Jump to content

Yποχρεωτική η εμφάνιση πραγματικών ονομάτων στα forums της Blizzard

Nephiλiμ

Recommended Posts

Πολύ «Facebook» την έχει δει τώρα τελευταία η Blizzard. Η εταιρία ανακοινώνει συνεχώς νέα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες με ξεκάθαρη έμπνευση από το μεγαλύτερο social networking site του κόσμου, το οποίο, αυτή την εποχή τουλάχιστον, είναι στη μόδα. Mέσω του Real ID, που έχει στόχο να κάνει τους χρήστες του Battle.net πιο «κοινωνικούς», η Blizzard κάνει υποχρεωτική την εμφάνιση των πραγματικών τους ονομάτων στα forums της, κάτι που όπως λέει έχει πολλαπλά οφέλη. H αρχή θα γίνει με τα forums του StarCraft II λίγο πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 27 Ιουλίου και θα συμβεί το ίδιο με του World of Warcraft ενόψει της κυκλοφορίας του Cataclysm expansion. Όπως είναι λογικό, αυτή η κίνηση της Blizzard έχει προκαλέσει τρελές αντιδράσεις, όμως προς το παρόν η εταιρία αρκείται στο να δηλώνει ότι παρακολουθεί προσεκτικά το feedback των παικτών.

source:www.game20.gr

Τι εχει να πει ο λαος του TheLab επ αυτου?

Διάβασα και τη δημοσίευση και το Link για το Real ID,

"Real ID is a completely voluntary and optional level of identity that keeps players connected across all of Battle.net."

Που είναι το υποχρεωτικό; Καλά ίσως φταίει και η ώρα που είναι λίγο περασμένη...

Το Real ID είναι ευθεία επίθεση στο msn. Είναι χαρακτηριστικό της Blizzard να αντιγράφει και να ενσωματώνει στα παιχνίδια της οποιοδήποτε πρόγραμμα χρησιμοποιούν οι πελάτες της.

Δεν είναι παράλογο να σκέπτεσαι ότι 11 εκατομμύρια πελάτες σου θα μπορούσαν να είναι γραμμένοι στο δικό σου wfb αφού έχεις το κυριότερο: Τα παιχνίδια. Γιατί το fb χρησιμοποιεί παιχνίδια της δεκάρας για να κρατήσει μέσα τους χρήστες.

Γιατί το fb χρησιμοποιεί παιχνίδια της δεκάρας για να κρατήσει μέσα τους χρήστες.

Εδω δεν συμφωνω.

Η πλατφορμα του FB απο οσο ξερω "απειλει"*** πολυ τη gaming βιομηχανια αφου απειρος κοσμος ασχολειται με δαυτα.

Δεν ειναι της "δεκαρας".

Μην ξεχνας οτι θα μπει και Civilization στο FB!

***Το Iphone πλεον θεωρειται σοβαρος ανταγωνιστης των handheld κονσολων.

Εδω δεν συμφωνω.

Η πλατφορμα του FB απο οσο ξερω "απειλει"*** πολυ τη gaming βιομηχανια αφου απειρος κοσμος ασχολειται με δαυτα.

Δεν ειναι της "δεκαρας".

Μην ξεχνας οτι θα μπει και Civilization στο FB!

***Το Iphone πλεον θεωρειται σοβαρος ανταγωνιστης των handheld κονσολων.

Το ότι ασχολείται πολύς κόσμος δεν τα κάνει αξιόλογα. Οι περισσότεροι είναι άσχετοι. Άνθρωποι που "αγοράζουν φάκα για να πιάσουν το ποντίκι" είναι γραμμένοι στο fb.

Βεβαίως γούστα είναι αυτά αλλά δεν νομίζω να υπάρχει παιχνίδι του fb που να συγκρίνετε με το Starcraft το wow ακόμα και με το γερασμένο w3 kai dota.

Είναι αυτό που λέει ο Jaco.

Βάζεις πως σε λένε Τατιάνα Πηγαδομούνοβα και λήγει το θέμα.

