Jump to content

cpu-vga watercooling

koukoubetses

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Πωπω μαλλον εγω το πηρα στο λαιμο μου το παιδι με το προχειρο config που του φτιαξα. :sorry:

Φιλε μου εαν εισαι Αθηνα μιλαμε αυριο

μηπως βρεθουμε να σου δωσω οσα ρακορακια G1/4 χρειαζεσαι

να κανεις τη δουλεια σου

και οταν στα αλλαξουνε τα βρισκουμε εμεις.

και παλι sorry απο κεκτημενη ταχυτητα δεν εδωσα καν βαση στο σπειρωμα τους.

σου στελνω τα στοιχεια μου σε πμ

το προβλημα αποκαταστηθηκε,εγγυηση,κοπριτης.!

ξεκινησα το στησιμο,απο εχτες,να δουμε ποτε θα τελειωσει.

τελειωσα με το στησιμο,οι πρωτες εντυπωσεις ειναι,32C vga,idle.38-39 cpu.απολυτη ησυχια,λιγο το νερακι που "σκαει "στο τανκ ακουγεται,αλλα οταν βγει τελειως ο αερας πιστευω να σταματησει.σε full load με linx 55C.

πολυ καλο το μαγαζι που αγοραστηκαν τα πραγματα,αν και απο το phobia g changer,ειχαν βγαλει τις δυο πλαινες μπλε ταινιες.μολις τελειωσω και με το συμαζεμμα των καλωδιων,θα ποσταρω και φοτο στο αναλογο thread.

post-14612-1416074562,3431_thumb.png

post-14612-1416074562,4666_thumb.gif

• 3 weeks later...

αφαιρεσα το υγρο(uv red),γιατι αλλαξα κουτι,και το ξανα εβαλα,αλλα απο κοκκινο μου βγαινει βιολε-μωβ.

επισης με δυο uv λαμπες 30 cm,δεν βλεπω και πολυ "φανταχτερο"το υγρο,τι εγινε,δεν επαρκη ο φωτισμος η χαλασε το υγρο?και κατι ακομη πηρα σπιραλ 3/8 για 3/8 σωληνα,αλλα μου φαινεται "στενο",τι μεγεθος επρεπε να παρω?

αφαιρεσα το υγρο(uv red),γιατι αλλαξα κουτι,και το ξανα εβαλα,αλλα απο κοκκινο μου βγαινει βιολε-μωβ.

επισης με δυο uv λαμπες 30 cm,δεν βλεπω και πολυ "φανταχτερο"το υγρο,τι εγινε,δεν επαρκη ο φωτισμος η χαλασε το υγρο?και κατι ακομη πηρα σπιραλ 3/8 για 3/8 σωληνα,αλλα μου φαινεται "στενο",τι μεγεθος επρεπε να παρω?

post-14612-1416074579,7433_thumb.jpg

post-14612-1416074579,7679_thumb.jpg

μηπως εβαλες uv διαφανους σωληνες

που με το uv φωτισμο μπλεδιζουν

και σε συνδυασμο με το κοκκινο χρωμα του υγρου παιρνεις αυτο το βιολετι?

στο τανκ σου το οποιο προφανως δεν ειναι uv reactive,

το υγρο μοιαζει βιολετι ή κοκκινο-ροζ?

για σωληνα 3/8 βαζεις σπιραλ 13mm

μπαινει γαντι ισως απλα με λιγο στριψιμο (το "βιδωνεις" αντι απλα να τους το "φορας")

μηπως εβαλες uv διαφανους σωληνες

που με το uv φωτισμο μπλεδιζουν

και σε συνδυασμο με το κοκκινο χρωμα του υγρου παιρνεις αυτο το βιολετι?

στο τανκ σου το οποιο προφανως δεν ειναι uv reactive,

το υγρο μοιαζει βιολετι ή κοκκινο-ροζ?

για σωληνα 3/8 βαζεις σπιραλ 13mm

μπαινει γαντι ισως απλα με λιγο στριψιμο (το "βιδωνεις" αντι απλα να τους το "φορας")

αυτους τους σωληνες πηρα,http://www.aquatuning.de/product_info.php/language/en/info/p8772_Primochill-Schlauch-PrimoFlex-Pro-13-10--3-8-ID--Clear.html.

ναι στο τανκ ειναι κοκκινο ροζ,στο μπουκαλι φαινεται βιολε -μωβ,μετα την αλλαγη,λιγο που μου περισεψε.

αυτους τους σωληνες πηρα,http://www.aquatuning.de/product_info.php/language/en/info/p8772_Primochill-Schlauch-PrimoFlex-Pro-13-10--3-8-ID--Clear.html.

ναι στο τανκ ειναι κοκκινο ροζ,στο μπουκαλι φαινεται βιολε -μωβ,μετα την αλλαγη,λιγο που μου περισεψε.

