evolution Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2010 Εχω μια Scythe Zipang την οποια την ειχα σε 775 αλλα τωρα μου εμεινε και εχω ενα συστημα Amd (955) υπαρχει καποιο mounting κιτ να αγορασω γιατι δεν βρισκω πουθεμα τα υπολοιπα κοματια που ειχε οταν την αγορασα για τους amd Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 9, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 σου στέλνει η scythe από Γερμανία με 5€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 9, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 σου στέλνει η scythe από Γερμανία με 5€Με τι μεταφορικα γνωριζεις μηπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 10, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 το συνολικό κόστος είναι 5€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 10, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 το συνολικό κόστος είναι 5€ Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 10, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 καλά ρε καμένε, με σπασμένο πόδι και πλευρά, κανεις modes στο pc σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 10, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 καλά ρε καμένε, με σπασμένο πόδι και πλευρά, κανεις modes στο pc σου? Σε φιλο θελω να τι δωσω ρε την ειδε και τη ζητησε και οπως ειμαι δεν μπορω να ψαξω (ασε που το πιο πιθανο να τα εχω στειλει κιολας account δεν εχει εδω οποτε ειπα να ρωτησω πως θα βρω για να κανει τη δουλεια του γιατι λει η μαμα ψυκτρα κανει σαν αεροπλανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.