Jump to content

GTX 460 Thread | Benches και γενικη κουβεντα

Volrath

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Με 2χ470 θα εισαι καλυμενος... Το καλυτερο θα ηταν να δωσεις και την 295 και να τσιμπησεις αλλη μια δηλ. συνολο 3χ470! Σε αυτην την αναλυση δινει παρα πολυ η τριτη καρτα...

OFF TOPIC.

To dell τι λεει στα games? Παιζει καθολου ghosting ή trailing? Γιατι με ενδιαφερει.

• 5 weeks later...

Από αυτές με Non-reference board MSI cyclone / gigabyte διάβασα καλά λόγια. Πάντως για την ελληνική αγορά μια συμβουλή: Άμα θες να πάρεις με 1gb έκδοση, περίμενε. Δεν υπάρχουν σε σοβαρές τιμές ακόμα εδώ. Οι εκδόσεις με 768 έχουν πιο λογικές τιμές.

Αν κρινω απο το Far Cry 2 bench (55fps), τελικά για 10 fps δεν αξιζει να αλλάξω την 275 μου(46fps) , το dx11 δεν μου λέιπει και ιδιαίτερα...

Κι όμως, ο αδερφός μου άλλαξε ην 275 με 460 και μου λέει ότι είναι λιγότερο ενεργοβόρα και πιο αθόρυβη. Αλλά εκεί που αξίζει η αγορά της είναι ότι δέχεται τρελό overclocking.

Δεν έχω διαβάσει ακόμα όλο το νήμα, μπορεί και να αναφέρεται στη συνέχεια. Ο bro την έχει πάει core=850

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.