mortisboy Φεβρουάριος 20, 2004 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2004 Τι να πω ρε σεις εγω ποτε δεν ημουν των epox αλλα φετος πηρα το 4PCA3+ V2 και το 8RDA3+ v2.1 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ουτε κολληματα ουτε bsod και δουλευουν με 275fsb 1/1 και 230 1/1 αντιστοιχα....ισως ειμαι τυχερουλης..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 20, 2004 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από vgiozoΜια ερώτηση... Πόσο voltage μπορώ να δώσω στο chipset, αν ψύχεται με ένα ψυκτράκι titan;; (και μια ερώτηση προς τους κατόχους...κατα τη γνώμη σας το μαμίσιο ψυκτράκι προσφέρει καλή ψύξη ή όχι;; ) Τώρα είμαι ~1.85...2.0 πάει ή να το αποφύγω;; Εγω σκοπευω να το εχω καπου στα 1.8-1.9 καθημερινα και μονο αμα βαλω καλυτερο HS πανω. Επειδη δεν θελω να την βγαζω/βαζω συνεχεια, μολις θα κανω την μετακομιση στο καινουριο κουτι που ετοιμαζω, θα φαει και πατεντα με box heatsink apo Athlon (Enduratech solutions Ltd.), χωρις ανεμιστηρι - θα βαραει πανω του ο πλαϊνος 12αρης. Απο τα προαναφερθεντα φυσικα καταλαβες οτι δεν εμπιστευομαι/αντεχω το μανισιο συνδιασμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Φεβρουάριος 20, 2004 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Χθες, στις 20:23] Δεν σχολιαζω για τα εποξ.Ειναι καλα αλλα για λιγο μετα ερχετε το RMA.....Παλι με συνχυσατε θυμηθηκα το ΚΤ266 το σπιτακι του...:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: με συγχωρεις αλλα διαφωνω!!!οχι και rma τα εποχ!!! τοτε για την abit τι να πουμε??? η 8rda+ ηταν σκυλι!!!μονο αυτη ξερει τι ειχε τραβιξει!!! τι voltages τρελα τι αποτομα fsb!! δεν επαθε ουτε bios corruption ουτε τιποτε!!!! το ιδιο και η 8rda3+ v2.1 oλα τα εχει αντεξει!!! πιστευω οτι εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης!!!! αντε να δουμε μπας και τις κανω vmod και γλυτωσω τα λεφτα αγορας dfi ( την φοβαμαι κιωλλας με ολα αυτα που εχω ακουσει!!!!) παντα φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigas Φεβρουάριος 22, 2004 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 epox 8rda3+ Σκοτώνει καλά λέει και ο Στέλιος έχει τραβήξει τα πάνδεινα και η δικιά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 22, 2004 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 Μια epox είχα πάρει.... την 8rda+ 1.1.... και δεν είχα κανένα πρόβλημα κοινώς σκυλί, το μόνο μειονέκτημα ήταν που δεν έπαιζε με corsair αλλά βγήκε μετά bios. Κατα τα άλλα 200fsb πήγαινε και με 3d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Φεβρουάριος 22, 2004 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 200 fsb δεν ειναι και τιποτε σπουδαιο...............εγω ειμαι με 230 fsb τωρα.....η 8rda+ ηθελε οπωσηποτε vdd mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 22, 2004 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 Oλοι εσεις που λετε ποσο καλες ειναι τις τρεχεται σε ακραιες συνθηκες για πανω απο 1 6μηνο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 22, 2004 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 Την έποξ γύρω στο εξαμηνο την είχα.... ίσως και παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Φεβρουάριος 22, 2004 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 εγω χρονο .......... εξαρταται τι ενοεις ακραιες συνθηκες!!!δεν της ειχα κανει και κανα vmod...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 22, 2004 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 Τασεις για cpu γυρω στα 2V καθημερινα και το μεγιστο FSB που εποιανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 22, 2004 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 ναι εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.