Jump to content

cpu-vga watercooling

koukoubetses

Recommended Posts

Ναι, μπαίνει και στο σόκετ σου κανονικότατα...

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p7484_Watercool-HK-CPU-LGA1156-Rev--3-0-LC.html

Τώρα, δε θα καθίσω να το κάνω θρίλερ με την περιπτωσιολογία όσον αφορά την "κοντρίτσα" Phobya_VS_Heatkiller, έχω μπροστά μου δοκιμή που ο μικρός Heatkiller βρίσκεται στην 5 θέση όσον αφορά θερμοκρασίες, ενώ ο Phobya πλασσάρεται κάτω από το μέσον της κατάταξης μεταξύ 14 μπλοκ. Επιπλεόν, ο μικρός Heatkiller βρίσκεται στη δεύτερη θέση όσον αφορά ταχύτητα διαμεταγωγής (κερδίζοντας άνετα τους δύο μεγαλύτερους και εμφανώς ακριβότερους αδερφούς του), ενώ ο Phobya βρίσκεται σε μία από τις τελευταίες.

Βέβαια, όλα αυτά είναι απλώς ενδείξεις και τα παραθέτω απλώς προς ενημέρωση (δεν κάνω το λάθος να βγάζω απολυτα συμεράσματα πό μία μόλις δοκιμή!). Θα έλεγα ότι και τα δύο μπλοκ είναι πολύ αξιόλογα (για τα λεφτά τους και όχι μόνο!), ενώ από την άλλη δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η γνώμη τους Γιώργου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα (καθώς το παιδί έχει Διδακτορικό στα ζητήματα αυτά).

Περί ανεμιστήρων, δες κάτι σε Be Quiet, NoiseBlocker, Papst, Scythe, Zate Loon για κάτι ποιοτικό. (ΧΩΡΙΣ αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και με άλλες εταιρίες/άλλα κομάτια). Η προσωπική μου επιλογή, πάντως, πέφτει στον θεϊκό Be Quiet SilentWings USC.

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p6789_Be-Quiet-Case-Fan-SilentWings-USC-T12025-LF---120x120x25mm-.html

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

ok,τα παρηγγειλα,ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας,και πιο πολυ τον κοπριτη.!

οποιος δεν βαριεται ας δωσει κανα λινκ,για την συνδεσμολογια,1 μονο+1 διπλο ψυγειο,γιατι ειναι η πρωτη μου υδροψυξη,βεβαια δεν βιαζομαστε εχουμε μια βδομαδα καιρο.:bigsmile:

Καλοριζικη!!! Αν και με προλλαβαν τα αλλα παιδια ups ειναι καλυτερα. Για συνδεσμολογια θα τα πουμε εκτενεστερα με το που θα αρχισεις το στησιμο. Εδω ειμαστε ολοι! Τωρα ετοιμαζομαι για αλλαγες και εγω στην δικη μου

σου καναν εκπτωση?αν ναι ποσο?!αν θες μου λες..γιατι και γω θα παραγγειλω και μου βγαινουν τα διπλασια χρηματα και μου φαινεται πως μου κανουν λιγη..

οχι δεν κανουν εκπτωση,απλως εχουν κατι λιγα,ελαχιστα κομματια με μειωμενες τιμες.

π.χ http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p6386_Koolance-Radiator-2x120mm-horizontal.html.

οχι δεν κανουν εκπτωση,απλως εχουν κατι λιγα,ελαχιστα κομματια με μειωμενες τιμες.

π.χ http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p6386_Koolance-Radiator-2x120mm-horizontal.html.

εμενα περα απο την τιμη αυτη μου καναν εκπτωση..αλλα λιγη γιαυτο ρωταω..αυτη την εκπτωση την κανουν σε ολους ανεξαρτητου του ποσου των αγορων σου..!

μου ηρθε ενα email,Wir freuen uns Ihnen mitteilen zu können,

dass ihre Bestellung (Nr. 104376) verschickt worden ist.

Sie erhalten nach 21 Uhr eine Benachrichtigung unseres

Partnerunternehmens UPS. Nach dieser Bestätigung haben

Sie die Möglichkeit Ihr Paket über die Paketnummer 1Z.............

zu verfolgen. Besuchen Sie dazu unser Tracking Modul unter

http://www.aquatuning.de/shop_content.php/coID/1203/product/Tracking

Bitte sehen Sie von jeglichen Anrufen bezüglich des Trackings ab.

τι πρεπει να κανω?

