Jump to content

GTX 460 Thread | Benches και γενικη κουβεντα

Volrath

Recommended Posts

Με τόσες κάρτες και νούμερα σε πιάνει ζάλη! Το αστείο είναι (πέρα από τις stock) οτι μοιάζει με "παζάρι" OC. :p

Μια μικρή προσθήκη για την Sparkle (μη με παρεξηγήτε, δεν της έχω κάποια συμπάθεια).

Η έκδοση με τα 2GB έχει 256bit δίαυλο (όπως οι 1GB) και βγάζει και μια έκδοση με 1GB 700/1485/3600 (1485 = OC?).

choices..choices...

Θέλω να χτυπήσω μία 1gb o/c όταν κ άμα έρθει στο ελλαδιστάν στα ~235ε. Όμως άμα ρίξει (επαναφέρει μάλλον :mad:) τις τιμές η ΑΤΙ στις 5850 έχω μία ήδη σε άλλο μηχάνημα για μελλοντικό CF...

βέβαια οι γλώσσες λένε έλλειψη 5ΧΧΧ λόγω πολλών gf100/104 κτλ οπότε δύσκολο το κόβω να κάνει σοβαρό price cut...

ουτέ χρηματιστήριο να παίζαμε νταμιτ....

Αν εννοείς να "χτυπήσεις" μια GTX 460 1GB ~235 και να κάνεις εσύ το OC, υπάρχουν κάποιες (λίγες) πιθανότητες να το κάνεις. Αν όμως εννοείς να "χτυπήσεις" μια εργοστασιακά OC ~235, μάλλον θα μείνεις με την επιθυμία (τουλάχιστον για τώρα). Το λέω χωρίς κακία γιατί τα "όργανα" αρχίσανε στα 265€ και χωρίς OC!

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply
Αν εννοείς να "χτυπήσεις" μια GTX 460 1GB ~235 και να κάνεις εσύ το OC, υπάρχουν κάποιες (λίγες) πιθανότητες να το κάνεις. Αν όμως εννοείς να "χτυπήσεις" μια εργοστασιακά OC ~235, μάλλον θα μείνεις με την επιθυμία (τουλάχιστον για τώρα). Το λέω χωρίς κακία γιατί τα "όργανα" αρχίσανε στα 265€ και χωρίς OC!

Στο ελλάντα αυτά φίλε μου. Εκεί που λάμπει ο φάρος του πολιτισμού όμως βρίσκεις και με 235 οπότε έχουμε ελπίδες και εμείς..

Ναι το εξωτερικό είναι μια λύση, αλλά είναι τα άτιμα τα μεταφορικά στη μέση+το μπλέξιμο με τις εγγυήσεις. Πιστεύω πως αν έρθουν οι κάρτες στην πατρίδα, ο φίλος skroutz θα βοηθήσει να βρεθεί κάτι καλύτερο από τα 265 ευρώ του Π.

Πάντως το scaling είναι εξωπραγματικό σε sli ή εγω εχω μείνει πίσω σε sli/cf setups.

Οφείλω να ομολογήσω πως κολάστηκα, αν και οπαδός της θεωρίας : μια κάρτα και καλή.

Θαυματουργή η ''κοντούλα'' και δεν την περίμενα.

Αν οι 2 έχουν όπως δείχνει στο anand σε επιδόσεις, και τις βρείς (λέω τώρα) με 400 ευρώ σύνολο, είναι συνδιασμός που σφάζει και για 1η φορά θα δώσω το μπράβο στην πράσινη μετά απο καιρό για σωστό (τιμολογιακά και απο θέμα επιδόσεων) bundle.

με 400 ευρώ είσαι λίγο πιο κάτω απο 5970, τι άλλο να θές?

@ Volrath είπες "όταν κ άμα έρθει στο ελλαδιστάν στα ~235ε" γι' αυτό σου απάντησα. Από έξω πάντα υπάρχει ελπίδα για καλύτερες τιμές, φτάνει να μην μπλέξεις με ακριβά μεταφορικά όπως είπε ο tamerlan.

Δεν είναι ακριβώς στην μέση, όχι. Έχει τον καλύτερο λόγο απόδοσης/τιμής από τις υπάρχουσες υλοποιήσεις + καλό scaling σε SLI.

Στο εύρος τιμών 170-280 δεν υπάρχει καλύτερη (και πιο συμφέρουσα κάρτα).

