evolution Αύγουστος 8, 2010 #41 Αύγουστος 8, 2010 http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p5493_13-10mm--10x1-5mm--Anschraubt-lle-G1-4---ger-ndelt---black-nickel.htmlαυτα που ειναι που χρειαζεσαι αυτα που εβαλες ειναι για 3/8 σωληνα αλλα για σπειρωμα 3/8 οχι 1/4
Κοπρίτης Αύγουστος 8, 2010 #42 Αύγουστος 8, 2010 Πωπω μαλλον εγω το πηρα στο λαιμο μου το παιδι με το προχειρο config που του φτιαξα. :sorry:Φιλε μου εαν εισαι Αθηνα μιλαμε αυριο μηπως βρεθουμε να σου δωσω οσα ρακορακια G1/4 χρειαζεσαινα κανεις τη δουλεια σουκαι οταν στα αλλαξουνε τα βρισκουμε εμεις.και παλι sorry απο κεκτημενη ταχυτητα δεν εδωσα καν βαση στο σπειρωμα τους.σου στελνω τα στοιχεια μου σε πμ
koukoubetses Αύγουστος 11, 2010 Author #43 Αύγουστος 11, 2010 το προβλημα αποκαταστηθηκε,εγγυηση,κοπριτης.!ξεκινησα το στησιμο,απο εχτες,να δουμε ποτε θα τελειωσει.
koukoubetses Αύγουστος 12, 2010 Author #44 Αύγουστος 12, 2010 τελειωσα με το στησιμο,οι πρωτες εντυπωσεις ειναι,32C vga,idle.38-39 cpu.απολυτη ησυχια,λιγο το νερακι που "σκαει "στο τανκ ακουγεται,αλλα οταν βγει τελειως ο αερας πιστευω να σταματησει.σε full load με linx 55C. πολυ καλο το μαγαζι που αγοραστηκαν τα πραγματα,αν και απο το phobia g changer,ειχαν βγαλει τις δυο πλαινες μπλε ταινιες.μολις τελειωσω και με το συμαζεμμα των καλωδιων,θα ποσταρω και φοτο στο αναλογο thread.
koukoubetses Αύγουστος 30, 2010 Author #46 Αύγουστος 30, 2010 αφαιρεσα το υγρο(uv red),γιατι αλλαξα κουτι,και το ξανα εβαλα,αλλα απο κοκκινο μου βγαινει βιολε-μωβ.επισης με δυο uv λαμπες 30 cm,δεν βλεπω και πολυ "φανταχτερο"το υγρο,τι εγινε,δεν επαρκη ο φωτισμος η χαλασε το υγρο?και κατι ακομη πηρα σπιραλ 3/8 για 3/8 σωληνα,αλλα μου φαινεται "στενο",τι μεγεθος επρεπε να παρω?
koukoubetses Αύγουστος 30, 2010 Author #47 Αύγουστος 30, 2010 αφαιρεσα το υγρο(uv red),γιατι αλλαξα κουτι,και το ξανα εβαλα,αλλα απο κοκκινο μου βγαινει βιολε-μωβ.επισης με δυο uv λαμπες 30 cm,δεν βλεπω και πολυ "φανταχτερο"το υγρο,τι εγινε,δεν επαρκη ο φωτισμος η χαλασε το υγρο?και κατι ακομη πηρα σπιραλ 3/8 για 3/8 σωληνα,αλλα μου φαινεται "στενο",τι μεγεθος επρεπε να παρω?
