Jump to content

2 ρουτερ σε μια γραμμη?

predator7

Recommended Posts

οτι λεει ο τιτλος ειναι η ερωτηση μου θελω να κανω το εξης μενω στον 2ο οροφο μιας πολυκατοικιας κ θα μετακομισω στο ισογειο της ιδιας πολυκατοικιας το ρουτερ θα παραμεινει εκει να υπαρχει ιντερνετ στο σπιτι για τον πατερα μου κ τον υπολογιστη του κ σκεφτομουνα να ενωσω απο τα καλωδια των τηλεφωνων της πολυκατοικιας του 2ου κ του ισογειου κ να παρω απο την ιδια γραμμη ιντερνετ το θεμα μου ειναι μπορω να βαλω ρουτερ στο ισογειο εφοσον θα υπαρχει κ 2ο ρουτερ στον 2ο οροφο?

Μάλλον όχι, ο ISP σου δίνει σε μία γραμμή μία IP, μέσα από το ένα ρούτερ... Δεϋτερο δεν μπορεί να μπει. Αν δεν πιάνει ασύρματο ανάμεσα στα σπίτια, δες αν μπορείς να... πετάξεις καλώδιο.. Το UTP με λίγο προσοχή αντέχει να κλείσουν από πάνω του πόρτες, παράθυρα κτλ..

καπου διαβασα οτι αν θες 2 ρουτερ δεν γινεται πρεπει να κλεινεις το ενα για να συγχρονιζει το αλλο ομως γινεται ως εξης με ενα μοντεμ-ρουτερ οπου εχω το περιθωριο να τραβηξω ενα ιθερνετ καλωδιο κ να μοιραζει απλα στο κατω σπιτι μαλλον κατι τετοιο θα γινει για να μπορεσω να φιλοξενησω κ φιλαρακια με λαπτοπ για Multiplayer gaming

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.