Jump to content

ΜΝΗΜΕΣ MUSHKIN PC3200 LEVEL II BH-6

Aristidis

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

4 ευρω ειναι δεν νομιζω οτι χρειαζεται να τα μοιραστεις με κανενα. το ξερω γιατι πηρα τα χριστουγεννα τις Mushkin μου απο κει και τις εφεραν σε 4 μερες και τα μεταφορικα ηταν 4 ευρω και η συσκευασια αψογη δεν υπηρχε περιπτωση να παθουν τιποτα και απο το διαστημα να επεφταν !

4 ευρω ειναι δεν νομιζω οτι χρειαζεται να τα μοιραστεις με κανενα. το ξερω γιατι πηρα τα χριστουγεννα τις Mushkin μου απο κει και τις εφεραν σε 4 μερες και τα μεταφορικα ηταν 4 ευρω και η συσκευασια αψογη δεν υπηρχε περιπτωση να παθουν τιποτα και απο το διαστημα να επεφταν !

Ακριβώς, εμένα μου ήλθαν σε 2 ημέρες....:bigsmile:

Αριστίδη ποιο ακριβώς είναι το BH6 στο Pcmemory? Δεν ειδα στη σελίδα να το αναφέρει πουθενά γιαυτο σε ρωτάω...

Μαριε ντροπη για 4 ευρω...:rolleyes:

1GB θέλω ρε γμτ, αλλα ειναι πανάκριβο...

Mετά το πρώτο Burn-in χθες το βράδυ 8 ώρες Memtest86+ v 1.11

Με 2.9Volt (σχεδόν 3 της Abit NF7-S). Που θα πάνε άραγε;

Μια ερώτηση: Ασύγχρονα burn in κάνει δουλειά; Ο καημένος ο DLT3C δεν τα καταφέρνει άνω των 225.

post-149-1416070773,6418_thumb.jpg

Αριστείδη΄ανέβηκαν τρελά... και ακόμα ούτε 3.3 δεν έδωσες :D

Όντως πανάκριβες, Trooper θα παίζει το 1GB με τον Α64?

Sorry που μπήκα απότομα αλλά είμαι ενθουσιασμένος με τις μνήμες μου φτου φτου...

Μπορείς Αριστείδη να μου πεις που παίζουν με 2.9-3.0 Volt οι μνήμες σου;

Spyrus καλά είσαι! Μπορείς κ παραπάνω!Τις μνήμες τις πήρες καινούριες? Αν ναι που τις βρήκες?

Μπορείς Αριστείδη να μου πεις που παίζουν με 2.9-3.0 Volt οι μνήμες σου;

Με 3.0V 236fsb... Tώρα τις στρώνω στα 3.2V με 247fsb και σιγά σιγά ανεβαίνουν:jump:

Αντε trooper μεγιά και οι δικές σου..:)

Υπάρχουν και οι OCZ PC3200 LIMITED EDITION αλλά δεν τους έχω κα πολύ εμπιστοσύνη..γιατί δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τα chip που φοράνε ενώ τις MUSHKIN τις δίνουν σίγουρα με BH-6..

@Pieros Tις μνήμες τις βρήκα από γνωστό μου σε μαγαζί.

Είχε μερικές και έτσι βρήκα και εγώ.

@Aristidis Αφού με 3.0 πήγαν εκεί μπορούν και οι δικές μου.

Μόνο που δε φαίνεται να τραβάει το σύστημα.

Αρχική απάντηση από yog-sothoth

οπ enduracell λαρισεος και συ ??

Ναι Λαρισαίος και γω :D

Mπράβο παιδιά oι μνήμες σας πάνε πολύ καλά! Εμένα δυστυχώς πάνε 233 με 3.2 αλλά θέλουν 3.4 για να πάνε 240. Πιστεύω με ένα ανεμιστήρα και λίγο Vbt να πάνε καλύτερα :)

Αρχική απάντηση από SpyrusΜια ερώτηση: Ασύγχρονα burn in κάνει δουλειά; Ο καημένος ο DLT3C δεν τα καταφέρνει άνω των 225.

Ασύγχρονα μη το παλεψεις καν.. Ο DLT3C μια χαρά θα πάει πάνω από 225 αν του κάνεις το L12 mod για default fsb 166mhz και μονταρεις για vdd.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.