Το realid είναι όντως προαιρετικό ατμ. Εγώ σε άτομα που δεν θέλω να μου σπάνε τα νεύρα δεν το δίνω και λήγει εκεί το θέμα, όσο δεν έχει ακόμα το appear offline που θα ήταν το best feature για να μην στα σπάνε στον κάθε άκυρο low level alt που έχεις, για εμένα δεν είναι και πολύ χρήσιμο.

Έτσι και αλλιώς είναι λίγο too little too late την στιγμή που ΟΛΟΣ ο πλανήτης έχει scype / team speak / ventralο και άλλα τόσα προγράμματα για εμένα.

Μα για ποιο λόγο να βάλεις εξ' αρχής το πραγματικό σου όνομα...?

Εσύ όπου γράφεσαι δίνεις τα πραγματικά σου στοιχεία...?

Πρέπει να έχω τουλάχιστον 100 ονόματα στο internet... :p

Μα αυτές οι εταιρίες το ξέρουν ότι η πλειοψηφία των χρηστών δεν πρόκειται να δηλώσουν αληθινό όνομα. Το επόμενο βήμα δεν ξέρω πιο θα είναι.

Nickname--->

Realname (Voluntary)---->

REALNAME(obligatory - attach a copy of your ID please)...?

Ναι οκ... απλά βάζεις ένα όνομα του στυλ Nasusiro Tokasoni και τέλος... δεν υπάρχει τρόπος να ελέγξουν αν είναι αληθινό ή ψεύτικο...

Αν συμμετέχεις σε κάποιο Tournament ή η ομάδα σου στην αρένα φτάσει ψηλά, θα σου ζητηθεί αντίγραφο ταυτότητας . Αν δεν συμφωνούν τα στοιχεία με το λογαριασμό, ακυρώνεσαι.

Αν σου χακαρουν λογαριασμό και mail, τότε μόνο με τα πραγματικά σου στοιχεία παίρνεις πίσω το λογαριασμό.

Άσε που αν πληρώνεις με κάρτα αυτοκαρφώνεσαι : P

Είναι σωστό αυτό που λέει ο Γιάγκος, ειδικα σε κάτι hacking μοντέρνα που σου βάζουν και authenticator μετά για τραβάς τα ζυβιά σου ακομα καλύτερα, ζητάνε φωτοτυπία του διαβατηρίου για να σου δώσουν πίσω τον λογαριασμό.

Για περίπτωση pvp ladder europe τοπ κλπ αν και ξέρω πολύ καλά το 1 απο τα 5 παιδιά που ήταν πρώτοι στα προκρηματικά στα 5 v 5's και θα πηγαίνανε κανονικά δεν φτάσανε σε αυτό το σημείο γιατί μόλις μαθεύτικε πως είναι Ελληνες λόγο της Ελληνικής νομοθεσίας, φάγανε ban με την μια.

Είμαι με φαιερ γουολ στην δουλειά και δεν μπορώ να ψάξω να σου λινκάρω, αλλά έχει να κάνει με την νομοθεσία που είχε βγει την εποχή που κλείσανε και τα μαγαζιά με τα ηλεκτρονικά και θεωρεί το online gaming σαν κάτι το παράνομο αν έχει να κάνει με διαγωνισμούς και κάτι παρεμφερείς αιδίες, και έτσι επειδή ήταν Έλληνες αν και περάσανε στον τελικό και τους έκανε η Blizz τα εισιτήρια για να πάνε, δεν μπορούσαν γιατί ήταν παράνομο σε πλαίσιο κρατικό και συνεπώς πήραν την θέση τους οι 2οι του ομίλου.

Για τους God μιλάω απο τον Stormscale server.

αν κάποιος έχει εύκαιρα τα Links ας τα πει.

Ποσο πίσω είμαστε πια?!?!

ΑΜΑΝ! :flag:

Καθόλου δεν έχει να κάνει με το πίσω αυτό.

Νόμος για να χτυπήσει τα φρουτάκια και τις ρουλέτες στα καφενεία, και πίρε η μπάλα τα υπόλοιπα.

Έμοιαζε με παραγγελιά από τα συμφέροντα των καζίνων. : )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.