Jump to content

4870χ2

By_Dj

Recommended Posts

Καλησπέρα... Εδώ και καιρό παίζω online το Battlefield Bad Company 2 κ μετά από 1 ώρα αρχίζει και μαυρίζει η οθόνη και το game παίζει κανονικά άλλα με μαύρη οθόνη κ μετά από 10 λεπτά παίζει κανονικά...Λέτε να παρέδωσε πνεύμα η 4870x2 ????

Όμως τα υπόλοιπα games τα παίζει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα...π.χ.(Metro 2033),(Modern Warfare 2 Multiplayer),(Prince of Persia - The Forgotten Sands)

Ευχαριστώ...

βαλε αυτους τους drivers

ati_catalyst_10.5_hotfix_win7_vista (ειναι οι καλυτεροι για 4870x2)

και βαλτα ολα default . το bc ειναι περιεργο game μπορει να τρεχεις ωρες vantage χωρις προβλημα και στο bc να σου παγωσει στο 30λεπτο

Φίλε μου εγώ παίζω χωρίς το παραμικρό πρόβλημα με την 4870Χ2 το bc2 με τους 10.4 του ΑΤΙΜΑΝ και το app profile που είχε δώσει για το BF τότε .

Από τότε δεν έβαλα άλλον οδηγό μιας και έφυγε ακόμα και το τρεμόπαιγμα και οι μαύρες γραμμές , δεν το διακινδυνεύω μιας και είμαι ευχαριστημένος .

Υ.Γ. Τα παιχνίδια που παίζω είναι COD2, COD4, MW2, BFBC2, Dirt2.

Εγώ πάλι έχω περάσει επάνω της το accelero και δεν ασχολούμαι άλλο με temps :)

Kαι εγώ έτσι έπρεπε να ήμουν αλλά το layout της UD5 με αναγκάζει να έχω την accelero κολλητά με την soundblaster και φιμώνεται άσχημα.Με την μαμά ψύκτρα ήμουν ok , ανέβαζε μέχρι 80 αλλά μέχρι εκεί.Με την accelero+soundblaster ανέβαζε μέχρι 100 , πρόσθεσα δύο 14ρηδες fan κολλήτά και τώρα παίζει μέχρι 80-85.Το layout της gigabyte ουσιαστικά αναιρεί την χρήση της accelero...:fist: Τουλάχιστον έχω μηδέν θόρυβο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.