knut Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2010 Λοιπόν, έχω το εξής πρόβλημα. Πάω να συνδεθώ στο ασύρματο δίκτυο ενός φίλου και μου βγάζει ένα μύνημα για ascii/ hexadecimal characters εισάγωντας το WPA που βρίσκεται κάτω από το router. Τι ακριβώς μπορεί να κάνω λάθος? Έχω τσεκάρει ότι βάζω τον σωστό κωδικό αλλά τίποτα.Άλλο ένα πρόβλημα είναι ότι πηγαίνοντας να συνδεθώ ενσύρματα, όταν γράφω στον explorer (mozilla κλπ) μία διεύθυνση πχ. google.com, βγάζει αποτελέσματα σαν να έχω μονίμως την επιλογή "σελίδες από Ελλάδα", εννοώντας ότι δε βγάζει την κανονική σελίδα αλλά ξέμπαρκιές τρελές. Επίσης, κάτι είχα αλλάξει στις επιλογές περιοχής και γλώσσας, μήπως παίζει κάποιο ρόλο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_chris_g Ιούλιος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2010 Λοιπόν, έχω το εξής πρόβλημα. Πάω να συνδεθώ στο ασύρματο δίκτυο ενός φίλου και μου βγάζει ένα μύνημα για ascii/ hexadecimal characters εισάγωντας το WPA που βρίσκεται κάτω από το router. Τι ακριβώς μπορεί να κάνω λάθος? Έχω τσεκάρει ότι βάζω τον σωστό κωδικό αλλά τίποτα.Άλλο ένα πρόβλημα είναι ότι πηγαίνοντας να συνδεθώ ενσύρματα, όταν γράφω στον explorer (mozilla κλπ) μία διεύθυνση πχ. google.com, βγάζει αποτελέσματα σαν να έχω μονίμως την επιλογή "σελίδες από Ελλάδα", εννοώντας ότι δε βγάζει την κανονική σελίδα αλλά ξέμπαρκιές τρελές. Επίσης, κάτι είχα αλλάξει στις επιλογές περιοχής και γλώσσας, μήπως παίζει κάποιο ρόλο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Όσο για το πρώτο θέμα, σίγουρα κάτι πάιζει με τον κωδικό! Έχεις ξεχωρίσει κεφαλαία/μικρά στη περίπτωση που χρειάζεται?Για το δεύτερο κοίταξε μήπως έχεις κανά plugin για μετάφραση σελίδας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.