Jump to content

GTX 460 Thread | Benches και γενικη κουβεντα

Volrath

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μιλάμε για την GTX 460 768ΜΒ (192bit bus). Οι τιμή της εν λόγω κάρτας αναμένεται στα 200ευρώ.

Benches

Φαίνεται ότι είναι λίγο καλύτερη από την 5830 και αρκετά χειρότερη από την 465. Δε μιλάει δυστυχώς για θόρυβο και ρεύματα. 12 του μηνός θα έχουμε λογικά και περισσότερες πληροφορίες.

Δεν είναι άσχημα για 200ευρά, και άμα η gtx 460 1GB boostαρει ακόμα τις επιδόσεις και δε ζητάει πυρηνικό αντιδραστήρα για τροφοδοτικό μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον αγορά.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Καλυτερη απο 5830 και 200€?!... ονειρο θερινης νυκτος.....:whistle2:

Ας δουμε και σε €λληνικα €υρω ποσο θα ερθει.:happy2:

Περιμενουμε κ το μοντελο με 1 GB να δουμε..

Υπολογιστε 5-10% πανω επιδοσεις..

Άρχισαν τα "κανονικά" benchs/reviews

από bit-tech

απο guru3d

από anandtech

από tweaktown

από legitreviews

από tomshardware

ήρθε και σαν pre-order στο Π αλλά οι τιμές είναι αρκετά πιο ακριβές από τις αντίστιχες στα άλλα πολιτισμένα κράτη της Ευρώπης.

Μπορεί να φταίει και το μοντέλο βέβαια...

40ε πιο πάνω η 1gb/256bit είναι πολλά όμως :(

Αν κρινω απο το Far Cry 2 bench (55fps), τελικά για 10 fps δεν αξιζει να αλλάξω την 275 μου(46fps) , το dx11 δεν μου λέιπει και ιδιαίτερα...

Μετά από πολλέεες σελίδες διάβασμα, και άμα μπορούμε να θεωρήσουμε τις πηγές αξιόπιστες μπορώ να βγάλω μερικά συμπεράσματα:

Είναι πολύ καλές κάρτες. Και αθόρυβες. Και με πολύ headroom για O/C.

Οι 465/5830 δε πρόκειται να παραμείνουν διαθέσιμες, όχι τουλάχιστον σε αυτές τις τιμές. Δεν έχει νόημα δηλαδή.

Μπορούμε να ελπίζουμε σε πτώσεις τιμών στις 5850 για να μειώσουν το χάσμα τιμών/απόδοσης.

Best value for money απο οτι διαβαζω η 460 GTX 1GB..Μπραβο Νvidia αν και αργησες λιγο..

Φανταστικη η καρτουλα.

Πιθανον να εχουμε μια νεα 8800GT .

Η 465 ειτε πρεπει να αλλαξει ονομα(οχι δυσκολο για την nVidia) ειτε να αποσυρθει τελειως.

Φανταστικη η καρτουλα.

Πιθανον να εχουμε μια νεα 8800GT .

και μενα εκει πηγε το μυαλο μου! Αλλα φαινεται να παιζει ακομη καλυτερα γιατι στον πυρηνα GT ανετα μπορουσε να επιτευχθει πυρηνικη συντηξη..

και μενα εκει πηγε το μυαλο μου! Αλλα φαινεται να παιζει ακομη καλυτερα γιατι στον πυρηνα GT ανετα μπορουσε να επιτευχθει πυρηνικη συντηξη..

Ρε τι να λεμε τωρα.

Με 400€ σκοτωνεις τα παντα ολα.

Τρελα κλοκια ειδα πιανει-ειδικα η ASUS.

Ησυχη και θερμοκρασιες πατος.

Το πρωτο καλο και ουσιαστικο βημα που εκανε η πρασινη εδω και πολυ πολυ καιρο.

Μου φαινεται βρηκα τον αντικαταστατη της 8800GT μου..Η καρτα σαρωνει λεμε με OC..

Εχω την εντυπωση πως καμια πχ Gigabyte ετοιμαζει ηδη καποια x2 μορφη

Τρελα κλοκια ειδα πιανει-ειδικα η ASUS

πολλά καρβέλια ονειρεύεσαι, πρόσεχε θα πνιγείς

:p

πολλά καρβέλια ονειρεύεσαι, πρόσεχε θα πνιγείς

:p

Βαση αυτων που διαβασα παντα.

Αδιαφορη η "μαρκα" για μενα οπως παντα.

Καλες μνημες να φοραει + bundle.

ενδιαφερουσα καρτουλα , αρκει να πεσει η τιμη της 1gb εκδοσης απο τα 265€ των ελληνικων επιχειρηματιαραδων.., παντως αν κρινω και απο την αποδοση της σε sli, ανετα εχει ετοιμη η nvidia την GTX495.. ;)

choices..choices...

Θέλω να χτυπήσω μία 1gb o/c όταν κ άμα έρθει στο ελλαδιστάν στα ~235ε. Όμως άμα ρίξει (επαναφέρει μάλλον :mad:) τις τιμές η ΑΤΙ στις 5850 έχω μία ήδη σε άλλο μηχάνημα για μελλοντικό CF...

βέβαια οι γλώσσες λένε έλλειψη 5ΧΧΧ λόγω πολλών gf100/104 κτλ οπότε δύσκολο το κόβω να κάνει σοβαρό price cut...

ουτέ χρηματιστήριο να παίζαμε νταμιτ....

Πανω που εβλεπα απογοητευμενος τις 58xx να χτυπανε ουρανο στις τιμες... Απλα αναρωτιεμαι αν θα γινει το ιδιο με τις δυο προηγουμενες χρονιες. Μολις επιασε φθινοπωρο αρχισαν να ανεβαινουν οι τιμες των καρτων και επεσαν ελαχιστα μεχρι τα Χριστουγεννα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.