Λέει ότι η παραγγελία σου έχει φύγει με το τάδε νούμερο και ότι μετά τις 9 το βράδυ θα μπορείς να παρακολουθείς την εξέλιξη της αποστολής χρησιμοποιώντας το tracking module στο site του μαγαζιού.

παιδια το track μου λεει προβλεπομενη ημερομηνια παραδοσης,5 αυγουστου,αν και ακομα το πακετο το πρωι εφυγε απο nurnberg.βαζω μια εικονα,και οποιος μπορει ας ζωγραφισει τους σωληνες,και οποια αλλη ιδεα εχει.

βαλτε με διαφορετικο χρωμα την εισοδο-εξοδο του νερου,στο περιπου για να καταλαβω την διαδρομη του νερου.

post-14612-1416074555,0738_thumb.jpg

το πακετο εφτασε αθηνα,λογικα σημερα,αυριο θα το εχω.καμια ιδεα για τη συνδεσμολογια των σωληνων της υδροψυξης?βασικα με ενα ψυγειο δεν θα ειχα προβλημα,τωρα με δυο εχω μπερδευτει,ποια θα ειναι η διαδρομη?

αντλια-τανκ-cpu-radiator-vga-αντλια?και το δευτερο ψυγειο?

Δες το attachments που εβαλες...

Η συνδεσμολογια ειναι:

tank-->αντλια-->ψυγειο 2o-->cpu waterblock-->ψυγειο μονο--> VGA-->tank

ωραια,ευχαριστω,καταλαβα,εχω κατι αποριες ακομα....

τεφλον βαζω?δεν βαζω αλλα ξαναρωταω για σιγουρια.

τα ρακορ τα σφιγγω ανθρωπινα με κλειδι?

και πως κανω εξαερωση?

Τεφλον βαζεις αναλογα τα ρακορ που εχεις αγορασει.

Αν εχεις αγορασει ρακορ για χρηση σε υδροψυξη υπολογιστη, δηλαδη εχουν o-ring τοτε δεν χρειαζεται τεφλον.

Σφιγγεις με το χερι οσο μπορεις και δινεις ενα μικρο κλικ ακομα με κλειδι. Οχι πολυ γιατι αν καποιο απο τα εξαρτηματα σου (βλεπε τανκ) ειναι απο πλεξι, θα σπασει.

Η εξαερωση, λογω του οτι εχεις τανκ, θα γινει σιγα σιγα μονη της.

Αν θελεις να επιταχυνεις την διαδικασια, τοτε κουνας το ψυγειο, πανω-κατω, δεξια-αριστερα μεχρι να φυγει ο αερας. Λεω το ψυγειο γιατι εκει καθεται παντα ο αερας.

καλυτερα το πρωτο κιτακι μιας και η αντλια του ειναι απευθειας 12v και πολυ πολυ καλυτερη απο την 220v eheim.

επισης παρε και χωριστα σωληνες OD13-ID10mm καθως και τα καταλληλα ρακορ.

αυτα που δινουν τα κιτ ειναι πολυ λεπτα.

το συγκεκριμενο vga block δεν το εχω δουλεψει αλλα η εταιρεια βγαζει ποιοτικα προιοντα απ'οσο γνωριζω.

επειδη ομως το κουτακι σου το βλεπω λιγο δυσκολο να παιρνει τριπλο ψυγειο χωρις μοντες

για τσεκαρε κι αυτο το configuration με λιγο πιο διαλεγμενα εξαρτηματα αλλα και συνδυασμο διπλου και μονου ψυγειου (2πλο στην οροφη και μονο στον πισω exhaust fan να παρεμβαλλεται μετα το cpu και πριν το gpu block)

εχτες ελαβα το configuration,και σημερα αρχισα να το συνδεω,αλλα δεν κανουν τα ρακορ,ειναι 3/8?τι εγινε λαθος?υπαρχουν ανταπτορακια?

εχτες ελαβα το configuration,και σημερα αρχισα να το συνδεω,αλλα δεν κανουν τα ρακορ,ειναι 3/8?τι εγινε λαθος?υπαρχουν ανταπτορακια?

link απο τα ρακορ και το σωληνα που πηρες αν ειναι ευκολο

ΕDIT:

Αμα ειναι αυτα που βλεπω στο configuration τοτε το λαθος εγινε οτι πηρες με σπειρωμα G3/8 και οχι με G1/4 που ειναι το σπειρωμα απο ολα τα υπολοιπα εξαρτηματα που εχεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.