Ποσο καιρο εχεις το υγρο ? γιατι απο οσο ξερω μετα απο καποιο καιρο αρχιζει και χανει την ιδιοτητα του να αποδιδει σωστα το χρωμα του κατω απο UV φωτισμο

Ποσο καιρο εχεις το υγρο ? γιατι απο οσο ξερω μετα απο καποιο καιρο αρχιζει και χανει την ιδιοτητα του να αποδιδει σωστα το χρωμα του κατω απο UV φωτισμο

15 μερες,το εχω.

δώσε ένα link με το υγρό που πήρες αν είναι εύκολο.στο προηγούμενο κουτί είχες τόσους ανεμιστήρες με led?

δώσε ένα link με το υγρό που πήρες αν είναι εύκολο.στο προηγούμενο κουτί είχες τόσους ανεμιστήρες με led?

nanoxia ειναι το υγρο,http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p7345_Nanoxia-Hyperzero-UV-Red-ReadyFluid-1000ml.html.

τους ιδιους led ειχα,αλλα δεν ειχα λαμπες στο προηγουμενο κουτι,οποτε δεν μπορω να συγκρινω.

φωτο χωρις led οι ανεμιστηρες....

post-14612-1416074580,5294_thumb.jpg

post-14612-1416074580,6297_thumb.jpg

• 4 weeks later...

αλλαξα υγρο,εβαλα ελατηρια,προστεθηκε ενα 24αρι led,πολυ ομορφο και πολυ πιο δυνατο φωτισμο απο τις cathode λαμπες,δεν ακουσα το Γιωργο στην πρωτη παραγγελια μου.εκανα παλι λαθος στην αλλαγη σωληνα,δεν υπολογισα οτι το καινουργιο κουτι,σαφως μεγαλυτερο,εχει και μεγαλυτερες αποστασεις,ετσι δεν εφτασαν 2 μετρα σωληνα,κι ετσι εβαλα ενα παλιο κομματι.βασικα ηταν βιαστικο γενικα το στησιμο μου,εβαλα κοκκινους ανεμιστηρες,νομιζω δεν ταιριαζει με το uv.νομιζω πως το μπλε χρωμα υγρου θα ταιριαζε καλυτερα,μιας και η μητρικη ειναι μπλε.στην επομενη αλλαγη υγρου θα ηθελα να αλλαξω ανεμιστηρες,ψαχνω για uv led διαφανους,αχρωμους,εχετε δει τιποτα στην αγορα?επισης θα ηθελα και γνωμες για μελλοντικες βελτιωσεις.

post-14612-1416074602,4361_thumb.jpg

post-14612-1416074602,4558_thumb.jpg

post-14612-1416074605,2963_thumb.jpg

post-14612-1416074605,919_thumb.jpg

post-14612-1416074605,9484_thumb.jpg

αλλαξα υγρο,εβαλα ελατηρια,προστεθηκε ενα 24αρι led,πολυ ομορφο και πολυ πιο δυνατο φωτισμο απο τις cathode λαμπες,δεν ακουσα το Γιωργο στην πρωτη παραγγελια μου.εκανα παλι λαθος στην αλλαγη σωληνα,δεν υπολογισα οτι το καινουργιο κουτι,σαφως μεγαλυτερο,εχει και μεγαλυτερες αποστασεις,ετσι δεν εφτασαν 2 μετρα σωληνα,κι ετσι εβαλα ενα παλιο κομματι.βασικα ηταν βιαστικο γενικα το στησιμο μου,εβαλα κοκκινους ανεμιστηρες,νομιζω δεν ταιριαζει με το uv.νομιζω πως το μπλε χρωμα υγρου θα ταιριαζε καλυτερα,μιας και η μητρικη ειναι μπλε.στην επομενη αλλαγη υγρου θα ηθελα να αλλαξω ανεμιστηρες,ψαχνω για uv led διαφανους,αχρωμους,εχετε δει τιποτα στην αγορα?επισης θα ηθελα και γνωμες για μελλοντικες βελτιωσεις.

πιστευω οτι αυτοι θα τεριαζουν αρκετα σε σενα , κατι σε διαφανο με UV led δεν εχω δει εγω

πιστευω οτι αυτοι θα τεριαζουν αρκετα σε σενα , κατι σε διαφανο με UV led δεν εχω δει εγω

καλοι φαινονται,στον καταλογο του aquatuning του 2009 ειδα οτι ειχε,τωρα δεν βλεπω στο site.νομιζω ειχα δει στο get it now,θα δουμε.

• 3 months later...

μαλλον λαθος μεταφραση του ορου UV-Reactive πρεπει να ειναι

ενεργο uv θα ηταν εαν ηταν UV-Reactive και ειχε και uv leds και οχι ασπρα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.