Jump to content

Επιλογή DVD player

Athanasios2104

Recommended Posts

Ενδιαφέρομαι για νέο dvd player γιατί το παλιό LG που είχα μάλλον είναι στα τελευταία του (πολλές φορές κολλάει και σε αυθεντικά ολοκαίνουργια δισκάκια). Βασική προυπόθεση είναι να υπάρχει καλή ποιότητα εικόνας και usb θύρα, ώστε να παίζει ταινίες από εξωτερικούς σκληρούς ή δισκάκια. Τιμή max 100e .

Πήγα μία βόλτα από ΠΛΑΙΣΙΟ και μου πρότειναν το Toshiba XD-E600 (το μεσσαίο), που (όπως είπε ο πωλητής) έχει πολύ καλό επεξεργαστή ώστε ταινία που δεν είναι full hd να την δείχνει σαν full hd.

Βέβαια από progressive scan, DTS και λοιπές νέες ορολογίες δεν ξέρω τίποτα, έχω χάσει επεισόδια βλέπετε (το LG το πήραμε... ερμ... δεν θυμάμαι πότε), εξ ου και το ποστ.

Επίσης, για το usb, ο πωλητής είπε ότι απλώς συνδέεις το stick/ext.hdd με την ταινία (που έχει βγει πχ. με dvdfab) και παίζει. Έτσι είναι; Γιατί κάπου είχε πάρει το μάτι μου για μορφοποίηση σε NTFS/FAT αν δλδ ο σκληρός έχει και άλλα αρχεία εκτός ταινιών και κάτι τέτοια προβλήματα :unsure:

Τα φώτα σας παίδες :help1:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.