Βάλε και ότι 2 τέτοιες σε SLI περνάνε σε απόδοση την 480 (που κοστίζει αρκετά πιο ακριβά απο τις 2 μαζί) και πλησιάζουν και την 5970... καταλαβαίνεις.

Αν οι 2 έχουν όπως δείχνει στο anand σε επιδόσεις, και τις βρείς (λέω τώρα) με 400 ευρώ σύνολο, είναι συνδιασμός που σφάζει και για 1η φορά θα δώσω το μπράβο στην πράσινη μετά απο καιρό για σωστό (τιμολογιακά και απο θέμα επιδόσεων) bundle.

με 400 ευρώ είσαι λίγο πιο κάτω απο 5970, τι άλλο να θές?

Dolly αυτο το 400αρι θα μεινει στα ονειρα για το Ελλαδισταν....

Με 440 ευρω το pixmania πουλαει 480 gtx

Oi τιμές στας Ευρώπας κυμαινονται μεχρι 234 για τις "Ακριβές" Gainword 1GB & ASUS (παραδοσιακά πιο ακριβές μαζί με EVGA...)

Όντως είναι το 1ο καλό νέο που ακουσα από nvidia μεριά μετά την 8800gt

αν αγόραζε κάποιος νέα κάρτα διατεθιμμένος να προσφέρει >400 ευρώ καλύτερο θα ήταν μην επιλέξει 480GTX ή 5970

εχω 5870 και είμαι σε δίλημμα να την πουλήσω και να δώσω άλλα 150 ευρώ εν όψει ΜΑFIA 2

φοβερες επιδοσεις το SLI οντως.

αυτο που ειδα ομως ειναι οτι θα σκεφτομουν σοβαρα να βρισκα μια δευτερη GTX280 για SLI γιατι εχει απιστευτο scaling.(βεβαια δε θα εχω dx11)

anyway

Εγω προσωπικα δε θα παιρνα αυτη την καρτα αν δεν ειχα σκοπο για SLI.Δεν ειναι σαν την 8800gt που σε πολλα παιχνιδια ηταν ιση σε επιδοσεις με την 8800gtx.

κατι ασχετο

απο ποια northbridges και μετα υποστηριζουν x16/x16 για SLI? μιλαω για ιντελ

Εγώ πάντως αν δεν είχα τα ζώα στο πισι τώρα (και είχα την 280 μου) θα κοιτούσα να φέρω 2 απο Αγγλία για ΣΛΙ νομίζω.

Γενικά το scaling έχει φτάσει σε φοβερό επίπεδο με 2 κάρτες αυτό τον καιρό, απο εκεί που παλιά τσιμπούσες 50-60%, τώρα βαράς 100% σχεδόν παντού.

Και 2 χ 280 τα σπάνε Ιάσονα (δες τον P70) απλά αν πάνε για 150 ευρώ 2ο χέρι θα έσκαγα τα 200 νομίζω για 460.

Για τα Northbridges και 8χ/16χ να είσαι δεν χάνεις τίποτα.

Εγώ πάντως αν δεν είχα τα ζώα στο πισι τώρα (και είχα την 280 μου) θα κοιτούσα να φέρω 2 απο Αγγλία για ΣΛΙ νομίζω.

Γενικά το scaling έχει φτάσει σε φοβερό επίπεδο με 2 κάρτες αυτό τον καιρό, απο εκεί που παλιά τσιμπούσες 50-60%, τώρα βαράς 100% σχεδόν παντού.

Και 2 χ 280 τα σπάνε Ιάσονα (δες τον P70) απλά αν πάνε για 150 ευρώ 2ο χέρι θα έσκαγα τα 200 νομίζω για 460.

Για τα Northbridges και 8χ/16χ να είσαι δεν χάνεις τίποτα.

ε οχι δα 150Ε μεταχειρισμενη για 280 :p

κοντα στο 100-120 θα παιξει.Μονο ετσι θα αξιζε

ηδη εχω την μια 280 , οποτε με ενα 100αρικο αντε 150 πες στην χειροτερη θα ειχα φοβερο scaling.

δλδ συγνωμη αν με 400 επαιρνες 2 460 θα σε χαλαγε?:flower:

Aπο που ? για τις κομμενες 768Mb λες?

Εαν μιλας για εξωτερικο προτειμω την αγορα να την κανω απο Ελλαδα...προς το παρων

400 ευρω για τις 460 1gb θα ηταν ΜΟΥΡΛΙΑ αγορα!!!

The best solution for a nice oc-dx11 party!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.