Skinny13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2004 Ηι! μαζευομαστε τωρα στο αλλο φορουμ για μπαλιτσα... ετσι για την πλακα να περασουμε καλα και να γνωριστουμε Λοιπον ποιος ειναι μεσα ??? α! οποιος ειναι μεσα να πει και τι θεση παιζει και αμα ειναι και καποιος να φερει ψηφιακη για να απαθανατησουμε τη στιγμη Mιλαμε για Αθηνα παντα ετσι??? EDIT: ΩΣ τωρα skinny13 Voudas Vagouridis greekfragma icy20 overclocked beo8onhs ???? shidokanjohn Zarras αυτοι προς το παρον Συνεχιστε να δηλωνετε α, και κανας admin δεν θα συμμετασχει???
Vagouridis Φεβρουάριος 19, 2004 #3 Φεβρουάριος 19, 2004 Εαν και ειμαι πιο βορεια ειμαι μεσα .Θεση στην κερκιδα , προεδρος ομαδας και ετσι.Εαν ειναι για μπασκετ δεν εχω κανενα προβλημα μεσα ......
kallileo Φεβρουάριος 19, 2004 #4 Φεβρουάριος 19, 2004 Αθηνα ή Θεσσαλονικη μιλαμε???Ρε Vag 2 μετρα είσαι τι ποδοσφαιρο να παιξεις αλλα στο μπακετ δεν εχεις αντιπαλο. Εισαι και ογκοδεις ρε γ@μωτο.
greekfragma Φεβρουάριος 19, 2004 #5 Φεβρουάριος 19, 2004 Εγω ειμαι μεσα παντως Skinny.επιθετικο χαφ παιζω αλλα και φουλ επιθεση.αντε να παιξουμε και λιγο μπαλιτσα γιατι το παλιοpc θα μας κανει γεροντια πριν την ωρα μας........ Αν και δεν καταλαβα εαν εισαι απο αθηνα. Αλλιως με φανταζεσσαι να ανεβαινω σαλονικα για 10ωρες μονο και μονο για να παιξω ενα 2ωρο μπαλας? Ουτε στην Α'Εθνικη δεν γινονται αυτα.χχαχαχααααα
greekfragma Φεβρουάριος 19, 2004 #6 Φεβρουάριος 19, 2004 ΑΑΑΑΑΑ!!!!Μην το ξεχασω!!!!Παρηγγειλα και την ψηφιακη της Creative με τα 3.1Μpixels οποτε μαντεψε ποιος θα ειναι ο ρουφιανος του ημιχρονου(θα βγαζω φωτογραφιες απο το μπλοκακι με τις κομπινες και τις τακτικες του Pctech).χοχοχοχοχοχοο:devil: :devil: :devil: Εχει και 4χ ψηφιακο Zoom.E ρε γλεντια που θα γινουν..................:whistling
icy20 Φεβρουάριος 19, 2004 #7 Φεβρουάριος 19, 2004 Εχμ να σας πω...Το ξαναγραψα αλλα εγω σε ποιους θα παιζω? Μισο ημιχρονο στο ενα και το αλλο στο αλλο?
Vagouridis Φεβρουάριος 19, 2004 #8 Φεβρουάριος 19, 2004 Μαριε αυτο δεν ειναι δικαιο....η απο την μια η απο την αλλη...εαν παλι ειναι δυσκολο να διαλαξεις στην κερκιδα μαζι μου.Καλλιλεο δεν ξερω ποδοσφαιρο δεν θελω να μαθω δεν κανει να μαθω τωρα στα γεραματα!!!!!Αλλα για μπασκετ κατι κανω.....επαιζα λιγο μικρος...( κρυφτε λογια..)
voudas Φεβρουάριος 19, 2004 #11 Φεβρουάριος 19, 2004 αχ ρε vag να δώ ποιος θα σε παίξει man to man! πάλι τη βρώμικη δουλειά εγώ θα την κάνω????
bleo8onhs Φεβρουάριος 20, 2004 #13 Φεβρουάριος 20, 2004 Έχρομαι και από Πάτρα αν είναι για μπαλίτσα εναντίον του Νικολάκη... Εγώ παίζω άμυνα κατα βάση και είμαι και αρκετά ογκώδης...
Vagouridis Φεβρουάριος 20, 2004 #14 Φεβρουάριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhs Έχρομαι και από Πάτρα αν είναι για μπαλίτσα εναντίον του Νικολάκη... Εγώ παίζω άμυνα κατα βάση και είμαι και αρκετά ογκώδης... XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Τι εχει να τραβηξει ο καημενος ο γκαλης...... :) :) :) :)
Shidokanjohn Φεβρουάριος 20, 2004 #15 Φεβρουάριος 20, 2004 Παρη και γω πισω παιζω,δεξι μπακ........Παντως αν κανονιστει μεσα ειμαι μαλλον .Το μαλλον γιατι αν ειναι σ/κ εγω παιζω σε πρωταθλημα στα γηπεδα στην αλιμου για οσους ξερουν.
RootX Φεβρουάριος 20, 2004 #16 Φεβρουάριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhs Έχρομαι και από Πάτρα αν είναι για μπαλίτσα εναντίον του Νικολάκη... Εγώ παίζω άμυνα κατα βάση και είμαι και αρκετά ογκώδης... Χαχαχαχαχαχα, συγχωρείστε με, αλλά δεν άντεξα....... αχαχαχαχαχαχαχα.. :worship:
DJD Φεβρουάριος 20, 2004 #17 Φεβρουάριος 20, 2004 Την τελευταία φορά που έπαιξα ποδόσφαιρο πάτησα τη μπάλα, έπεσα κάτω κι έσπασα το χέρι μου Αλλά για μπασκετάκι μέσα :devil: ΑΝ φυσικά κατέβει ο προσωπικός μου bodyguard ο mr. Αγγουρίδης.
Zarras Φεβρουάριος 20, 2004 #18 Φεβρουάριος 20, 2004 Exει δει κανεις το Mean Machine με το vinnie jones?Θυμαστε τον priest (goalkeeper)....εε απο μενα εμπνευστηκε :devil:Με μεγαλη μου χαρα θα σπασω τα ποδια και τα κεφαλια του οποιου θα προσπαθησει να παραβιασει την εστια μου, ...no hard feelings, just business
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.