καί νάχει μπράβο,μοναδική στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 14, 2010 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2010 splitted.Ο αποπανω στα ασπρομαυρα ειναι για wallpaper.(με λιγο editing εξαφανιζεις και τους περιττους τριγυρω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilakis Ιούλιος 14, 2010 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2010 Τήν βρίσκω καταπληκτική σάν φωτογραφία. Δέν ξέρω εάν είναι όλα ηθελημένα ή απλά σού έκατσε έτσι,αλλά όπως καί νάχει μπράβο,μοναδική στιγμή. Και εγω πιστευω οτι ειναι απο τις καλυτερες που εχω βγαλει ( Noob ειπαμε εβγαλα και εγω μια καλη και χαρηκα ) Συνηθως δν τολμαω b&w .. αυτην οταν την ειδα b&w πραγματικα μου αρεσε εδιτ : Οι " περιττοι" δν με χαλανε .. αλλα θα το δοκιμασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Ιούλιος 14, 2010 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2010 συγνώμη ρέ παιδιά γιατ΄νά φύγουν οί περιτοί;τά σπάει όπως είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούλιος 14, 2010 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2010 ανετος ο τυπος Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 16, 2010 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2010 (oversharpenned i know) κ στον πλανήτη "βόλλευ" ακόμα παίζουν... και μια καλοκαιρινή "καταστροφή" aka "ήμουν και εγώ στον γάμο/beachelor"... φιλαράκι που δεν άντεξε τα ξύδια....:giveup: ελπίζω να βγάζετε τα γράμματά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 16, 2010 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2010 Πολυ "ζωντανες" κ.Βουδα.Τοσο που θα ηθελα να ημουνα εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 16, 2010 Author #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2010 Ε τον καημένο τον V Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 16, 2010 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2010 vouda η πρωτη εχει περασει SNS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 16, 2010 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2010 όχι... μονο LR3... οι μαλάκες έβγαλαν το defringe ή είμαι τυφλός? απλά έδωσα φουλ clarity για να ζωντανέψει κ σε συνδυασμό με το resize to web action που κάνει κ sharpen βγήκε too much ίσως... edit... πάρε κ sns έκδοση μιας κ το ανέφερες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 16, 2010 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2010 πιο πολυ μαρεσει η εκδοση του LR3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούλιος 16, 2010 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2010 Εγω πάλι προτιμώ του sns... Βούδα... απίστευτη φωτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 17, 2010 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Ανεμελιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 17, 2010 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Ξερω οτι η οθονη ειναι ψιλο-off πλεον αλλα σιγουρα κατι δεν παει καλα με αυτη τη φωτογραφια οσον αφορα τα χρωματα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 17, 2010 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Μ2. Ή πρέπει να φύγει το ηλιοβασίλεμα ή να αλλάξουν τα χρώματα των κοριτσιών/βοτσάλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 17, 2010 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 βασικά έχετε δίκιο. επειδή έίμαι με τον φορητό (του οποίου η οθόνη είναι χειρότερη από αυτή που έχω σπίτι) έκανα απλά ένα auto color στο PS και λεω ότι βγει. Πιο πολύ για το στιμιότυπο την έβαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.