predator7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2010 οτι λεει ο τιτλος ειναι η ερωτηση μου θελω να κανω το εξης μενω στον 2ο οροφο μιας πολυκατοικιας κ θα μετακομισω στο ισογειο της ιδιας πολυκατοικιας το ρουτερ θα παραμεινει εκει να υπαρχει ιντερνετ στο σπιτι για τον πατερα μου κ τον υπολογιστη του κ σκεφτομουνα να ενωσω απο τα καλωδια των τηλεφωνων της πολυκατοικιας του 2ου κ του ισογειου κ να παρω απο την ιδια γραμμη ιντερνετ το θεμα μου ειναι μπορω να βαλω ρουτερ στο ισογειο εφοσον θα υπαρχει κ 2ο ρουτερ στον 2ο οροφο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούλιος 9, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 Μάλλον όχι, ο ISP σου δίνει σε μία γραμμή μία IP, μέσα από το ένα ρούτερ... Δεϋτερο δεν μπορεί να μπει. Αν δεν πιάνει ασύρματο ανάμεσα στα σπίτια, δες αν μπορείς να... πετάξεις καλώδιο.. Το UTP με λίγο προσοχή αντέχει να κλείσουν από πάνω του πόρτες, παράθυρα κτλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιούλιος 10, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 εχω 40μετρα utp..το απλο...χωρις repeater κτλ...εχω καποια μικρο προβληματα(ειναι και το router χαλι) αλλα τπτ το τραγικο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούλιος 10, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Το απλό UTP μέχρι 100 μέτρα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Ιούλιος 10, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 καπου διαβασα οτι αν θες 2 ρουτερ δεν γινεται πρεπει να κλεινεις το ενα για να συγχρονιζει το αλλο ομως γινεται ως εξης με ενα μοντεμ-ρουτερ οπου εχω το περιθωριο να τραβηξω ενα ιθερνετ καλωδιο κ να μοιραζει απλα στο κατω σπιτι μαλλον κατι τετοιο θα γινει για να μπορεσω να φιλοξενησω κ φιλαρακια με λαπτοπ για Multiplayer gaming Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 13, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2010 Ναι, πάρε ένα switch για το κάτω σπίτι και θα είσαι εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.