Κοπρίτης Αύγουστος 30, 2010 #48 Αύγουστος 30, 2010 αφαιρεσα το υγρο(uv red),γιατι αλλαξα κουτι,και το ξανα εβαλα,αλλα απο κοκκινο μου βγαινει βιολε-μωβ.επισης με δυο uv λαμπες 30 cm,δεν βλεπω και πολυ "φανταχτερο"το υγρο,τι εγινε,δεν επαρκη ο φωτισμος η χαλασε το υγρο?και κατι ακομη πηρα σπιραλ 3/8 για 3/8 σωληνα,αλλα μου φαινεται "στενο",τι μεγεθος επρεπε να παρω?μηπως εβαλες uv διαφανους σωληνεςπου με το uv φωτισμο μπλεδιζουνκαι σε συνδυασμο με το κοκκινο χρωμα του υγρου παιρνεις αυτο το βιολετι?στο τανκ σου το οποιο προφανως δεν ειναι uv reactive,το υγρο μοιαζει βιολετι ή κοκκινο-ροζ?για σωληνα 3/8 βαζεις σπιραλ 13mmμπαινει γαντι ισως απλα με λιγο στριψιμο (το "βιδωνεις" αντι απλα να τους το "φορας")
koukoubetses Αύγουστος 30, 2010 Author #49 Αύγουστος 30, 2010 μηπως εβαλες uv διαφανους σωληνεςπου με το uv φωτισμο μπλεδιζουνκαι σε συνδυασμο με το κοκκινο χρωμα του υγρου παιρνεις αυτο το βιολετι?στο τανκ σου το οποιο προφανως δεν ειναι uv reactive,το υγρο μοιαζει βιολετι ή κοκκινο-ροζ?για σωληνα 3/8 βαζεις σπιραλ 13mmμπαινει γαντι ισως απλα με λιγο στριψιμο (το "βιδωνεις" αντι απλα να τους το "φορας")αυτους τους σωληνες πηρα,http://www.aquatuning.de/product_info.php/language/en/info/p8772_Primochill-Schlauch-PrimoFlex-Pro-13-10--3-8-ID--Clear.html.ναι στο τανκ ειναι κοκκινο ροζ,στο μπουκαλι φαινεται βιολε -μωβ,μετα την αλλαγη,λιγο που μου περισεψε.
evolution Αύγουστος 30, 2010 #50 Αύγουστος 30, 2010 αυτους τους σωληνες πηρα,http://www.aquatuning.de/product_info.php/language/en/info/p8772_Primochill-Schlauch-PrimoFlex-Pro-13-10--3-8-ID--Clear.html.ναι στο τανκ ειναι κοκκινο ροζ,στο μπουκαλι φαινεται βιολε -μωβ,μετα την αλλαγη,λιγο που μου περισεψε.Ποσο καιρο εχεις το υγρο ? γιατι απο οσο ξερω μετα απο καποιο καιρο αρχιζει και χανει την ιδιοτητα του να αποδιδει σωστα το χρωμα του κατω απο UV φωτισμο
koukoubetses Αύγουστος 30, 2010 Author #51 Αύγουστος 30, 2010 Ποσο καιρο εχεις το υγρο ? γιατι απο οσο ξερω μετα απο καποιο καιρο αρχιζει και χανει την ιδιοτητα του να αποδιδει σωστα το χρωμα του κατω απο UV φωτισμο15 μερες,το εχω.
nikpoth Αύγουστος 30, 2010 #52 Αύγουστος 30, 2010 δώσε ένα link με το υγρό που πήρες αν είναι εύκολο.στο προηγούμενο κουτί είχες τόσους ανεμιστήρες με led?
koukoubetses Αύγουστος 31, 2010 Author #53 Αύγουστος 31, 2010 δώσε ένα link με το υγρό που πήρες αν είναι εύκολο.στο προηγούμενο κουτί είχες τόσους ανεμιστήρες με led? nanoxia ειναι το υγρο,http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p7345_Nanoxia-Hyperzero-UV-Red-ReadyFluid-1000ml.html. τους ιδιους led ειχα,αλλα δεν ειχα λαμπες στο προηγουμενο κουτι,οποτε δεν μπορω να συγκρινω. φωτο χωρις led οι ανεμιστηρες....
koukoubetses Σεπτέμβριος 24, 2010 Author #54 Σεπτέμβριος 24, 2010 αλλαξα υγρο,εβαλα ελατηρια,προστεθηκε ενα 24αρι led,πολυ ομορφο και πολυ πιο δυνατο φωτισμο απο τις cathode λαμπες,δεν ακουσα το Γιωργο στην πρωτη παραγγελια μου.εκανα παλι λαθος στην αλλαγη σωληνα,δεν υπολογισα οτι το καινουργιο κουτι,σαφως μεγαλυτερο,εχει και μεγαλυτερες αποστασεις,ετσι δεν εφτασαν 2 μετρα σωληνα,κι ετσι εβαλα ενα παλιο κομματι.βασικα ηταν βιαστικο γενικα το στησιμο μου,εβαλα κοκκινους ανεμιστηρες,νομιζω δεν ταιριαζει με το uv.νομιζω πως το μπλε χρωμα υγρου θα ταιριαζε καλυτερα,μιας και η μητρικη ειναι μπλε.στην επομενη αλλαγη υγρου θα ηθελα να αλλαξω ανεμιστηρες,ψαχνω για uv led διαφανους,αχρωμους,εχετε δει τιποτα στην αγορα?επισης θα ηθελα και γνωμες για μελλοντικες βελτιωσεις.
