Jump to content

GTX 460 Thread | Benches και γενικη κουβεντα

Volrath

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply
Oχι...Παρε ARES καλυτερα!:hehe:

Eαν το CF+EF επαιζε σωστα η ARES στα 1000/1300 θα ηταν ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!

Αλλα τωρα ειναι overkill!

Ρε παιδιά, πρώτα βγήκε η 465 και μετά η 460?
Ναι..

Όσο τη γουστάρω την nvidia, σε τέτοια πράγματα έχει ξεφύγει.

λιγο off topic βεβεα.......

με δυο 460 λετε να ειμαι GG? γτ η 295 μου αρχισε να τα βλεπει κολιομενα με την U2711

Eιναι βαρβατη αυτη η αναλυση.... Αφου εσκασες το 650αρι για το dell κανε λιγο οικονομια και παρε 2χ 470, 5850, 5870 για να εισαι σιγουρος!

βασικα ενβιντια θελω να παρω

2x470 + 295 για physx?

η δεν αξιζει ο κοπος για την εξτρα θερμοκρασια + θορυβο + καταναλωση?

Με 2χ470 θα εισαι καλυμενος... Το καλυτερο θα ηταν να δωσεις και την 295 και να τσιμπησεις αλλη μια δηλ. συνολο 3χ470! Σε αυτην την αναλυση δινει παρα πολυ η τριτη καρτα...

OFF TOPIC.

To dell τι λεει στα games? Παιζει καθολου ghosting ή trailing? Γιατι με ενδιαφερει.

• 5 weeks later...

Θέλω την 460 1GB αλλά βλέπω πολλές εταιρίες να την παράγουν...Ποια απ'όλες θεωρείτε καλύτερη? (Όχι ΟC)

Από αυτές με Non-reference board MSI cyclone / gigabyte διάβασα καλά λόγια. Πάντως για την ελληνική αγορά μια συμβουλή: Άμα θες να πάρεις με 1gb έκδοση, περίμενε. Δεν υπάρχουν σε σοβαρές τιμές ακόμα εδώ. Οι εκδόσεις με 768 έχουν πιο λογικές τιμές.

Αν κρινω απο το Far Cry 2 bench (55fps), τελικά για 10 fps δεν αξιζει να αλλάξω την 275 μου(46fps) , το dx11 δεν μου λέιπει και ιδιαίτερα...

Κι όμως, ο αδερφός μου άλλαξε ην 275 με 460 και μου λέει ότι είναι λιγότερο ενεργοβόρα και πιο αθόρυβη. Αλλά εκεί που αξίζει η αγορά της είναι ότι δέχεται τρελό overclocking.

Δεν έχω διαβάσει ακόμα όλο το νήμα, μπορεί και να αναφέρεται στη συνέχεια. Ο bro την έχει πάει core=850

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.