evolution Σεπτέμβριος 24, 2010 #55 Σεπτέμβριος 24, 2010 αλλαξα υγρο,εβαλα ελατηρια,προστεθηκε ενα 24αρι led,πολυ ομορφο και πολυ πιο δυνατο φωτισμο απο τις cathode λαμπες,δεν ακουσα το Γιωργο στην πρωτη παραγγελια μου.εκανα παλι λαθος στην αλλαγη σωληνα,δεν υπολογισα οτι το καινουργιο κουτι,σαφως μεγαλυτερο,εχει και μεγαλυτερες αποστασεις,ετσι δεν εφτασαν 2 μετρα σωληνα,κι ετσι εβαλα ενα παλιο κομματι.βασικα ηταν βιαστικο γενικα το στησιμο μου,εβαλα κοκκινους ανεμιστηρες,νομιζω δεν ταιριαζει με το uv.νομιζω πως το μπλε χρωμα υγρου θα ταιριαζε καλυτερα,μιας και η μητρικη ειναι μπλε.στην επομενη αλλαγη υγρου θα ηθελα να αλλαξω ανεμιστηρες,ψαχνω για uv led διαφανους,αχρωμους,εχετε δει τιποτα στην αγορα?επισης θα ηθελα και γνωμες για μελλοντικες βελτιωσεις.πιστευω οτι αυτοι θα τεριαζουν αρκετα σε σενα , κατι σε διαφανο με UV led δεν εχω δει εγω
koukoubetses Σεπτέμβριος 24, 2010 Author #56 Σεπτέμβριος 24, 2010 πιστευω οτι αυτοι θα τεριαζουν αρκετα σε σενα , κατι σε διαφανο με UV led δεν εχω δει εγωκαλοι φαινονται,στον καταλογο του aquatuning του 2009 ειδα οτι ειχε,τωρα δεν βλεπω στο site.νομιζω ειχα δει στο get it now,θα δουμε.
koukoubetses Σεπτέμβριος 26, 2010 Author #57 Σεπτέμβριος 26, 2010 πιστευω οτι αυτοι θα τεριαζουν αρκετα σε σενα , κατι σε διαφανο με UV led δεν εχω δει εγωαυτοι θα ταιριαζουν?τι λετε?η καμια αλλη προταση?http://www.filosofou.gr/prod.php?id=9856
koukoubetses Δεκέμβριος 30, 2010 Author #58 Δεκέμβριος 30, 2010 τι ειναι το ενεργο uv?MultiElectroStore.gr | Διάφανος ανεμιστήρας Η/Υ 120mm, με λευκά LED και ενεργό UV. Τεχνικά χαρακτηριστικά: - Χρώμα ανεμιστήρα: διάφανο - Διαστάσεις: 120 x 120 x 25 mm - Ταχύτητα ανεμιστήρα: 1300 rpm ± 10% - Ροή αέρα: 44,71 CFM - Bearing Type: Hydro b
Κοπρίτης Δεκέμβριος 30, 2010 #59 Δεκέμβριος 30, 2010 τι ειναι το ενεργο uv?MultiElectroStore.gr | Διάφανος ανεμιστήρας Η/Υ 120mm, με λευκά LED και ενεργό UV. Τεχνικά χαρακτηριστικά: - Χρώμα ανεμιστήρα: διάφανο - Διαστάσεις: 120 x 120 x 25 mm - Ταχύτητα ανεμιστήρα: 1300 rpm ± 10% - Ροή αέρα: 44,71 CFM - Bearing Type: Hydro b μαλλον λαθος μεταφραση του ορου UV-Reactive πρεπει να ειναιενεργο uv θα ηταν εαν ηταν UV-Reactive και ειχε και uv leds και οχι ασπρα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.